Twitter | Search | |
Normi Kahar
A Proud Scorpion. Im not crazy. My reality is just different than yours
6,991
Tweets
47
Following
147
Followers
Tweets
Normi Kahar 5h
current situation 🐳🐳🐳🐳
Reply Retweet Like
Normi Kahar 9h
kenangan hidup berdua dengan Athena Sophia adalah yang termanis dalam hidup nyonya . 😌
Reply Retweet Like
Normi Kahar Jul 20
rubber shoes from Wal-Mart. 😢
Reply Retweet Like
Normi Kahar Jul 20
Reply Retweet Like
Normi Kahar Jul 20
Reply Retweet Like
Normi Kahar Jul 20
habih semua mak mak orang mengkiki. Aku harap Che Ta tak buat. kalau tak hancur harapan aku terhadap kelab mak mak orang sedunia.
Reply Retweet Like
Normi Kahar Jul 20
Kalau nyonya dapat tahu ada friendlist nyonya mengkiki sambil kereta bergerak, nyonya unfriend.
Reply Retweet Like
Normi Kahar Jul 20
Hellurrr..Belog updated! Nyonya nak kongsi resepi. Hahaha
Reply Retweet Like
Normi Kahar Jul 20
Reply Retweet Like
Normi Kahar Jul 19
Talking about 100 days manifesto. Tak payah pergi jauh, look into yourself. Azam tahun baru diri sendiri nak diet berbelas tahun unable to manifest 😭 sebenarnya kita kencingi diri sendiri tanpa perlu orang lain kencingkan kita... haha.
Reply Retweet Like
Normi Kahar Jul 19
🙄
Reply Retweet Like
Normi Kahar Jul 18
guess who's here in Wasilla , Alaska!!
Reply Retweet Like
Normi Kahar Jul 18
here. nyonya tak dapat apa apa pun share. just share so you guys can buy a lot of stuff on Google play. baik kan nyonya?
Reply Retweet Like
Normi Kahar Jul 18
Reply Retweet Like
Normi Kahar Jul 17
Reply Retweet Like
Normi Kahar Jul 17
Seronok sebenarnya scroll baca komen ni.. terapi dikala sunyi.
Reply Retweet Like
Normi Kahar Jul 17
Beku cair beku cair akaun. Dah boleh propose Christopher Nolan buat movie pasal beku cair akaun ni. Gerenti pecah panggung.
Reply Retweet Like
Normi Kahar Jul 16
Sweet Dreams (Are Made of This) - Remastered
Reply Retweet Like
Normi Kahar Jul 16
Nyonya punya off /on facebook friendlist ada berbeza sokong parti. Ada pro bn, ada pro ph & ada pro pas. Nyonya pro parti tupperware. Namun kita tetap berharmoni walau pendapat berbeza. Ini baru layak di gelar...
Reply Retweet Like
Normi Kahar Jul 16
Baru nyonya tahu yang nyonya tak boleh komen pasal hal di Malaysia sebab nyonya duduk Alaska. wow. just wow. Depress lah nyonya tak dapat membawang gini. 🙄
Reply Retweet Like