Twitter | Search | |
Niezam Zaidi
Niezamzaidi26@gmail.com
9,117
Tweets
442
Following
13,083
Followers
Tweets
Niezam Zaidi Feb 18
Happy Birthday Beto,May ALLAH Bless You and your family,We Love you!
Reply Retweet Like
Niezam Zaidi retweeted
𝕄𝕦𝕗𝕥𝕚 𝕄𝕖𝕟𝕜 Feb 17
Are you on the verge of giving up? Don’t! Stay patient for a while longer. The Almighty wants you to know that the battle is not over. Remember, it’s darkest before dawn. He works miracles. Trust Him because He has not stopped working in your favour.
Reply Retweet Like
Niezam Zaidi retweeted
Cringe Malaysian Feb 13
Janji aku this weekend, nak siapkan assignment and segala task task lain lepastu reward myself dengan pergi menonton filem that’s all the plan for now.
Reply Retweet Like
Niezam Zaidi retweeted
Mohawk Bikerz Feb 11
..M4M4 this movie could be kick start for this 2020...Best script, lighting, acting, camera work, music score.. I would give..5*****!
Reply Retweet Like
Niezam Zaidi retweeted
AliaaHathir✨ Feb 11
Aku recommend korang tengok cerita ni. Banyak pengajaran terutama teenagers!
Reply Retweet Like
Niezam Zaidi retweeted
زولين عزيز Feb 11
Zulin Aziz - MAMA [ Official Lyric Video ] [ OST FILEM M4M4 ] via
Reply Retweet Like
Niezam Zaidi retweeted
aepa Feb 11
m4m4 was great i swear this is my first time nangis kat wayang 🥺🥺
Reply Retweet Like
Niezam Zaidi retweeted
swettieuzma🌸 Feb 11
Done watch M4M4 best la jugak, dari mula movie sampai habis aku menangis je then watak jahat dia tu jahat gila do rasa nk lempang2😤😂
Reply Retweet Like
Niezam Zaidi retweeted
mnw Feb 11
Movie: M4M4 Speechless tengok berlakon. Memang tak menyesal. Sampai ke hati. And that girl also. Memang padu. Masuk dalam jiwa😭 and terlalu banyak pengajaran dalam cerita tu =') Btw, Danny sebenarnya pergi mana waktu dkt bus stand tu 😤 Geram ni tk jumpa jawapan.
Reply Retweet Like
Niezam Zaidi retweeted
FÈRD Feb 10
Baru 4 hari tayangan, M4M4 dah kutip 1.13 juta tapi aku tak pelik la sebab kalau korang search kat Twisder ni pun mostly bagi good review.
Reply Retweet Like
Niezam Zaidi retweeted
bombolonie 🍫 Feb 9
u guys should watch ! fully recommended. kompom takleh rilek punya
Reply Retweet Like
Niezam Zaidi retweeted
kitepunye Feb 8
Dah tonton ke filem . 9.5/10 ye kite bagi penuh ngan emosi,geram+sedih. Kalau anda ibu,mak,emak,mummy,umi mahupun mama patut tgk. Xtahu camna nak hadap kalau terjadi kat diri sendiri. Apapun kudos tu , bella dan yg lain..
Reply Retweet Like
Niezam Zaidi retweeted
a i s h a Feb 8
teaches us that an honest enemy is better than a friend who lies.
Reply Retweet Like
Niezam Zaidi retweeted
FILEMKITA Feb 8
Replying to @FilemKita
ialah filem tempatan kedua yang mencapai kedudukan nombor 3 dalam carta GSC tahun ini. Sebelum ini pernah berada di nombor 3 selama dua hari iaitu pada hari pertama tayangan (Khamis, 30 Jan) dan hari keempat tayangan (Ahad, 2 Feb)
Reply Retweet Like
Niezam Zaidi retweeted
Mr. Zulhatim Feb 8
Yang mana tak tengok lagi boleh ke panggung wayang yg berdekatan.
Reply Retweet Like
Niezam Zaidi retweeted
kull Feb 7
oh ya btw last night aku tengok movie M4M4 aku nak rate 9/10 aku lupa pula which part air mata aku boleh meleleh pula 😂
Reply Retweet Like
Niezam Zaidi retweeted
Nabila Huda Feb 7
Filem Dah Di tayangkan Di seluruh pawagam Di malaysia Singapura Dan Brunei.
Reply Retweet Like
Niezam Zaidi retweeted
Azahari Hamid Feb 7
REMY.. Antara watak yg membuatkan siapa yg menonton menjadi geram.. Tahniah my bro @Niezamzaidi92.. Apa diolog yg Remy yg korang ingat dr Remy? damotionmedia thinkerbellstudios
Reply Retweet Like
Niezam Zaidi retweeted
Jaaaaa | جااااا Feb 7
Ramai pulak review filem M4M4 ni best
Reply Retweet Like
Niezam Zaidi retweeted
🌞 Feb 7
yang penting skrg aku dapat tgok M4M4
Reply Retweet Like