Twitter | Search | |
Jurnalul unui tata
Despre a fi tata și nu numai
160
Tweets
217
Following
26
Followers
Tweets
Jurnalul unui tata 5h
Liber la educație sau educație la liber? Un eveniment care își propune să îmbunătățim comunicarea dintre noi și copiii noștri în ceea ce privește educația financiară, cu ajutorul unor tehnici moderne si eficiente.
Reply Retweet Like
Jurnalul unui tata Apr 18
Nu mai tolerez intoleranții care au păreri foarte clare despre orice subiect, care nu vor să își nuanțeze părerea nici în fața evidențelor, dar mai ales nu tolerează faptul că altul are altă opinie.
Reply Retweet Like
Jurnalul unui tata Apr 16
Uneori nu putem vedea pădurea din cauza copacilor. Așa și în cazul sportului românesc. Am rămas înțepeniți într-un singur sport: fotbalul...
Reply Retweet Like
Jurnalul unui tata Apr 15
Locul I la Campionatul Național de Kung Fu 2018 - Sala Polivalentă…
Reply Retweet Like
Jurnalul unui tata Apr 13
Aprilie 2016: aşteptând a doua fetiță. O lună mai târziu o țineam deja în brațe şi o priveam în…
Reply Retweet Like
Jurnalul unui tata Apr 13
Ieri după-amiază. Parcul Carol. Cald, frumos. La vreo 20 metri în fața mea,  o fetiță de vreo 3 ani. Codiță la spate, față de păpușică. Plângea de mama focului pe o bancă din parc. Între doi adulți care păreau părinții ei. Apoi...
Reply Retweet Like
Jurnalul unui tata Apr 12
Spotlight Festival 2018. Când, unde, de ce și despre premii pe blog.
Reply Retweet Like
Jurnalul unui tata Apr 11
Hristos a înviat! Iuda a tăcut. Poate am fost eu surd. Sau poate chiar așa s-a întâmplat. Cert este că am văzut la Biserică și pe cel care până ieri...
Reply Retweet Like
Jurnalul unui tata Apr 10
Avem stație de metrou Timpuri Noi. Dar Drumul Taberei? Avem experți în Time Management. Dar ne plângem că nu ne ajunge Timpul. Şi mai am o invitație despre Ironia Timpului. Pe blog.
Reply Retweet Like
Jurnalul unui tata Apr 10
Cu riscul de a supăra pe unii, trebuie să trag acest semnal de alarmă. Este vorba despre "inofensivul" vaping. Şi cât de agasantă începe să fie promovarea țigărilor electronice de fumat şi a altor dispozitive de încălzit tutunul.
Reply Retweet Like
Jurnalul unui tata Mar 27
Lansez în dezbatere publică 10 articole noi care să completeze actualul Cod Rutier. Toate inspirate de... ploaie. Aștept propuneri de completare, modificare:)
Reply Retweet Like
Jurnalul unui tata Mar 19
Valentine’s Day, Dragobete, 1 Martie, 8 Martie, flori, iubiri, totul roz. A trecut. Hai să vorbim și despre ce le doare pe ELE: hărțuirea pe stradă.
Reply Retweet Like
Jurnalul unui tata retweeted
MANEA ADRIAN Mar 10
Cu câțiva ani în urmă băiețelul Danielei Man a fost diagnosticat cu autism. Acela a fost momentul de răscruce....
Reply Retweet Like
Jurnalul unui tata Mar 14
Scriu pe blog despre Instagram și postez pe Twitter:) Are o oarece legătură. Pentru că este vorba despre hashtag-uri. Și mai ales despre cele de efect. Hai pe blog să vezi ce și cum.
Reply Retweet Like
Jurnalul unui tata Mar 3
Ceva nu este în regulă cu știrile De ce nu se discută despre X? Care sunt subiectele zilei? Cine impune agenda zilei? De unde ne luăm informațiile? Pe blog dau răspunsuri la întrebările de mai sus şi ceva în plus.
Reply Retweet Like
Jurnalul unui tata Feb 28
De sezon. Dacă tot nu se lasă dusă cu una cu două iarna asta... Câte ceva despre răceli, zăpadă, metehne și nu numai.
Reply Retweet Like
Jurnalul unui tata Feb 15
Gata. A trecut ziua de ieri cu inimioare și cu floricele. Schimbăm nițel foaia și întreb: "De ce?" Unele întrebări nevinovate, altele poate tendențioase... Dar unele lucruri trebuie spuse. Mai în glumă, mai în serios. Chiar dacă greșesc. Sau poate nu:))
Reply Retweet Like
Jurnalul unui tata Feb 9
Când iarna e ca toamna. Efecte şi defecte. Unele mai amuzante, altele nu prea. Încălzire globală sau întâmplare? Să mai credem în prognoze? Ajungem şi la vorba iarna e ca vara?
Reply Retweet Like
Jurnalul unui tata Feb 5
Despre o lozincă care circulă de ceva timp pe net și tot circulă cu toate că este falsă. Un fruct otrăvit, cu un sâmbure de adevăr. Pe blog găsești părerea mea (subiectivă), susținută de ceva cifre (reale). Enjoy! Sau dă cu pietre:)
Reply Retweet Like
Jurnalul unui tata Feb 3
Se vorbeşte despre unele posturi TV care abordează partizan subiecte politice. Dar reclamele TV pline de stereotipuri de gen nu deranjează pe nimeni? Ele rulează la toate posturile TV.
Reply Retweet Like