Twitter | Search | |
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡
Insan biAsa..yang punya hati dub dab dub dab..*setia dgn 2pasang mata..*gile dunia y berkaitan dgn seni..*gile pink&hitam *benci lipas *rindu kematian..
8,669
Tweets
507
Following
1,056
Followers
Tweets
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ 3h
Semalam2 erra cerita kat umey.. Apa cita2 erra selepas ni..tu pun kalau Allah pnjgkan umur huhu.. Pastu umey yg dengar raikan, part last statement"yang penting bla bla.." je umey gelak.!whyy umey whyy..😂 Sape dapat teka dia mmg hebat.😂😜
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ 4h
Erra tak suka merajuk.. Sebab tu erra suka cari kawan pun y jenis tak suka merajuk.. Serius penat tau hidup dgn org kuat merajuk. Tau tak kuat merajuk tu tanda jiwa lemah. Kata tepat nya tak kuat jiwa. Kadang benda kecil pun nak merajuk. Sikit2 takpe. Boleh pujuk. Selalu? Bye.😂
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ 4h
Ada yg suruh kirim speaker, kain, jajan, komik, buku novel, buku ilmiah, bulu mate..Huhu mcm2 korang kan..😂 Nampak gayanya erra kena ada asistant tambahan tuk bantu erra..😅 anak dua melekat ni pun ada suster pun nampak mak memang tak leh blah. sorang nak menan sorang nak susu.
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ 4h
Orang ramai pelik kenapa zaheera gallery logo coklat. Bukan pink. Jawapan nya adalah. Coklat is natural. Colour yang boleh dipakai untuk lelaki dan perempuan. Apa maksud zaheera adalah "Terang, bright, jelas nyata" jadi.. Tak heran lah nanti kalau banyak baju lelaki juga..
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ 4h
Bak kata abg Naf" the true colour seseorang kita lihat ketika dia dah mula dikenali" erra berpegang. Serendah, sehina, sehebat sepoyo apapun kita, biarlah ibu nombor satu.. Diutamakan.. And yes! My true colour is pink!😂 tolong erra pleasee setiaa😂
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ 4h
Bila ada mak, mesej tak sempat baca. Timeline tak sempat belek itu biasa.. Huhu sebab bukan selalu ada dia.. Bangun tidur biarlah hp kat mana2.. Bngun2 dalam kepala terpikir nak bawa makan dia kat mana😂 huhu 7 hari pun rasa tak cukup masa.. Huhu kena sebulan lah mey.. 😅😅
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ 4h
Umey bru balik Malaysia semlm.. Mmg tak sempat nak kirim apa pesann2 orang.. Erra mohon maaf.. Erra cuba beri yg erra mampu.. Erra akn dahulukan bantu pd mereka yg transfer dulu.. Dan buat sahabat2 yg erra tak sempat/perasan mesej atau komen.. InsyaAllah erra usaha akan balas..
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ 10h
hashtag lah biaq ingat.. 😂 sebelum ni private.. La ni.. Kita public.. Jomm yg dri Jakarta kita serangg.. 😜
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ 12h
Jika kamu mahu lihat bagaimana keadaan iman seseorang, lihat bagaimana keadaan dia ketika menerima teguran. - Habib Ali Zainal Abidin
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Apr 22
“Selama hidup di dunia ini, yang terbaik adalah menyelamatkan hati dari buruk sangka.” ~ SAQJ Fath Rabbani
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Apr 22
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Apr 21
Zaheera Nur Qaisara.. Putri yang bersinar dan terang benderang.. Allah pinjamkan mama kamu untuk mama sayang dan tantang.. Tegur dan tegas Setakat ini.. Senyum mama hanya melihat disaat kau bahagia....
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Apr 21
Alhamdulillah majlis selesai... Terima kasih Tuhan..
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Apr 20
Ini bukan hantu kumkum ya.. 😂 *sambil bungkus hadiah sambil masker juge la kitew, menyelam minum air gtu 😜
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Apr 19
Kalau kita mati hari ini.. Apa yang akan kita tinggalkan.. Adakah sudah siap menjawab segala persoalan didepan Tuhan... *tetibe sedih ni dah kenapa. Ntahla. Terfikir dalam ngantuk2 huhu..
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Apr 18
Otw ke airport jemput tamu dari Malaysia.. Huhu btw.. Nak wish.. Selamat Hari tua!! 📣Abam Luttt. Saya tahu anda baca. Tolong jangan buat2 tak nampak..😂 moga Abg lut makin dilimpahi rezki yang berkat umur yang barokah.. Selalu dalam rahmat kasih syg Tuhan.. Amin❤💕🎊🎉📣
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Apr 18
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Apr 18
Diary Online update: Alhamdulillah. ❤💕
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Apr 17
Harini first time dpt orang baru yang boleh jaga baby.. Yang lama tak sihat.. Huhu moga anak2ku dilindungi Tuhan.. Habis kelas Zavier tadi, solat dan terus meluncur ke fairmont hotel.. Last minute semuanya.. Huhu cemas..
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Apr 16
Hish.. Kenapalah.. Kalau cakap aku ni suka lari dari tajuk.. 😂😅😅 sape leh kongsi camne nak hilangkan penyakit ni haha okbai.
Reply Retweet Like