Twitter | Search | |
Joan Ramon Castro Huguet 🎗️
Lleidatà, Casteller, Aplequero i ara Regidor de l'Ajuntament de Lleida. Treballant per Lleida i la República.
708
Tweets
255
Following
375
Followers
Tweets
Joan Ramon Castro Huguet 🎗️ Nov 13
Moltes gràcies.
Reply Retweet Like
Joan Ramon Castro Huguet 🎗️ Nov 9
Replying to @samudlfo
Ni hem aprés, ni aprendrem, el mur de Berlín feia 155 quilòmetres i només Hongria, des de a l'any 2015, n'ha construit un total de 175 quilòmetres amb concertina i en tota Europa se n'han fet 235 quilòmetres. Les causes són diferents però els murs no desapareixen.
Reply Retweet Like
Joan Ramon Castro Huguet 🎗️ retweeted
#Lleidaéscapital 🎗 Nov 6
El Grup Municipal de a la expressa el seu condol al MHP Puigdemont per la mort del seu pare. President, rebeu en aquest moment personal tan trist l'escalf dels nostres regidors i dels milers de lleidatans a qui representem.
Reply Retweet Like
Joan Ramon Castro Huguet 🎗️ Nov 2
Els valors castellers hauríen d'arribar a la política com abans millor. Força, valor, equilibri, seny i la unió per un objectiu comú haurien de ser presents sempre.
Reply Retweet Like
Joan Ramon Castro Huguet 🎗️ Nov 1
Replying to @ignasiamor
Moltes felicitats tiet.
Reply Retweet Like
Joan Ramon Castro Huguet 🎗️ Oct 19
Avui a la Plaça Paeria hi hagut actuació castellera amb els i . Tots anem amb camises de colors diferents però ens unim per un únic objectiu, tots hauríem d'aprendre d'ells i anar pel nostre objectiu comú. Visca Catalunya lliure.
Reply Retweet Like
Joan Ramon Castro Huguet 🎗️ Oct 14
Espanya sempre ha perdut els seus territoris deixant una reguera de sang i avui ho ha tornat a fer en forma de sentència amb el mateix resultat de la pèrdua del territori. Visca Catalunya lliure.
Reply Retweet Like
Joan Ramon Castro Huguet 🎗️ Oct 12
Tota la setmana enfeinats i dissabte a la nit és un bon moment per sortir a sopar amb la meva parella i amics. Avui hem escollit el millor Restaurant en aquest dia tant assenyalat.
Reply Retweet Like
Joan Ramon Castro Huguet 🎗️ Sep 27
Avui hem donat un tomb amb la gent de l'Horta per la Fira Sant Miquel que els hi ha dedicat la jornada d'avui.
Reply Retweet Like
Joan Ramon Castro Huguet 🎗️ Sep 26
Enguany podrem anar a les revetlles de les festes de la tardor amb bus i el més important és que també podrem tornar. Bona festa major.
Reply Retweet Like
Joan Ramon Castro Huguet 🎗️ Sep 21
Demà se celebra a Lleida el dia sense cotxes i s'han organitzat multitud d'activitats encaminades a la sostenibilitat ambiental i a la pacificació dels carrers de Lleida. Vull donar les gràcies per avançat a la per la feinada que han fet i faran demà.
Reply Retweet Like
Joan Ramon Castro Huguet 🎗️ Sep 11
Les coincidències existeixen però també crec que s'han de buscar. A Estrasburg vaig trobar a unes funcionàries de i a Barcelona ens hem retrobat. El món és molt petit i Lleida està a tot el món.
Reply Retweet Like
Joan Ramon Castro Huguet 🎗️ Aug 27
La setmana passada vaig ser entrevistat pel del diari . La fotografia va ser feta al local d'assaig dels . Una conversa que parla d'una part personal i un altra laboral.
Reply Retweet Like
Joan Ramon Castro Huguet 🎗️ Aug 3
Vull donar l'enhorabona a la per l'eficàcia en les dues accions dels vàndals que volien arrencar el llaç i la pancarta de la Paeria, amb aquestes actuacions doneu prestigi a tot el cos policial.
Reply Retweet Like
Joan Ramon Castro Huguet 🎗️ Jul 29
Replying to @JRe1246
Gràcies Joan a tu i a tota la teva Junta, vaig estar molt ben acollit i com si fos casa meva. Saps que em tindràs allí quan tu vulguis. Un bon sopar i en bona companyia, no es pot demanar més.
Reply Retweet Like
Joan Ramon Castro Huguet 🎗️ Jul 7
Replying to @gulleida
Enhorabona. Bona feina.
Reply Retweet Like
Joan Ramon Castro Huguet 🎗️ Jul 2
Avui estic a la manifestació d'Estrasburg i un cop finalitzada tots a veure la Catedral a fer Cultura. Un cop allí ens trobem amb unes funcionàries de la , el món és molt petit i Lleida està per tot arreu.
Reply Retweet Like
Joan Ramon Castro Huguet 🎗️ Jun 15
Avui ha estat un dia molt especial i sempre agrada compartir-ho amb els teus i he estat acollit de la meva segona família. Gràcies companys.
Reply Retweet Like
Joan Ramon Castro Huguet 🎗️ Jun 9
Avui he pogut gaudir de la cantada de l'Aplec de la que any darrera any, fa que les emocions estigui molt a flor de pell. No defalliu en en les vostres trobades i em tindreu al vostre costat en el que pugui ajudar. Gràcies
Reply Retweet Like
Joan Ramon Castro Huguet 🎗️ retweeted
#Lleidaéscapital 🎗 Jun 7
Els regidors electes de Joan Ramon Castro @Lupus_El_JR i assisteixen a la celebració de la Setmana Internacional dels Arxius amb una visita a l'Arxiu de la Paeria.
Reply Retweet Like