Twitter | Search | |
Normi Kahar
A Proud Scorpion. Im not crazy. My reality is just different than yours
7,585
Tweets
48
Following
142
Followers
Tweets
Normi Kahar 17h
Reply Retweet Like
Normi Kahar 21h
Ini agak disturbing. and why only Amira? Kalau benda ni masih ada dalam buku text sekolah dalam 5 tahun akan datang, tak apa lah.. nyonya boleh stop buat research...
Reply Retweet Like
Normi Kahar Jan 14
Nyonya baru je nak happy yang gadis hitam manis haneesya tu diangkat sebagai dewi remaja.. Tapi menimbun komen cakap biar hitam macam arang janji tutup aurat siap tapau mak budak tu sekali dalam komen... Erra Fazira...
Reply Retweet Like
Normi Kahar Jan 14
New design added. "polkadot". All ready stock. Order hari ni, esok post out.
Reply Retweet Like
Normi Kahar Jan 14
New design Unicorn Theme Goodie bag has been added! All Ready Stock. Order hari ni, barang...
Reply Retweet Like
Normi Kahar Jan 14
Nyonya dah agak dah.. mesti amarikan. Sebab orang amareka dia tak pandang rupa. tapi keserasian jiwa & mental. Bab spiritual ni, mereka...
Reply Retweet Like
Normi Kahar Jan 13
Apparently Athena Sophia's current weight isn't optimum for 21 months old, 32 inches. Dia terlalu active. Daddy runsing takut Athena Sophia tak cukup kalori & can effect her brain development. Seminggu ni kami dalam projek fatten up the baby 🤨
Reply Retweet Like
Normi Kahar Jan 13
Lagi kes baby meninggal dunia sebab orang melawat cium newborn.
Reply Retweet Like
Normi Kahar Jan 13
Michael Goodwin 😂
Reply Retweet Like
Normi Kahar Jan 13
berani melayu sekarang masuk barang dalam badan ubah kejadian. zaman nyonya kecik kecik selalu orang tua bagi tahu.. masuk barang atau operate anggota badan ni.. kalau mati bumi tak terima jasad. Pakai bra berspan...
Reply Retweet Like
Normi Kahar Jan 13
Reply Retweet Like
Normi Kahar Jan 13
punyalah tak nak pandang kamera.
Reply Retweet Like
Normi Kahar Jan 12
Nasib tak ada dekat malaysia. kalau tak jadi senasib dengan baby dusky leaf monyet kuning tu. Kena jual dekat facebook pm pm pm pakat mintak harga.
Reply Retweet Like
Normi Kahar Jan 11
night walk & star gazing.
Reply Retweet Like
Normi Kahar Jan 11
nyonya tak sangka air fried asparagus tabur parmesan cheese sangat lazat dibuat snek atau makan dengan steak. 😘
Reply Retweet Like
Normi Kahar Jan 11
Apa yang keluar dari mulut mak kita sangat keramat. Beruntunglah pada mereka yang ada mak cakap benda yang baik baik pasal anaknya dari kecik. Tapi bila mak kita cakap benda yang sebaliknya, struggle lah kita sampai tua emosi & mental f*cked up semua benda rasa tak kena...
Reply Retweet Like
Normi Kahar Jan 11
Start dah terrible two dia. Awal sangat ni.. lagi 3 bulan kut nak umur 2 tahun. Tapi dia punya marah marah semua orang tu macam period 30 hari. 😅
Reply Retweet Like
Normi Kahar Jan 10
I found a real biscuit in pop up book's chocolate box
Reply Retweet Like
Normi Kahar Jan 9
Reply Retweet Like
Normi Kahar Jan 9
Terharu nyonya ..rupanya ada je manusia & group bagus bagus macam ni di Malaysia. Page dan group ini sangat bermanfaat compare to other page yang sibuk condemn guna bahasa kesat tapi apa je sumbangan pada community.
Reply Retweet Like