Twitter | Search | |
Normi Kahar
A Proud Scorpion. Im not crazy. My reality is just different than yours
6,550
Tweets
47
Following
144
Followers
Tweets
Normi Kahar Feb 23
Breakfast in Barstow, Cali.
Reply Retweet Like
Normi Kahar Feb 21
Reply Retweet Like
Normi Kahar Feb 19
Reply Retweet Like
Normi Kahar Feb 19
😂 tunggu masuk hypptv movie melayu hat free view tu.
Reply Retweet Like
Normi Kahar Feb 16
I don't have anyone. I'm poor. I only have God. Later, killed 900, raped 250. 😒
Reply Retweet Like
Normi Kahar Feb 15
Sepatutnya ambik peluang bila isteri tak kerja banyak masa dengan anak untuk ajar anak...
Reply Retweet Like
Normi Kahar Feb 13
Berat. Terpaksa pikul atas bahu.
Reply Retweet Like
Normi Kahar Feb 12
Reply Retweet Like
Normi Kahar Feb 11
Letih badan, otak, hati dan perasaan. Sampai bila kah begini...😪
Reply Retweet Like
Normi Kahar Feb 11
"And If I fly or if I fall, Least I can say I gave it all And If I fly or if I fall, I'm on my way, I'm on my...
Reply Retweet Like
Normi Kahar Feb 9
Tampal sticker ayat Quran penuh cermin kereta. Bawak kereta macam Setan. siap potong queue toll. Memang betul...
Reply Retweet Like
Normi Kahar Feb 8
Nyonya tak berapa gemar coklat apa lagi milo. Tapi sejak video viral Dan artikel pasal milo banyak gula, hari ni...
Reply Retweet Like
Normi Kahar Feb 7
Reply Retweet Like
Normi Kahar Feb 5
Reply Retweet Like
Normi Kahar Feb 5
Yaya Lee Kau dapat mekap mama macam ni moksu bagi hadiah mekap bila moksu balik Alaska singgah LA.😁
Reply Retweet Like
Normi Kahar Feb 5
Bangsa nyonya lancang mempersoalkan "apa agama kamu" bagaikan hakim akhirat lagaknya bila kita menulis sesuatu...
Reply Retweet Like
Normi Kahar Feb 4
Michael Goodwin now I'm worry.
Reply Retweet Like
Normi Kahar Feb 3
This video makes me all teary. Thank God for someone like Nas.
Reply Retweet Like
Normi Kahar Jan 31
Sapa kerja Maxis? Nak bukak corporate account for company ni Encik...
Reply Retweet Like
Normi Kahar Jan 31
Harap bila dah besar budak ni jaga mak dia elok elok, dulukan maknya dari girlfriend atau bini...
Reply Retweet Like