Twitter | Search | |
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡
Insan biAsa..yang punya hati dub dab dub dab..*setia dgn 2pasang mata..*gile dunia y berkaitan dgn seni..*gile pink&hitam *benci lipas *rindu kematian..
9,362
Tweets
487
Following
1,001
Followers
Tweets
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ 20h
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ 21h
Hubungan adik beradik bagai air yang dicincang takkan pernah putus.. Moga Allah bimbing dan perlihara selalu.. Jaga.jaga.hati..❤
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ 21h
Sengaja Allah beri dengar kisah orang2.. Supaya hati kita lebih bersyukur dan lebih faham lg ertinya "menghargai"..❤
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ 21h
Hebatnya kasih sayang Allah.. Disaat dua2 menderita dengan ujian.. Allah hantarkan hati y tenang..kerna yakin Allah sedg "peluk"..
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ 21h
Kalau baca Quran sampai sebak... Disaat itu tiada yang lebih indah melainkan inginkan kematian yang terhormat dan indah..
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ May 19
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ May 16
Baik sangka dengan Allah.. Sebab Allah akan buat sesuai dengan sangkaan hamba2Nya..❤
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ May 16
Kenapa penting nya untuk bini gambar elok.dan banyak. Sebab bini tukang jual tudung dan baju so haruss lah bgitu..😂
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ May 16
Betulah Allah tu "Maha membolak balik kan hati" tiba2 sepanjang di Jepun dia hobi asyik ambilkan gmbr bini,helok2 pulak..😂
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ May 16
Maaf gambar tadi delete.. Baru perasan terangkat jubah sampai nampak peha. Walaupun pakai seluar😂 tp ketat angat..cemass😅
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ May 14
Bila kau buat benda yang kau suka. Kau tak tidur pun xpe. Tak makan pun takpe. Sebab suka tu lah bahagia. Tp berpada2 la kan..^^
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ May 14
Aku dah sedar, musuh terbesar aku siapa. LUPA! Ya. lupa..😅
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ May 14
Satu hal saja. Aku buat semua bukan sebab popular, sebab aku suka. Banyak yg popular tapi tak bahagia. Mati bunuh diri juga. Cemas
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ May 12
Moga umurnya panjang.. Sihat dan barakah..segala impian ,doa dimakbulkan Tuhan , rezki melimpah barakah, selalu dalam perlindungan serta Kasih sayang Nya.. Dibimbing Tuhan dan Syukur selalu..❤ Happy 32tahun 🎉
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ May 11
11hari di Jepun.. Rindu anak.. Dah jumpa anak.. Rindu Jepun pulak dah haha😂
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Apr 29
Semalam pakai hijab printed Voal Premium ERRA KYRA.. harini pakai shawl pula yg jual di Zaheera Gallery.. Semangat berkobar !^^
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Apr 27
Kawan2 Indonesia kebanyakannya main app path.. Sekrang banyak berpindah ke Instagram. Kawan Malaysia dari dlu FB jer .. 😄�😍
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Apr 27
Replying to @therylisa
InsyaAllah doakann..🙏❤
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Apr 27
Tetibe erra berbesar hati.. Nak bagi cardigan E.K pada orang pertama yang beli tudung printed ERRA KYRA Soon...
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Apr 27
Tengok instastory dan group pun sembang cakap berkaitam jepun je.. Comel je uools ni.. InsyaAllah pasang niat pasang azam semua pasti merasa sampai sini.. Saya doakan moga yang teringin sampai satu hari nanti...
Reply Retweet Like