Twitter | Search | |
HAM
1,010
Tweets
3,805
Following
8,775
Followers
Tweets
HAM Mar 27
HS Kulttuuri | Kuvataide: "Näistä nykytaideteoksista voit nauttia juuri nyt, vaikka museot pysyvät yhä kiinni – Helsingin alueella on noin 500 julkista taideteosta." Artikkeliin >>
Reply Retweet Like
HAM Mar 26
HS | kolumni: "Kun pääministeri ilmoitti, että museot suljetaan, sydän tuntui putoavan. Itketti. En ollut tiennytkään, että museot ovat minulle niin tärkeitä." Kolumniin >>
Reply Retweet Like
HAM Mar 23
Helsingin kaupunki 23.3. Tiedote: Kaupunki tarjoaa pika-avustusta edistämään kulttuurin, nuorison ja liikunnan toimintaa. Avustuksen kokonaissumma on 300 000€ ja avustussumma/hakija on maksimissaan 5000€. Lue lisää kulttuurin avustuksista:
Reply Retweet Like
HAM Mar 20
Helsingin kokoinen taidenäyttely avoinna 24/7! 2700 taideteosta ympäri Helsinkiä, 500 veistosta nähtävissä yötä päivää. Tutustu myös Veistospankkiin HAMin verkkosivuilla >>
Reply Retweet Like
HAM Mar 19
Uusia järjestelyjä palveluissa: Helsingin kaupungin kirjastot, kulttuuritalot, liikuntapaikat, museot ja nuorisotalot ovat kiinni koronaviruksen vuoksi, joten kaupunki on etsinyt myös uusia tapoja tuottaa palveluja. Tutustu aiheeseen tarkemmin >>
Reply Retweet Like
HAM Mar 16
Helsingin kulttuurin ja vapaa-ajan palvelut (kirjastot, kirjastoautot, kulttuuritalot, museoiden toimipaikat, nuorisotalot ja sisäliikuntapaikat) suljetaan toistaiseksi keskiviikosta 18.3. alkaen. Koko uutinen luettavissa:
Reply Retweet Like
HAM Mar 13
Tiedote 13.3. Helsingin kaupunki : Kurssit, harrastusryhmät ja yli 100 hengen yleisötilaisuudet perutaan. Lue koko uutinen täältä:
Reply Retweet Like
HAM Mar 13
seuraavat tapahtumat on peruutettu viikonlopulta: LA 14.3. Taiteilijatapaaminen: Jaakko Niemelä Lauantaipaja Vilho Lampi -näyttelyn opastukset Jaakko Niemelä: Nostalgia -näyttelyn opastus SU 15.3. Taiteilijatapaaminen: Jaakko Niemelä Asiantuntijasunnuntai
Reply Retweet Like
HAM retweeted
Helsinki Biennial Mar 10
Helsingin Vallisaaressa on tulevana kesänä mahdollisuus nähdä ja kokea nykytaidetta ainutlaatuisella tavalla. Ensimmäinen avautuu yleisölle 12.6. ja esittelee 40 taiteilijaa tai taiteilijaryhmää sekä Suomesta että maailmalta.
Reply Retweet Like
HAM Mar 6
'Suomen sisäministeriö suosittaa yleistä liputusta koko Suomessa sunnuntaina 9.8.2020 Tove Janssonin ja suomalaisen taiteen kunniaksi. 9. elokuuta on Tove Janssonin syntymäpäivä.'
Reply Retweet Like
HAM Mar 4
Yle Areena Kulttuuri-ilmasto: miten ilmastonmuutos vaikuttaa taiteen kiertokulkuun ja kulttuuri-instituutioihin. Heidi Kalmarin vieraina Helsingin kaupungin taidemuseon HAMin johtaja Maija Tanninen-Mattila ja Sinfonia Lahden intendentti Teemu Kirjonen.
Reply Retweet Like
HAM Feb 12
Uusi näyttely avautuu HAMissa 14.2.! Vilho Lampi (1898–1936) oli lakeuden maalari Limingasta. Teosten aiheet olivat: omakuvia, läheisiä ihmisiä, tupien miljöitä ja lakeuden maisemia. Lisätiedot näyttelystä:
Reply Retweet Like
HAM Feb 11
ja : 'in kaikki 7 jaksoa kuunneltavissa nyt! Anna Kortelainen saattelee kuuntelijan sota-ajan mielialatiedustelun maailmaan. Miksi ja miten siviilit harjoittivat mielialatiedustelua?
Reply Retweet Like
HAM Feb 10
HS Kulttuuri: "Corinna Helenelundin tekstiiliveistosten kokonaisuus vie kivun maisemaan." Corinna Helenelund: Seitsemännen kerroksen takapiha. Näyttely avoinna 8.3. saakka HAM-galleriassa.
Reply Retweet Like
HAM Feb 7
Yle: "Taidemuseo HAM toivoo Helsingissä siirtoa itään. – Museoiden pitää keksiä säännöllisin väliajoin itsensä uudestaan, museonjohtaja Maija Tanninen-Mattila sanoo."
Reply Retweet Like
HAM Jan 29
MTV Uutisaamu tänään 29.1.: Museoissa käy yhä enemmän vierailijoita – mistä tämä kertoo? Vieraana Ateneumin johtaja Marja Sakari ja HAM:n johtaja Maija Tanninen-Mattila.
Reply Retweet Like
HAM Jan 28
ja : uuden 'in kolme ensimmäistä jaksoa kuunneltavissa nyt! Anna Kortelainen saattelee kuuntelijan sota-ajan mielialatiedustelun maailmaan. Miksi ja miten siviilit harjoittivat mielialatiedustelua?
Reply Retweet Like
HAM Jan 22
'n vinkit kevään kiinnostavimpiin taidenäyttelyihin: LIMINGAN mestarin Vilho Lammen (1898–1936) taidetta ei ole nähty Helsingissä aikoihin. Tämä näyttely on koottu erään Bäcksbackan kokoelmaan kuuluvan maiseman ympärille ja käsittää noin 50 maalausta. >
Reply Retweet Like
HAM Jan 10
näyttelyt ja oheistapahtumat vetivät Tennispalatsiin vuonna 2019 yhteensä 190.000 kävijää. Yleisön suosikiksi nousi huhtikuussa avautunut Ellen Thesleff – Minä maalaan kuin Jumala -näyttely. Näyttely avoinna 26.1. saakka. Lisätiedot:
Reply Retweet Like
HAM Jan 3
Jaakko Niemelän –teos Kauppatorilla 4.-8.1. osana -kokonaisuutta. Infot: ✨ Jaakko Niemelän Nostalgia-näyttely on esillä HAMissa 5.3.2020 saakka.
Reply Retweet Like