Twitter | Search | |
This is the legacy version of twitter.com. We will be shutting it down on 15 December 2020. Please switch to a supported browser or device. You can see a list of supported browsers in our Help Center.
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡
Insan biAsa..yang punya hati dub dab dub dab..*setia dgn 2pasang mata..*gile dunia y berkaitan dgn seni..*gile pink&hitam *benci lipas *rindu kematian..
9,618
Tweets
470
Following
987
Followers
Tweets
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Sep 6
Cara cara taknak bagi mata terlelap tidur lepas subuh. Main chess online😂🥰
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Sep 5
Saya sorang je ker rasa.. Macam sedih kenapa tak pakai crownn..sayangg.. Tenggelam dgn kemewahan pelaminan..😩
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Jul 29
Baru perasa.. Kalau kat luar pakai cermin mata dekat mata..kalau kat rumah pakai cermin mata selalu kat kepala..😂😅
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Jul 15
Moga yang baca tweet ni..menjadi orang yang paling jujur di bumi
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Jul 15
Lepas ni semua benda nak "lepak" kat twitter.. tp yg baik2 dan comel2 jela.. mana tahu satu hari nnti ada yg nak filem kan kisah kite dah senang tinggal rujuk sni.. AlQuran..❤️ fb. blog.dan ig sy lol Haha *blushing*
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Jul 14
Abg zav baru dua hari dibogor.. mama dia kalau ingat dah touching2😂😭fitrah kasih ibu.. huhu tp kasih syg seorg ibu tak sebanding kasih dari Tuhan keatas hamba2nya.. lebih2 lg..
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Jul 13
Diorg kalau dah beso senang.mak dah tlg siapkan no telpon sekali😂 dua2 mama beli no sama😌😍 313 nya ada.
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Jul 13
Sikap pelupa ku makin teruk.. tapi yang paling kuharapkan.. urusan apa yang berkaitan dgn DIA (Tuhan) jgn lah sesekali kulupakan..😔
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Jul 13
Benda paling kecewa dgn diri sendiri bila mencintai manusia sampai Allah letak ditempat kedua...kecewa banget rasanya dgn diri sendiri...sedih...😔🥺
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ May 4
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ May 4
Macam tak caya dah ajar abg zav dari iqra1 sampai 4 dah..😂 dari dia malas sampai dia hobi.minta sendiri huhu.. penuh perjuangan ui😂😅
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ May 4
Mau beli utk umey ayah rumah besar cash. Mau buatkan istana indah buat mereka juga di syurga juga cash! Amin❤
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Apr 20
Bagus dah tamat. Taknak tengok dah kdrama lain. Sebab tak mampu tengok diri sendiri bazir air mata..😂
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Apr 20
Penamatnya di Swiss juga😂 dahlah mmg tengah rinduuu ❤
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Apr 20
Perangai aneh before and after hero tu sama😥🤪😅 99% sama. Cuma beza tragedi yg buat dia camtu dulu.. huhu
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Apr 20
Terlayan kdrama..😅😂 setelah berkurun lamanya.. last masa pregnant abg zav rasanya.. nape hero dia perangai macam sama ngan dia. 😌
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Jan 30
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Jan 30
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Jan 27
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Jan 27
lawak pagi ni..😂 Seorang guru terkejut melihat gambar didalam nota anak muridnya...lantas guru itu pon kaunseling. Guru : "adakah kamu mengalami masalah kemurungan dirumah?? Murid:"oh tidak cikgu,itu sebenarnya gambar kami sekeluarga snorkeling di pulau redang minggu lepas" 😅
Reply Retweet Like