Gazeta Tema Aug 7
INTERVISTA/ Presidenti I Kosovës Hashim Thaçi flet për gazetën TemA:Kërkesa për korrigjimin e kufijëve, legjitime. SHBA dhe BE po inkurajojnë bisedimet paqësore.