Twitter | Search | |
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡
Insan biAsa..yang punya hati dub dab dub dab..*setia dgn 2pasang mata..*gile dunia y berkaitan dgn seni..*gile pink&hitam *benci lipas *rindu kematian..
7,684
Tweets
529
Following
1,024
Followers
Tweets
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ 13h
Dan harini juga.. my "newbaby" sampai aduhai.. ngadap pola n kain bagai xsempat belai kamu.. esok yaa..
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ 13h
Love this quote so much. "it always seems impossible untill its done" Stop wishing.Start doing with bismillah!InsyaAllah Allah tuntun😉💪👍❤😻
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ 13h
Alhamdulillah settle malam ni satu bab.. terima kasih "mood" kerana sudi bekerjasama..😍😙
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ 13h
Kalau dah 4hari begini.. agak stress juga huhu.. baru Tuhan uji batuk skit 😅 masalahnya setiap kali batuk rasa baby nak terkeluar sama..😅😂😥
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ 13h
Bukan benci mu "batuk".. ok kamu hadir.. tapi.. kehadiran kamu menganggu aktiviti ku dengan Tuhan ku.. tidur lena somi anakku.. pegila ya.."
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ 14h
Bila anak dah tidur.. Papa masih keje di komputer.. Masa nya untuk "me time" 😂💃❤
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ 16h
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Mar 23
Kisah Cikgu dan anak murid yang menyentuh hati.. Pada suatu hari.. ada seorang budak bernama Hameed yang...
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Mar 23
Potong kuku sekrang tau!^^ 😜 penat laa kuku jnis cepat panjang.. xpeee dripada dapat kuku xpnjg2(xsihat)😂 kan xnormal tu.
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Mar 23
Orang yang berputus asa dengan ujian Allah adalah rugi.. kerana selesainya ujian Tuhan hidangkn nikmat.. hanya saja masanya kita tidak tahu.
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Mar 23
moga kita sama2 bisa makin hari makin cinta Tuhan.. agar sikap kita dengan Tuhan makin hari makin peka..prihatin,makin sopan makin indah...
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Mar 23
Semua ciri2 lelaki yang aku minta pada Tuhan rupanya ada pada dia.. hanya saja dulu belum cinta. Kejujuran dan sikap terlahir dari cinta..
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Mar 23
Subhanallah...... di JOHOR ada seorang lelaki yg meninggal & dikuburkan di Tanah perkuburan Islam berdekatan...
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Mar 21
Tokopedia ade juga ker kat malaysia..? Rasanya ada lazada ngan zalora je kan..?
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Mar 21
Macam mana bunyi kucing?
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Mar 21
Macam mana bunyi gajah?😂
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Mar 21
Bila nak meet up kat Jakarta pulak..😅
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Mar 21
Jdi selekeh salah.. jdi cantik salah.. sebenar nyer ape masalah org kite sbenarnyer??😂
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Mar 21
Allahh..T__T
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Mar 21
Reply Retweet Like