Twitter | Search | |
Normi Kahar
A Proud Scorpion. Im not crazy. My reality is just different than yours
6,436
Tweets
49
Following
145
Followers
Tweets
Normi Kahar Dec 5
Reply Retweet Like
Normi Kahar Dec 5
Duit Memang Senang nak cari. Tapi duit yang halal tu susah sangat... 😅. — feeling bila jarum tertusuk jari.
Reply Retweet Like
Normi Kahar Dec 4
Slow mellow jalan cerita nya. Tapi nyonya macam sebak pulak bila mereka bring back man of steel 🙄 3/5 bintangs...
Reply Retweet Like
Normi Kahar Dec 4
Asal nya nak menumpang lalu, tapi termenumpang kasih. Hati hati u olls dengan sindir tumpang menumpang zaman Sekarang ni.
Reply Retweet Like
Normi Kahar Dec 3
Ini rocket launching bang. 😣
Reply Retweet Like
Normi Kahar Dec 3
Baby, you are the prettiest little thing to mommy. Only for mommy. 😊
Reply Retweet Like
Normi Kahar Dec 2
Isu retis kawin 2 atau 4 ni bukan benda baru. Orang bukan retis pun selalu buat. Nak kecoh apa. Memang la bini 1st...
Reply Retweet Like
Normi Kahar Dec 2
Jumpa dah beg troli dia. RM 30++ je dekat Index living.
Reply Retweet Like
Normi Kahar Dec 2
Awat Sehari dua ni banyak benar iklan cyrptocurrency dekat wall feed? Macam macam nama. Semua ni scam. 🙄
Reply Retweet Like
Normi Kahar Dec 2
Tak pe lah janji dia gelenya dengan bini dia kan.. Sampai ke tua 😅😅😅
Reply Retweet Like
Normi Kahar Dec 1
Reply Retweet Like
Normi Kahar Dec 1
Nyonya keliru dengan segelintir orang kita mempertikaikan makanan SEAFOOD yang telah declare tak guna pork &...
Reply Retweet Like
Normi Kahar Nov 30
Salam Maulidurasul & Jumaat all. Here is the job vacancy that I mentioned earlier. We need it a.s.a.p around 10...
Reply Retweet Like
Normi Kahar Nov 30
Satu kenikmatan hilang bila work from home is-- bila ada cuti long weekend or public holidays lama lama, nyonya...
Reply Retweet Like
Normi Kahar Nov 29
Dah try dekat si beluncas. Dia sibuk nak nyonyot jari nyonya. Lepas tu gelak gelak gelenya. Malas lah. Makin...
Reply Retweet Like
Normi Kahar Nov 29
I'm a very busy b I got a lot to do So let's put my itinerary Up for review Monday - slay Tuesday - slay...
Reply Retweet Like
Normi Kahar Nov 28
Sedikit sebanyak paparan mentaliti orang kita bila melihat orang Bina masjid. Itu bukan page porn ya. Kalau page...
Reply Retweet Like
Normi Kahar Nov 27
Masih ada lagi tertipu dengan modus operandi ni? My God.
Reply Retweet Like
Normi Kahar Nov 27
Reply Retweet Like
Normi Kahar Nov 26
I'm giving you MYR3 off your first ride on the Uber app. To accept, use code 'normik1ue' to sign up. Enjoy! Details:
Reply Retweet Like