Twitter | Search | |
Normi Kahar
A Proud Scorpion. Im not crazy. My reality is just different than yours
8,010
Tweets
48
Following
142
Followers
Tweets
Normi Kahar 8h
Athena Sophia masa umur setahun plus...
Reply Retweet Like
Normi Kahar 17h
Proof that you can influence and shape your kid anything you want them to believe. 😢 One of the thing nyonya tak pernah introduce Miss A ialah hantu/monster. Kami tak pernah bergurau seperti "eeeee takut apa tu"....
Reply Retweet Like
Normi Kahar 19h
Kadang kadang nyonya serabut bila laki nyonya off day lebih dari sehari. Sebab dia punya bergurau, bermain dengan Athena Sophia, bising macam ada 8 budak kecik. Serabut, seserabutnya kepala otak nyonya,
Reply Retweet Like
Normi Kahar 20h
Jalan jalan beli cheese cake. Lalu tempat buah. kut kut cotton candy grapes ada lagi ke idok. Habis licin u olls. Tapi jumpa buah lain yang comel comel. Tapi tak beli lah. hahaha.
Reply Retweet Like
Normi Kahar 22h
Reply Retweet Like
Normi Kahar Jul 14
Reply Retweet Like
Normi Kahar Jul 13
yep. Sebab tu bila ada orang email, inbox nyonya pasal kerja di USA, nyonya tak pernah cerita itu ini. Sebab tak nak galakkan orang datang sini stail Mexican. Malaysian lagi lah 6 bulan pas lawatan. Laki nyonya bayar...
Reply Retweet Like
Normi Kahar Jul 13
Sial sundal punya jantan.
Reply Retweet Like
Normi Kahar Jul 13
2 Years ago. Now, Miss A dekat swimming pool dengan daddy. Mommy boleh main candy crush!
Reply Retweet Like
Normi Kahar Jul 12
Again. Malaysia bila lagi?
Reply Retweet Like
Normi Kahar Jul 12
Reply Retweet Like
Normi Kahar Jul 12
Lama dah tak masak lobster kat rumah. Nak pegi pasar lah cari binatang ni.
Reply Retweet Like
Normi Kahar Jul 12
Malaysia , bila lagi?
Reply Retweet Like
Normi Kahar Jul 11
Reply Retweet Like
Normi Kahar Jul 10
Fun Size. Mommy rindu kat Athena Sophia size gini.
Reply Retweet Like
Normi Kahar Jul 10
Kau mampu beli stroller 3k, ada orang lagi mampu 15k. Ada orang lagi mampu atas 20k untuk sebiji stroller. Siapa yang kaya sebenarnya? Pengeluar stroller. Dan kau pula hanyalah mangsa advertisement & branding. 😅
Reply Retweet Like
Normi Kahar Jul 10
Donald Trump memang sah sah kaya ada private jet sendiri, office bersalut emas. Satu dunia mengata. Akhbar, nama reporter jelas tertera. Orang berwibawa semangat kental ni, kata kata busuk pasal dia, bagi dia...
Reply Retweet Like
Normi Kahar Jul 9
sementara tunggu kedai yoghurt bukak (12 noon)
Reply Retweet Like
Normi Kahar Jul 9
Rewards for behaving so well during grocery. Tak ada capai mainan atau apa apa binatang. Frozen yoghurt is the best. — at sweetFrog Premium Frozen Yogurt
Reply Retweet Like
Normi Kahar Jul 9
Reply Retweet Like