Twitter | Search | |
Normi Kahar
A Proud Scorpion. Im not crazy. My reality is just different than yours
7,889
Tweets
48
Following
142
Followers
Tweets
Normi Kahar 15h
Huawei banning : Series "American God" di Netflix pun bagi gambaran yang sama bab perang generasi ke 4 ni. Menarik & takut at the same time to see this word will become.
Reply Retweet Like
Normi Kahar May 19
simpan sejak tahun 2016. semoga tahun ni berani buat.
Reply Retweet Like
Normi Kahar May 18
Reply Retweet Like
Normi Kahar May 18
1 year old Athena Sophia
Reply Retweet Like
Normi Kahar May 18
ok, ini kesian. it's too big for her pool 😅
Reply Retweet Like
Normi Kahar May 18
Reply Retweet Like
Normi Kahar May 18
Kepada lelaki yang gaduh dengan bini..kena kalau ka apa.. lepak la rumah mak pak ampa..atau rumah adik beradik..jangan la pi lepak rumah mei fina..
Reply Retweet Like
Normi Kahar May 17
Habis post ahli politik 2 tahun sudah naik hari ni dalam bentuk memori tak berapa indah... yang kelakarnya, komen hari ni lagi banyak dari komen 2 tahun sudah. Hiburan internet sungguh lah....
Reply Retweet Like
Normi Kahar May 16
Terpaksa delete la post Quran & Hadis tadi. Member cakap nanti orang kata nyonya mempersenda senda kan pulak. Tak pasal pasal kena report dengan Jabatan Agama kena tangkap masa mendarat di KLIA nanti.
Reply Retweet Like
Normi Kahar May 16
Ok lah.. nyonya post la pasal Quran & Hadis sempena bulan Ramadhan ni ya.. Kalu nak print dan frame kan pun boleh. Hihi. 1. Larangan dari Alquran Allah Ta’ala berfirman, يَا أَيُّهَا...
Reply Retweet Like
Normi Kahar May 16
Nyonya respect orang yang unfriend / block nyonya bila mereka rasa post post nyonya, sikap nyonya, hidup nyonya, toxic bagi mereka sehingga membolehkan nyonya mengheret mereka ke kawah neraka....
Reply Retweet Like
Normi Kahar May 16
Masuk kali ke-3 tengok Endgame dekat internet, baru nyonya perasan. Hero sebenar dalam cerita tersebut ialah tikus tu. Kalau bukan sebab tikus tu pijak button Quantum realm machine atas dashboard, idea "time heist" tu takkan keluar.
Reply Retweet Like
Normi Kahar May 15
When 1 bottle is never enough. Kalau tanya apa makanan / favourite Miss A, jawapan dia ialah : air kosong. Terima kasih wahai anak for keeping the cost to maintain you very low.
Reply Retweet Like
Normi Kahar May 15
Nyonya bukan advocates penggunaan ganja. Tapi ada sejarah kenapa ianya lagi illegal. Propaganda dia standard. Labelling.
Reply Retweet Like
Normi Kahar May 14
" Sejak bila poligami kena mintak kebenaran isteri?" Dengan kebenaran isteri pertama atau tidak, memang ini hasilnya.
Reply Retweet Like
Normi Kahar May 14
Baca komen komen wanita di post ini. Boleh tahan kemain lagi nak memancing jejaka Alaska yang hobinya memancing... Tinggi komoditi jejaka Alaska di Amareka ni.. LOL
Reply Retweet Like
Normi Kahar May 13
Hi you olls, tadi sahur dengan cerita Aliff Aziz Curang lagi ke? 😅
Reply Retweet Like
Normi Kahar May 12
Belog update. Jadi lah sebulan sekali kan. Baca la sebelum korang masuk tidur. Hehehe
Reply Retweet Like
Normi Kahar May 12
Nyonya tak nak cakap banyak. Bakal menantu nyonya, Salah satu benda nyonya buat, nyonya check semua post & aktiviti dia di Social Media. Lepas tu masa dia datang mengadap, nyonya bacakan balik apa dia tulis &...
Reply Retweet Like
Normi Kahar May 9
Reply Retweet Like