Twitter | Search | |
Normi Kahar
A Proud Scorpion. Im not crazy. My reality is just different than yours
7,264
Tweets
47
Following
149
Followers
Tweets
Normi Kahar 4h
comel tak reban ayam ni ... 😁
Reply Retweet Like
Normi Kahar 6h
hidup ini penuh dengan cabaran...so many lids too little time.
Reply Retweet Like
Normi Kahar 7h
Michael Goodwin 🙄🙄🙄🙄
Reply Retweet Like
Normi Kahar 9h
belum cukup umur untuk masuk couple challenge 😂
Reply Retweet Like
Normi Kahar 21h
Untuk mereka yang suka tour sendiri sendiri, dekat sini ada few items yang boleh membantu acara travel korang lagi best. Sim Card negara yang di lawati, Airport Lounge yang selesa for long transit (Tak payah naik Biz Class, boleh beli pass...
Reply Retweet Like
Normi Kahar 23h
Lawak memang lawak.. tapi Risaunya bila memikirkan kalau Athena Sophia sekolah dekat USA... — watching Blockers
Reply Retweet Like
Normi Kahar 24h
I don't know whether she is poor but tidy or, she is just tidy.
Reply Retweet Like
Normi Kahar Sep 24
wahai anak lelaki, cukup lah dengan ikut cakap bini serta tak hulur duit dekat mak.. tapi jangan lah sampai bunuh mak sendiri..
Reply Retweet Like
Normi Kahar Sep 24
Semua mak sayang anak.. Tak kira lah anak tu macamana.. Tapi kita tak boleh sekali kali menidakkan kasih sayang orang lain terhadap anak mereka hanya semata anak kita 'special' sikit dari anak orang lain. Lebih...
Reply Retweet Like
Normi Kahar Sep 23
hoi. Boleh tahan la stress tengok cerita ni. Pandai depa letak element ibu & anak kecik..memang berdebor le mommy. P/S : Athena Sophia tidur rumah aunty dia lagi. Mommy apa lagi movie marathon leeeee — watching A Quiet Place
Reply Retweet Like
Normi Kahar Sep 23
Ini baru cara betul untuk grab attention. Semua attention seekers boleh belajar dengan QPark macamana nak jadi center of attention ya. Tak perlu maki hamun pun..
Reply Retweet Like
Normi Kahar Sep 23
😲 Japan never ceased to amaze me. lol
Reply Retweet Like
Normi Kahar Sep 23
Reply Retweet Like
Normi Kahar Sep 23
Reading this while sipping lemonade using paper straw.
Reply Retweet Like
Normi Kahar Sep 23
Zaman sekarang ni.. Orang nak berpantang cara tradisional tak nak makan laksa pun kena maki dek doktor sampai kena tanya result SPM berapa..Jauh sangat peginya tu. Bukan semua doktor. Tapi 1 doktor. Nyonya ada...
Reply Retweet Like
Normi Kahar Sep 22
Tak lain tak bukan selalu tengok bapak belasah mak. so mereka rasa it is ok to do the same thing to their own mother. Lepas tu memang akan makan diri lah, anak nak sembelih tuan guru yang mengajar kurang ajar tu.
Reply Retweet Like
Normi Kahar Sep 21
Reply Retweet Like
Normi Kahar Sep 21
Reply Retweet Like
Normi Kahar Sep 21
Reply Retweet Like
Normi Kahar Sep 21
Reply Retweet Like