Twitter | Search | |
Normi Kahar
A Proud Scorpion. Im not crazy. My reality is just different than yours
7,433
Tweets
48
Following
147
Followers
Tweets
Normi Kahar 20h
sapa nak tengok live polis kejar orang dekat tempat nyonya stay sekarang boleh follow page ni. hehe.
Reply Retweet Like
Normi Kahar 21h
ha ah. Nyonya pun alami benda ni. sampai ke harta benda gaji laki kita nak diusulnya. semua nak banding kalau boleh, bulu epek pun banding sapa paling tebal. Sebab tu lah nyonya membawa diri dan anak keluar dari tanah malaya.
Reply Retweet Like
Normi Kahar 21h
Michael Goodwin FOOD. I miss all of them!!!
Reply Retweet Like
Normi Kahar Nov 13
Reply Retweet Like
Normi Kahar Nov 13
Kalau a Muslim keluar video 5 things I love about Yahudi, mau berbillion triggered. 😂. Always one way ticket.
Reply Retweet Like
Normi Kahar Nov 12
Save it for someday. Mana tau nyonya ada rezeki lagi dapat anak lelaki.
Reply Retweet Like
Normi Kahar Nov 12
RIP Stan.
Reply Retweet Like
Normi Kahar Nov 12
Reply Retweet Like
Normi Kahar Nov 12
Happy Veteran Day daddy. Thank you for free buffet dinner 😂😂😂. Punyalah makanan bergunung, Athena Sophia hadap lemon & lemon only...
Reply Retweet Like
Normi Kahar Nov 12
Membunuh walau tanpa niat tapi dia merogol budak kecik tu. Sila jangan bagi lepas keluar sejenis binatang begini kalau tak berapa ramai lagi anak kecil di bunuh "tanpa niat" semata mata dek kerana nafsu syaitan. Nanti ramai pulak yang copy paste...
Reply Retweet Like
Normi Kahar Nov 11
we are all in Roman Circus.
Reply Retweet Like
Normi Kahar Nov 11
menggelegak nyonya bangun tidur ini yang keluar dekat FB!!!!
Reply Retweet Like
Normi Kahar Nov 11
Begitulah wanita. They dressed to kill other women. We don't have men in our mind during this ritual. (dress up, make up, house decoration, cooking, etc etc.) LOL.
Reply Retweet Like
Normi Kahar Nov 10
Custom made pillow case. size 40 x 40 cm DM or WA 0168113239 to order
Reply Retweet Like
Normi Kahar Nov 10
kaum macam sajat bawak bala ke muka bumi. kaum macam ni macamana pula?
Reply Retweet Like
Normi Kahar Nov 9
12. Scorpio. <----- the worst. only the best man with the best quality able to love Scorpio woman. Gitu.
Reply Retweet Like
Normi Kahar Nov 9
Reply Retweet Like
Normi Kahar Nov 8
Reply Retweet Like
Normi Kahar Nov 7
jangan berkira dengan anak kalau kita tak nak anak berkira dengan kita bila mereka dah dewasa/kita dah tua.. dia tengok album gambar.. satu pun tak de gambar dia ikut sekali... nyonya pun terasa hati kalau mak pak...
Reply Retweet Like
Normi Kahar Nov 7
kalau korang rasa hidup korang complicated... Cuba la buat ni.
Reply Retweet Like