Twitter | Search | |
GrunnegerPower
Groene energie dóór en vóór Groningers. Wij helpen met het besparen, opwekken en gebruiken van groene energie. Zo investeren we samen in een duurzaam Groningen.
1,765
Tweets
711
Following
1,798
Followers
Tweets
GrunnegerPower 14h
'Het verduurzamen van je VvE is niet eenvoudig. Maar het goede nieuws is: je hoeft niet morgen klaar te zijn, als je maar wel nú begint.' Dat is de boodschap tijdens de VvE-bijeenkomst van /. Lees hier meer:
Reply Retweet Like
GrunnegerPower Jun 14
Joe! Onze collega's van zoeken een te GrEK communicatietalent. Een baan met inhoud, uitdaging én inspiratie! PS: de deadline is 24 juni! Meer lezen doe je hier:
Reply Retweet Like
GrunnegerPower Jun 13
Al plannen dit weekend? Nee? Mooi! Kom zaterdag 15 juni kletsen met onze Ward op de Jaarmarkt in de altijd gezellige Oosterpoort! Benieuwd hoe jij thuis groen kunt doen of gewoon zin om Ward te high-fiven? 🙌 Kom eem langs op de Meeuwerderweg van 10 tot 5!
Reply Retweet Like
GrunnegerPower retweeted
🔥 Marieke 🌱🐉🐺 Jun 12
Vanavond leuke VvE’s gesproken in Selwerd. Straks allemaal VvE’s in actie en met een plan richting Ik zeg “In beweging met dat vastgoed” Dank @sunnyselwerd voor de organisatie.
Reply Retweet Like
GrunnegerPower Jun 11
Wij zijn morgen natuurlijk ook op het ! Praat je om 19.00 tijdens het maatschappelijk debat met ons mee over alles wat de energietransitie te betekenen heeft voor jou als Groninger? Info en programma op
Reply Retweet Like
GrunnegerPower retweeted
Hotze Hofstra Jun 10
Daar gaat-ie. Verse lokale zonnestroom in de stekker van
Reply Retweet Like
GrunnegerPower Jun 10
Hiephoi! Had je het al gezien? Wij hebben een superstrakke nieuwe website! Heel tof, want nu is het nóg makkelijker om te zien hoe jij kunt beginnen met verduurzamen. In je huis, met jouw bedrijf of in je buurt. Check ‘m gauw:
Reply Retweet Like
GrunnegerPower Jun 8
STAGIAIR GEZOCHT! Stagelopen bij GP... dat wil niemand. Kun je écht niks beters vinden, is de deadline voor je 1e keus al voorbij, of is een zesjes-cultuur gewoon helemaal jouw ding? Kijk dan eens naar de vacature die we voor je in elkaar hebben geflanst
Reply Retweet Like
GrunnegerPower Jun 7
Onze Kai heeft een nieuwe favoriete collega: Fardau! Zennig en zonnig verzorgt ze deze zomer alle online communicatie (behalve deze post) van GP. Ook is ze yogadocent en vensterbanktuinierster. Welkom Fardau, we zijn nu al superblij met jou! 🙏
Reply Retweet Like
GrunnegerPower Jun 6
Paddepoelers! Bijgepraat worden over de mogelijkheden van een buurtwarmtenet in de wijk? De volgende bewonersbijeenkomst van is op 18 juni! Meld je aan via
Reply Retweet Like
GrunnegerPower Jun 5
Samen kunnen we meer dan alleen. Om ervoor te zorgen dat er nog meer mensen kunnen genieten van ons burgerinitiatief hebben we input nodig... van jou! Denk en doe je mee in onze werkgroep Marketing? Meer lezen en aanmelden kan hier:
Reply Retweet Like
GrunnegerPower Jun 4
Verduurzamen is zoveel leuker als je het samen doet! In helpen we je graag met Sunny Selwerd. Wil jij aan de slag met je buren of straat? We horen het graag! Kennis over verduurzaming is mooi, maar niet nodig. Enthousiasme wel!
Reply Retweet Like
GrunnegerPower retweeted
Norbert Buiter Jun 3
Goedemorgen tweeps! Vandaag test ik m’n nieuwe laadpas van bij de coöperatieve laadpaal van . Als lid kan ik laden op stroom van Postcoderoos of Vierverlaten.
Reply Retweet Like
GrunnegerPower Jun 3
Daar gingen ze, "onze" Steven en "onze" Norbert; samen met nog 350 andere sportievelingen deden ze vrijdag mee aan The Green Trail. En kijk ze stralen, hardlopend door Zonnepark Vierverlaten! Alle deelnemers; ontzettend bedankt! 💚
Reply Retweet Like
GrunnegerPower retweeted
Musetta Blaauw May 30
Wist je dat je, als je lid bent van , je veeeeeel voordeliger je EV laadt? 24cnt ipv 34cnt per kwh. Nog een goede reden om lid te worden van Grunneger Power :)
Reply Retweet Like
GrunnegerPower May 30
Ben je Selwerder en woon je in een VvE? Wil je graag verduurzamen, maar geen idee waar je moet beginnen? Kom dan op woensdag 12 juni naar de VVE-Bijeenkomst van Sunny Selwerd in . We laten zien wat er nodig is én hoe we je kunnen helpen!
Reply Retweet Like
GrunnegerPower May 29
Onze Job gaat drie maanden weg, op pad met zijn glanzende groene camper. Bepakt met een zonnepaneel op 't dak gaat hij de zon achterna... via Portugal naar de Balkan en weer terug naar Grunn. En dat wil hij zo duurzaam mogelijk doen! Welke tips geef jij hem mee?
Reply Retweet Like
GrunnegerPower retweeted
GrEK May 28
Wil jij een échte bijdrage leveren aan de energietransitie, ben je geworteld in de noordelijke regio en een held in de offline en online communicatie? Kom dan bij ons solliciteren! Klik hier voor de vacature:
Reply Retweet Like
GrunnegerPower retweeted
OSGroningen May 27
Wat heeft hun passie voor zeilen met het nieuwe terras van Ceciel en Gerco te maken? Welk verband is er tussen , 't en een laadpaal voor elektrische auto’s? Wat doet bij die warmtepomp? Kijk om 17.30u !
Reply Retweet Like
GrunnegerPower May 27
Reply Retweet Like