Twitter | Search | |
GoudaBruist
Burgerinitiatieven om Gouda vrolijker, creatiever, actiever en meer verbonden te maken.
6,910
Tweets
1,443
Following
2,858
Followers
Tweets
GoudaBruist 8h
Het stadsbrede project ' Gaat Gezonder' is erop gericht om Gouwenaars die weinig bewegen kennis te laten maken met een gezondere leefstijl. Naast voedingsadvies worden er de komende maanden licht intensieve beweegactiviteiten aangeboden.
Reply Retweet Like
GoudaBruist Jan 23
Doe je mee met het initiatief van het Doorgeefboek getiteld: ‘Hoe gaan we dit uitleggen’, onze toekomst op een steeds warmere aarde, geschreven door Jelmer Mommers? Als je mee wilt doen, mail: peggymunnikhuis@12move.nl voor de spelregels.
Reply Retweet Like
GoudaBruist Jan 22
Projectleden gezocht voor Passieconcert Chr. Gemengd Koor Hosanna tbv het passieconcert op 28 maart a.s. in de H.- Josephkerk, Aalberseplein 2 te Gouda. Wilt u deelnemen aan dit project of meer informatie stuur een e-mail naar koor@hosannagouda.nl
Reply Retweet Like
GoudaBruist Jan 21
Weggeefwinkel Achterwillens iedere woensdag van 13:00 - 15:00 uur in Buurthuis de Bühne, Tristanstraat 18 . Gooi niets weg waar je een ander nog blij mee kan maken! Inleveren of ophalen. Van harte welkom!
Reply Retweet Like
GoudaBruist Jan 19
Gezocht: Vrijwilligers Begeleide Omgangsregeling (BOR) Humanitas Midden-Holland
Reply Retweet Like
GoudaBruist Jan 18
Lezing "Gemmeker - commandant van Kamp Westerbork" maandag 27 januari van 20-22 uur bij Sociëteit Concordia, Westhaven 27 . Gemmeker was verantwoordelijk voor de deportatie van meer dan 80.000 joden naar de vernietigingskampen. Door Ad van Liempt.
Reply Retweet Like
GoudaBruist Jan 17
Arnon Grunberg over zijn nieuwste boek 'Bezette Gebieden' op zaterdag 18 januari van 13:00 - 14:00 uur bij Boekhandel Verkaaik, Lange Tiendeweg . Gratis maar aanmelden vooraf noodzakelijk.
Reply Retweet Like
GoudaBruist Jan 16
De Volleybalspeeltuin (4-7 jaar) is er elke zaterdag van 9:00-10:00 uur in Sporthal De Zebra . De volleybalspeeltuin is bedoeld om jonge kinderen spelenderwijs kennis te laten maken met het volleybal. Voor informatie mail naar speeltuin@vollingo.nl.
Reply Retweet Like
GoudaBruist Jan 15
De KNNV, natuurvereniging in organiseert samen met IVN een minicursus tuinvogels. De cursus is bedoeld voor mensen die willen weten welke vogels in hun tuin voorkomen.
Reply Retweet Like
GoudaBruist Jan 14
In de oneven weken is er op dinsdagochtend een Breicafe in het Zoutmanspunt op het Zoutmansplein van 10.00-12.00 uur. Er wordt geborduurd, gebreid en gehaakt, inloop is vrij, aanmelden is niet nodig. Koffie en thee 50ct.
Reply Retweet Like
GoudaBruist Jan 13
Naailessen voor beginners en gevorderden iedere maandag vanaf 13 januari van 19:30 - 21:30 uur in het Nelson Mandela Centrum . Naaimachines en lockmachine aanwezig. Eigen machine mee mag natuurlijk ook.
Reply Retweet Like
GoudaBruist Jan 13
Vandaag zijn we met te gast bij de Bühne (Tristanstraat 18). Je bent welkom vanaf 9.30 tot 15.30 uur voor al je ideeën of initiatieven om nóg leuker te maken.
Reply Retweet Like
GoudaBruist retweeted
NetwerkAchterwillens Jan 12
Replying to @AchterwillensWT
Reply Retweet Like
GoudaBruist retweeted
NetwerkAchterwillens Jan 12
Straks, van 9.30-16.00 uur komt BruisLAB weer in de Bühne👍. Kom ook kennismaken of uw idee omzetten in daden! Niet vandaag? 21 of 28 januari kan ook nog.
Reply Retweet Like
GoudaBruist Jan 10
Bijeenkomst van het Nieuwe Energie Netwerk (NEN) 23 januari, 19.30 uur Nieuwe Haven 308 . Doel: Energietransitie van Gouda onafhankelijk volgen en bijsturen; stimuleren van energietransitie-bijeenkomsten in buurt; werven van 'nieuwe' energie coaches.
Reply Retweet Like
GoudaBruist Jan 9
Woensdag 12 februari bespreken we 'Het is oorlog maar niemand die het ziet' van Huib Modderkolk in de Non-Fictie Leeslounge, aanvang 19.30 uur in de Chocoladefabriek. Meepraten? Lees het boek, meld je aan via de website van de Bibliotheek en kom!
Reply Retweet Like
GoudaBruist Jan 8
Op zondag 19 januari a.s. om 11.45 u. spreekt Prof. dr. Cok Bakker over ‘De school als broedplaats van hoop en engagement’ in de Agnietenkapel . Het Agnietenconvent stelt zich de vraag: ‘Waar gaat het heen met de wereld en de samenleving?
Reply Retweet Like
GoudaBruist retweeted
NetwerkAchterwillens Jan 6
Bruisnest in de Bühne! Vandaag tot 15.30 uur zijn twee Gouda Bruist prominenten in de Bühne: kom ook langs om kennis te maken. Kan ook nog op 13, 20 en 27 januari van 10-16 uur!
Reply Retweet Like
GoudaBruist Jan 5
'Zing mee in Gouda' zingt ook in het nieuwe jaar! Dinsdag 7 januari van 10:00-12:00 uur in Ontmoetingscentrum De Walvis . Het is een koor voor alle ouderen waarin mensen met dementie, afasie en andere hersenaandoeningen ook meezingen, omdat samen zingen leuk en gezellig is!
Reply Retweet Like
GoudaBruist Jan 4
Gratis Tuinadvies: iedere eerste zondag van de maand van 14-16u bij Infocentrum Heempad door de Tuinambassadeurs van Operatie Steenbreek. Heb je vragen of wil je tips over je tuin, balkon, dakterras of groene dak, kom dan langs! We helpen je graag!
Reply Retweet Like