Twitter | Search | |
Normi Kahar
A Proud Scorpion. Im not crazy. My reality is just different than yours
8,238
Tweets
48
Following
142
Followers
Tweets
Normi Kahar 14h
Pihak sekolah patut berkecuali secara total dalam hal ini. Kalau nak celebrate pun, enough with singing/ ucapan happy birthday dalam classroom to that birthday person untuk create sense of...
Reply Retweet Like
Normi Kahar 19h
Reply Retweet Like
Normi Kahar 19h
🤔🙄🤔🙄🤔. Sekarang ni semua orang nak tahu : betul betul gila atau buat buat gila je.
Reply Retweet Like
Normi Kahar Sep 16
Everybody is judging everybody. Cuma dalam isu berlainan. Tak payah lah bodoh kan orang bila pendapat tak sama. Dalam kau cakap orang bodoh bebal & judgemental sebab Isu XYZ stigmatized and all, kau pun dalam tak...
Reply Retweet Like
Normi Kahar Sep 16
Gambaran kasta sebenar manusia di dunia disimpulkan di dalam kelas gerabak keretapi. Politik, kuasa wang dan kemahiran diri menentukan. Gerabak manakah diri anda berada? — watching Snowpiercer
Reply Retweet Like
Normi Kahar Sep 16
Reply Retweet Like
Normi Kahar Sep 15
Michael Goodwin 🙄
Reply Retweet Like
Normi Kahar Sep 15
Reply Retweet Like
Normi Kahar Sep 15
DOKTOR GILA. Di negara kapir yahudi, Orang ada schizo or bipolar yang attack public or related to them must be placed in mental facilities. Mereka ada things called DIVERSION PROGRAM. Mereka tidak dibenarkan...
Reply Retweet Like
Normi Kahar Sep 14
Jantan Bacul celaka. Dah bercerai dah lah. Apa yang kau dapat belasah ex wife & keluarga dia. Siap boleh lepas lagi. Apa benda nya ni.
Reply Retweet Like
Normi Kahar Sep 14
omg. 7 years ago with my office colleagues!
Reply Retweet Like
Normi Kahar Sep 14
Reply Retweet Like
Normi Kahar Sep 14
Reply Retweet Like
Normi Kahar Sep 13
oh wow.. dekat mana ni.. siap bangku semua setiap lot.
Reply Retweet Like
Normi Kahar Sep 13
Reply Retweet Like
Normi Kahar Sep 13
When you have 2.5 yo toddler. semua ini berlaku dalam masa 5 minute. Dia punya mood swing, jenuh nak catch up.
Reply Retweet Like
Normi Kahar Sep 13
Reply Retweet Like
Normi Kahar Sep 13
Sebab itu la kami dah bawak Miss A ke bengkel kereta kanak kanak di usia 2 tahun. Takut dia besar jadi bodo gini. ya Allah mintak simpang dapat anak perempuan bodoh.
Reply Retweet Like
Normi Kahar Sep 13
Reply Retweet Like
Normi Kahar Sep 13
Reply Retweet Like