Twitter | Search | |
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡
Insan biAsa..yang punya hati dub dab dub dab..*setia dgn 2pasang mata..*gile dunia y berkaitan dgn seni..*gile pink&hitam *benci lipas *rindu kematian..
9,609
Tweets
476
Following
988
Followers
Tweets
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ May 4
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ May 4
Macam tak caya dah ajar abg zav dari iqra1 sampai 4 dah..😂 dari dia malas sampai dia hobi.minta sendiri huhu.. penuh perjuangan ui😂😅
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ May 4
Mau beli utk umey ayah rumah besar cash. Mau buatkan istana indah buat mereka juga di syurga juga cash! Amin❤
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Apr 20
Bagus dah tamat. Taknak tengok dah kdrama lain. Sebab tak mampu tengok diri sendiri bazir air mata..😂
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Apr 20
Penamatnya di Swiss juga😂 dahlah mmg tengah rinduuu ❤
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Apr 20
Perangai aneh before and after hero tu sama😥🤪😅 99% sama. Cuma beza tragedi yg buat dia camtu dulu.. huhu
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Apr 20
Terlayan kdrama..😅😂 setelah berkurun lamanya.. last masa pregnant abg zav rasanya.. nape hero dia perangai macam sama ngan dia. 😌
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Jan 30
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Jan 30
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Jan 27
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Jan 27
lawak pagi ni..😂 Seorang guru terkejut melihat gambar didalam nota anak muridnya...lantas guru itu pon kaunseling. Guru : "adakah kamu mengalami masalah kemurungan dirumah?? Murid:"oh tidak cikgu,itu sebenarnya gambar kami sekeluarga snorkeling di pulau redang minggu lepas" 😅
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Jan 27
Kita mungkin bukan siapa siapa di mata manusia tapi somebody dimata Tuhan dan yang tersayang..
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Jan 24
Tq kakakkk sayangggg NanieyHanani ❤❤❤ Lebih dr yang erra fikirkan..cantik dan sedapp.. last minute yg indah.. Tabarakallah kak.. MasyaAllah..🙏🎉 Syukrannn
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Jan 21
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Jan 8
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Jan 7
Sederhana lah ngoi!😂
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Jan 7
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Jan 5
Nak cepat berjalan,terarah dan mudah melangkah.. berpandukanlah dengan guru dan ilmu.. sebab tu adab dalam agama islam perlunya adanya Mursyid. *Alfatihah
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Jan 5
Ilmu agama ni bila kita baru tahu basic saja mmg rasa besar,tapi kalau selami Allah..rasa dunia ni kecil.Kita ni kerdil. Begitu juga ilmu teori dunia.*Tetap Allah punya.
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Jan 5
Kita jangan pertikaikan dan bahas benda yang kita tidak tahu,ilmu Allah ni luas.. boleh menuntut ilmu asalkan tak lari niat kerana Tuhan..❤
Reply Retweet Like