Twitter | Search | |
farouk
Singer . Songwriter . Ayam . Goreng . .
21,311
Tweets
187
Following
477
Followers
Tweets
farouk Nov 1
Replying to @ullymohamad
Ully, ada orang hack acc kau, and dia beli fifa point, confirm. Harga sama dengan amount yg kau hilang.
Reply Retweet Like
farouk Sep 30
Replying to @itsMeLOooo
Penang jom
Reply Retweet Like
farouk Sep 12
Replying to @frdsasrf
Muka biar tak handsome, janji hati baik, tapi kau ni pakej, muka tak handsome sekali dengan perangai haram jadah. ๐Ÿ–•
Reply Retweet Like
farouk retweeted
Amirah Asraf May 31
This is a thread. Salam, everyone, on behalf of my bestie, and her family, I would like to humbly ask you to spend a minute or two to read this and hopefully, help her family.
Reply Retweet Like
farouk May 22
Replying to @itsMeLOooo
Buka seluar
Reply Retweet Like
farouk May 14
Aku bila bukak twitter
Reply Retweet Like
farouk May 14
Replying to @ohitsvnna
Eh anna?
Reply Retweet Like
farouk retweeted
Hasan Zikry May 12
Jangan friendly sangat Bukan apa Takut lama2 jadi tournament
Reply Retweet Like
farouk retweeted
Lee Portman May 14
ุงู„ุญู…ุฏ ู„ู„ู‡ ุฑุจู‘ ุงู„ุนุงู„ู…ูŠู† Dapat rezeki untuk usap cium Sifoo buat kali terakhir. Cari Nebula di sana ya pu, doakan kami disini. Berbahagialah sayang. ๐Ÿ’›
Reply Retweet Like
farouk retweeted
Alif Aziz May 1
Best๐Ÿ‘ amazing!
Reply Retweet Like
farouk retweeted
aten senget May 1
Nice comeback Sha Lagu dari and lirik dari tak pernah tak menjadi. In love dah dengan lagu ni ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Reply Retweet Like
farouk retweeted
SeventeenElevenMusic May 2
Thanks guys lagu Tetap Kamu dah cecah 1million viewers. Congrats amyleaazizan x megatgram . . .
Reply Retweet Like
farouk retweeted
*.:๏ฝก๊ตฌ ์•„๋‹ˆ๋ฉด ๊ณต ๐Ÿป โˆ ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ May 1
AHHHHH CONGRATSSS IS SO GOOD ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Good job Lets show some love and support for our talented Malaysian singers songwriters
Reply Retweet Like
farouk retweeted
SeventeenElevenMusic Apr 28
Roman - DUA Dah cecah 100k korang dah tengok belum?? Kalau belum boleh try search kat youtube 17eleven music dan jangan lupe subscribe dan tekan notification bell ok? . . โ€ฆ
Reply Retweet Like
farouk retweeted
Syafiq Kyle Apr 19
Janjikan aku Tak pernah kehilangan mu Biar beribu jalan Menghapus semua rasaku Takkan hanyut
Reply Retweet Like
farouk retweeted
azhan abdul rani Apr 16
sebab ramai pandang serong dan fitnah aku kerja kat tu .. baiklah aku dah jumpa penyanyi / komposer amyleaazizan dan .. kitaorang dah bincang untuk recordingโ€ฆ
Reply Retweet Like
farouk retweeted
SeventeenElevenMusic Apr 15
Roman - dua ost nur 2 . . Korang dah boleh dengar di youtube ๐Ÿ‘Œ!!! .
Reply Retweet Like
farouk Apr 4
Replying to @ChristyMacr
Owwww yeess
Reply Retweet Like
farouk retweeted
ุงูŠุฌุง ุงู…ุฏู†๐Ÿด๐Ÿณ๏ธ Feb 15
Pergh!!! Megat tapau 2 lagu sekaligus utk ost ye... Alhamdulillah rezekimu Megat๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป tq percaya bakat megat๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
Reply Retweet Like
farouk retweeted
amylea azizan Feb 17
Thank you for the write up & support ! Cant wait to share the songs
Reply Retweet Like