Twitter | Search | |
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡
Insan biAsa..yang punya hati dub dab dub dab..*setia dgn 2pasang mata..*gile dunia y berkaitan dgn seni..*gile pink&hitam *benci lipas *rindu kematian..
8,521
Tweets
521
Following
1,052
Followers
Tweets
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Feb 20
Allah.. perliharalah persahabatan kami.. Kuatkan ukhwah kami.. Bimbinglah kami selalu.. Lindungilah kami dri sesama bermusuhan dan berjauhan dari Mu...
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Feb 20
Selamat malam sahabat hebat, sahabat positive.. Selamat Tahjud, Selamat subuh💕
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Feb 20
Tengah tidurkan anak.. Buka noti... Banyak yang ucap Alhamdulillah.... Ya Allah.. Alhamdulillah.. Rupanya masih ramai sahabat hebat.. 🙏❤ Allah perliharalah persahabatan kami.. Kuatkan ukhwah kami.. Bimbing kami selalu.. Lindungi kami dri bermusuhan dan jauh dari Mu Tuhan...
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Feb 20
Sy terima cabaran.. Nk tgk type 'ALHAMDULILLAH' dari kawan2 Facebook 😍 Kajian menunjukkan hanya 20 org sahaja yg...
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ retweeted
Santapan Minda Feb 18
Semiskin-miskin orang ialah orang yang kekurangan adab dan budi pekerti - Hukama
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Feb 19
Replying to @theianseerawr
Good morning..💕
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Feb 19
Replying to @fizafantagirO
Comel nye diaa😍
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Feb 19
Replying to @CikKatie
Tahniah.. Alhamdulillah..
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Feb 19
Replying to @redscarz
Waalaikumsalam.. Moga baik2 saja..
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Feb 19
Replying to @fatim_ikhwan
Kenapa.. Rindulah nak tgk gambar anak2 buah aunty ra.. Gambar anak2 dan aktiviti tadika.. Suka tengok kalau kak fatyn update.. Pleasee jgn bosan...
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Feb 19
Panggil oppa, sayang, darling.. Haha tergantung mood.. Kadang cintee😜 *cepat muntah Apa apa pun panggilan.....
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Feb 18
Teringat kak Amiescha Putra Suhaimi dulu..😜 lurus tajam rambut tu macm boleh cucuk orang😂
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Feb 18
Orang yang senang dipuji, senang dengan kesusahan orang lain.. ciri ciri iman mati.. Ibadah nya tidak memberi kesan dalam hati nurani dan jiwanya.. Maka berbangga soraklah syaitan disebelahnya.. Allah..
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Feb 18
Salah satu punca baby kita lambat sembuh bila dia menolak untuk menyusu.. Yes.. Susu kekuatan untuk anak melawan virus yang ada dalam badan dia.. Antibodi yang masyaAllah Allah pinjam kan untuk anak.. Ada didlm alQuran..
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Feb 18
Kelemahan seorang ibu pada anak mereka.. Bermakna nak mak happy anak kene happy dulu..😂 *tweet sambil dukung anak
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Feb 18
Alhamdulillah.. Good or bad just say Alhamdulillah... Hikmah disebalik semua masalah adalah belajar bersangka baik dengan Allah dan manusia..
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Feb 18
Alhamdulillah babyku semakin membaik harini dah boleh melihat kedalam mata mama.. Kalau tak kuyu je.. Jangan kan lihat.. Mau gerakkan jari sendiri pun tak larat... Allah.. Allah sayang kan...
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Feb 18
Bape malam ni anak tak sihat.. Minta dukung je.. Mungkin yang belum rasa boleh berandai2.. Tapi ketahuilah yang lebih faham hati kita ialah Tuhan.. Bukan sesiapa..
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Feb 16
Pagi pagi dah aade yg hiburkan..😂
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Feb 15
Reply Retweet Like