Twitter | Search | |
Normi Kahar
A Proud Scorpion. Im not crazy. My reality is just different than yours
7,739
Tweets
48
Following
143
Followers
Tweets
Normi Kahar 3h
Sejak bila orang kita agungkan Hitler? Tahu tak agenda Hitler sebenar? only kristian German sahaja yang patut hidup atas dunia ni. Lepas dia slaughter the jews next is Muslims. Cuma Allah tak izinkan agenda dia. Dia mati sebelum sempat selesaikan...
Reply Retweet Like
Normi Kahar 4h
tengah browsing packed sambal sambal kering & basah dekat Lazada untuk stok Ramadhan. Tertelan telan air liur ni sambil memilih..😭
Reply Retweet Like
Normi Kahar 5h
very the tarrant kan...serang serang kat masjid ya.. kalau bukan terrorist, nak panggil apa jenis lagu ni?
Reply Retweet Like
Normi Kahar 13h
Reply Retweet Like
Normi Kahar Mar 20
Athena Sophia sangat lambat bercakap full sentence macam kanak kanak lain (macam ada emas dalam mulut dia kata orang kampung) walau dia cepat berjalan (at 11 mos), pegang pencil dengan betul at 15 mos, pakai kasut...
Reply Retweet Like
Normi Kahar Mar 20
Apatah lagi kita dok kata orang itu ini kan.. banyak nya dosa nyonya dekat facebook ni. 😭
Reply Retweet Like
Normi Kahar Mar 19
yasssss! Alhamdulillah! walau nyonya bersuami, tapi nyonya sangat gembira untuk ibu ibu tunggal di luar sana.
Reply Retweet Like
Normi Kahar Mar 19
Elok lah tu.. baik timur...barat..semua pakat kena bodoh dek orang orang macam ni. Asalnya troll saja. melawak biawak kata orang. Tapi ada yang percaya lalu jadi satu cult.
Reply Retweet Like
Normi Kahar Mar 19
First time experience SPRING in Alaska. 5 years ago.
Reply Retweet Like
Normi Kahar Mar 18
huntonglarrr budak budak sekarang. Makan bersuap. Zaman kita kita dulu berlapar, handphone tak ada. Bukan teknologi handphone belum wujud. Dah wujud. Tapi tak mampu nak pakai walau zaman tu alcatel brand rm300 sebijik.
Reply Retweet Like
Normi Kahar Mar 18
Words from true a Muslim. Cantik ayatnya. Terjaga. Marah tak bermakna boleh carut maki orang. Marilah kita sama sama belajar jadi macam beliau.
Reply Retweet Like
Normi Kahar Mar 17
zzzzz. zaman nyonya dulu, berak keluar meggi kut. Dapat makan nasik ada lauk kira lucky la. Sebulan sekali boyfriend nyonya yang kerja baru lepas grad bergaji rm700 sebulan belanja kfc. Kalau balik...
Reply Retweet Like
Normi Kahar Mar 17
Ini baru cerita jasa seekor lebah. Belum lagi makhluk ciptaan Tuhan yang lain lain. Jadi, berbuat baiklah sesama makhluk & alam...
Reply Retweet Like
Normi Kahar Mar 15
Reply Retweet Like
Normi Kahar Mar 15
. Tak sanggup nak tengok video. Apatah lagi nak share around.. Dah akhir zaman. Semua orang baik baik & innocent Tuhan dah angkat naik. Tinggal lah kita semua...
Reply Retweet Like
Normi Kahar Mar 14
😢😢😢😢😢😢
Reply Retweet Like
Normi Kahar Mar 14
Sarat — watching American Gods
Reply Retweet Like
Normi Kahar Mar 13
Reply Retweet Like
Normi Kahar Mar 13
He said "no need to evacuate the resident from the toxic contaminated area. Just close the door and stay at home. People also can choose not to leave the...
Reply Retweet Like
Normi Kahar Mar 13
Sejak nak masuk umur 2 tahun ni Athena Sophia jenis tidur nak cuddling. Nak peluk full je macam baby baby. Nyonya ambik kesempatan ni peluk cium dia puas puas.. sebab nyonya tahu sampai satu fasa, dia tak nak mommy peluk peluk cium dia lagi..
Reply Retweet Like