Gazeta Tema 26 Dec 17
Ky është vazhdim I letrës së hapur të Presidentit I cili mendon se Presidenti Trump, tani e tutje, duhet të njoh një Jeruzalem si kryeqytet të vetëm për Izraelin, dhe dy Tirana si kryeqytete, njërën për opozitën dhe njërën për shumicën.