Twitter | Search | |
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡
Insan biAsa..yang punya hati dub dab dub dab..*setia dgn 2pasang mata..*gile dunia y berkaitan dgn seni..*gile pink&hitam *benci lipas *rindu kematian..
9,172
Tweets
498
Following
999
Followers
Tweets
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ 3h
Sibuknya mak saye ni... 😌 hmm napelah jauh.. Nak ikut.. *i sonok menumpang kasih anak2 Tadika Khairaa.. Lelagi kalau time lawatann.. Waktu dlu nesti excited.. 😅
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ 3h
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Nov 13
Pepetang ni Erra nak makan kek dari sahabat sekolah lama nakal comel.. Founder @keklapisdsara_official @keklapisdsara Ashaari Usamah Sarah Firdaus ! Petang ni kita try rasa dua ni lak.. Yg rasa asam manis tak...
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Nov 12
Doa, Sabar, ikhtiar, tawakal pakej rezki datang.. 💕
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Nov 12
Allah akan jawab keinginan kita sesuai pada waktu nya.. Mengeluh,hilang.. Tawakal.. Maka ia akan datang.. Lambat tapi pasti"
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Nov 12
Ada yang tanya.. . . "Nak review ngan erra bayar berapa..?" Tak mahal RM350 je blog include (perah otak/masa) +shout out semua media social.. Kalau disc biasa bagi 250.. Kalau penuh kekurangan mungkin separuh dari tu.. 😁 Untuk kebajikan lain cerita.....
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Nov 12
Skrg mnurun skit2 kat gwe lak.. 😂
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Nov 11
Pepagi camni.. Elok gosok2 bibir mungil anda dengan scrub by Al-Athiyah.. Lepas scrub boleh lah apply lipbalm pula. @tya_arshad ni pandai buat homemade scrub, lipbalm dll.. Nak sihat? Pakai lah yang bebas...
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Nov 11
Doakan.. Harini dah start setup untuk booth di Mall popular Indonesia.. Moga Allah jayakan, moga ada keajaiban.. Moga dibantu..
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Nov 10
Jeruk WoW yang sooo spicy and so juicy! I likee Camnee nihh dah habisss Nik Aina 😩😭
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Nov 9
Jangan ajar anak kekayaan.. Ajar anak harga sebuah kebahagiaan..
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Nov 9
Seburuk apapun kita.. Stay connected to God.. 💕Yang lebih faham hati itu Tuhan.. Yang lebih pintar merubah itu juga Tuhan..
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Nov 9
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Nov 9
Biar jualan sedikit tapi berkat.. Apetah lagi bestt kalau banyak.. berkat,dan bermanfaat..😍
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Nov 7
Alhamdulillah... ❤💕 — in Jakarta
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Nov 6
May Allah shower ur marriage with love, taqwa and full of barakah..💕
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Nov 5
Tengah kuarantin hp nih..😅 sambil call sambil curi update status ni jap😂
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Nov 4
Bila dalam bahagia jangan lupa Tuhan.. Begitu pula pada orang tua.. Berkat doa mereka bahagia itu ada..
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Nov 4
Tuhan.. jadikanlah nikmat nikmatMu didunia ini membuat kami semakin dekat dengan Mu.. 😭
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Nov 4
Kalau nampak kat sunway piramid mall.. Tegurlah.. Jangan memalu..😜
Reply Retweet Like