Twitter | Search | |
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡
Insan biAsa..yang punya hati dub dab dub dab..*setia dgn 2pasang mata..*gile dunia y berkaitan dgn seni..*gile pink&hitam *benci lipas *rindu kematian..
9,421
Tweets
489
Following
1,005
Followers
Tweets
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ 6h
Orang yang bisa cinta dengan kerjaan nya aja bisa bahagia walaupun capek. Kerna dia tidak pandai mengeluh dan selalu bersyukur..❤
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ 6h
Cinta yang dah Allah redhai itu aneh ya.. Makin lama bertatap, makin seneng untuk rindu apalagi mendoakan.. -E
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Jul 20
Ok.FINE. Malaysia tengah musim durian. Kita sabar balik!selain gambar2 tua lalu,akan lalu juga durian2.. Saya perhati jer nih..saya sabar je ni..🙄😌🙄😌😂
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Jul 19
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Jul 19
Selamat pagi koranggh!!😍😍😍 Nak sharing satu benda, satu hal yang beri motivasi untuk erra terus semangat hidup adalah beliau... Masa kecik kena paksa baca Quran itu biasa.. Yang lebih biaasa... Kalau umey ngaji,...
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Jul 19
JAGA LISAN.. Baca dan retweet sekali.
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Jul 19
Kenapa disuruh sedekah dimasa sempit? Baca,fahamkan dan retweet sekali.
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Jul 19
Kenapa mesti istighfar? Bacabdan retweet
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Jul 19
Erra perasan bnyak hal yang Tuhan selalu tunaikan, tp tetap sedih. Kan dosa ada. Terfikir. Istidraj ke ni? Sedih..cemas lagi😔
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Jul 19
Kita adalah apa yang kita fikirkan.. Sebab tu Allah suruh kita fikir yang baik2..kerna yang datang ke kita pasti yang baik2 juga..
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Jul 18
Anak teruna dah besar.. Huhu
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Jul 18
Best juga bebel sini rasa macam takde yang baca.. 😍
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Jul 18
Hi twitterrr.. Lama tak bebel sini... 😍
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Jul 17
Dari semalam saya rasa macam dah masuk ke abad ig/fb tahun 2080 dah..semua kawan aku yang lalu lalang tua2 belaka..😭😂
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Jul 16
Semalam nonton bersama semua staff dan artis hijrah.. Cuma bila dtg mood xnk bergambar tu, pegang je kamera tp pic tarak ada..😂
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Jul 16
Siapa camni.. Dah solat terfikir bila cuti, bila dah cuti tak sabar nak cepat2 solat😅
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Jul 16
Nasiblah dpt bini terlebih hormon,selalu kena waxing😂 nak cantik itu sakit😂
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Jul 13
InsyaAllah.. Rezki melimpah barakah buat kita semua..yang like post ini..aminn..😍❤
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Jul 11
Bersyukur dan selalu muhasabah diri dengan ujian.. Nanti Allah gugurkan dosa2 dan tambahkan rezki dari sumber tak diduga..
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Jul 11
Hidupnya jadi berkat jika dia seorang lelaki selalu jujur dengan Ibu dan isteri..❤
Reply Retweet Like