Twitter | Search | |
Huda Kamil
I am one of the blogger. Involve in Shaklee business and be as a part time Shaklee Agent.
120
Tweets
79
Following
4
Followers
Tweets
Huda Kamil Dec 23
Bila sebut pasal kuruskan badan tanpa ada kesan sampingan sangat pelik kan? Tapi dengan kaedah yang selamat, proses kuruskan badan tu boleh dilakukan dengan sangat berkesan.
Reply Retweet Like
Huda Kamil Dec 22
Ada yang cakap kesan vitamin C ni sangat baik untuk kulit berjerawat. Betul ke?
Reply Retweet Like
Huda Kamil Nov 28
Ha ni saya nak kongsi rahsia tonik ajaib yang boleh bantu baiki sel DNA. Bukan takat tu je bantu kurangkan tekanan darah, bantu seimbangkan paras gula normal dan bantu aliran darah lebih teratur.
Reply Retweet Like
Huda Kamil Nov 26
Japanese knotweed ni kalau dah ada khasiat resveratrol, mesti dapat bantu manusia untuk kelihatan lebih awet muda dan bantu jugak baiki sel dna kan!
Reply Retweet Like
Huda Kamil Nov 26
Hmm agak complicated bunyinya tapi berkesan untuk elakkan hepatitis C ni. Study ni diambil berdasarkan formula tradisional dari negara Jepun.
Reply Retweet Like
Huda Kamil Nov 26
Huda sendiri pernah rasa pening macam naik lif asal turun tangga. Tiba-tiba badan tidak balance. Orang kata tu disebabkan tekanan darah rendah. Sometime, naik tangga pun boleh cepat mengah. Huda pun tidak tahu sebab apa mungkin jugak tekanan atau stress
Reply Retweet Like
Huda Kamil Nov 26
Huda nak share bagaimana resveratrol dan polifenol ni dapat bantu kecutkan saiz ketumbuhan.
Reply Retweet Like
Huda Kamil Nov 25
Ramai yang tidak tahu rahsia dan kebaikan purple carrot untuk menghalang penularan sel kanser. Purple carrot ni bukan sahaja cantik dari segi warnanya tapi antara carrot yang paling sedap dan manis sangat.
Reply Retweet Like
Huda Kamil Nov 25
Rasa amazing sangat bila tengok kulit muka bertambah cantik dan nampak lebih awet muda lagi. Huda pun tanya la makan apa? Nak tahu apa jawapannya, kena la baca sampai habis 😊
Reply Retweet Like
Huda Kamil Nov 23
Mula-mula mendirikan rumah tangga memang seronok tinggal berdua tapi lama tu pasti teringin nak bertiga 😂
Reply Retweet Like
Huda Kamil Nov 21
Galakkan anak stay active ni penting jugak. Sebagai parents, Huda sendiri risau kalau anak ni asyik tidur je.. sepanjang berpuasa Ramadhan. Rosak badan rosak minda. Moga tips ni dapat membantu anak kita kurangkan tidur.
Reply Retweet Like
Huda Kamil Nov 20
Huda terbaca antara top 5 remedies boleh juga dijadikan tips untuk hilangkan parut secara semulajadi. Sangat best! 😄 Nak tahu? Let's scroll.. 👌
Reply Retweet Like
Huda Kamil Nov 19
Alhamdulillah. Syukur sekali lagi Huda dapat join event Shaklee. Berbeza sangat event cares kali ni. Happening giler. Lain dari yang lain. Last time free health care. This time free breast care. # breastcare
Reply Retweet Like
Huda Kamil Nov 19
Alhamdulillah rasa beruntung dapat join group iReach dalam bisnes shaklee ni. Banyak kelebihan yang Huda dapat. Teruja sangat nak share dengan you all.
Reply Retweet Like
Huda Kamil Nov 19
Awal pagi dah bangun siapkan makan tengahari dan malam sekali. Belum sempat hilang penat memasak, terus bersiap hantar anak pergi taska dan sekolah. Tepat 7:45 pagi memecut 120 kilometer sejam. Syukur ngam-ngam 8:30 pagi sampai office. Balik dah letih.
Reply Retweet Like
Huda Kamil Nov 18
Tidak kiralah pelajar full time atau part time, rata-rata mesti ada symptom mengantuk, cepat letih dan cepat penat. Sampaikan boleh tertidur bila baca buku. Mesti pernah kena macam ni kan?
Reply Retweet Like
Huda Kamil Nov 17
Rasa ackward sangat bila ada orang cakap muka dah bertambah gelap, macam sunburn pun ada. Walhal tidak ada pulak berjemur tengah panas atau bermandi manda kat pantai port dickson tu ha.
Reply Retweet Like
Huda Kamil Nov 16
Sometime boleh jadi kurang fokus bila tiba-tiba je bekerja dengan perut kosong sehari suntuk. Ye la sebelum ni mulut tidak berhenti mengunyah. Ada je rezeki depan mata. Sambil buat kerja sambil kunyah gula-gula at least hilangkan mengantuk dan rasa bosan.
Reply Retweet Like
Huda Kamil Nov 15
Terdetik pulak nak tahu.. Betul ke dialisis masalah buah pinggang menyebabkan HB darah semakin low?
Reply Retweet Like
Huda Kamil Nov 14
Naik paras gula dalam darah memang sesuatu yang membimbangkan. Tidur tidak lena dibuatnya. Duk terfikir je keputusan checkup keesokan hari.
Reply Retweet Like