Twitter | Search | |
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡
Insan biAsa..yang punya hati dub dab dub dab..*setia dgn 2pasang mata..*gile dunia y berkaitan dgn seni..*gile pink&hitam *benci lipas *rindu kematian..
9,230
Tweets
494
Following
1,002
Followers
Tweets
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Jan 14
Nak berjaya dunia dan akhirat. Jangan fikir nafsu kita dibiar dimanjakan. Happy fighting day sahabat💕
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Jan 7
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Jan 3
Mau lihat dan menilai peribadi seseorang.. Tunggu lebih dari 40hari, dan bermusafirlah dgn nya.. InsyaAllah Itu lah diri nya..
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Jan 3
Semua dengan doa. Baik dan buruk tergantung dari kesungguhan dalam berperasaan dan berharap. Pada Allah bukan mnusia.
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Jan 3
2bulan angkut anak kesana kemari.. Dan finally Allah hantarkan orang yg sesuai dgn harapan.. Mama nak org sayg mcm mama syg..
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Jan 3
Bersama crew Erra.. Sambil jalan2 ekspedisi sambil program sendiri.💕 Moga Allah pandu bimbing, moga Allah jaga mereka.. Berikan selalu ketenangan dan kebahagiaan dunia dan akhirat.. InsyaAllah next ekspedisi cari...
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Jan 3
Wahh rinduu masakan laysia bnyk2 rmbang mate camnii... 😱 Ros Hafizah Hamzah bru tgk gmbr2 dah terase2 dah kt lidah😅
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Jan 3
balik bolehh singgah! Tapi bese banyak kat hotel ngan mall ja😂😅
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Jan 3
nak lari jogging nih! sebab Petama dia suruh dating smbil lari! Ke2.sebab biar makin slim dan sihat. aminn ^^ bolehlike=P
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Jan 1
😍😍😍JOM TRYY amboii capslock! *tag dulu buat nya ntah bila😂
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Dec 31
Semoga 2019 suara saya makin sedap..😂 Dan semakin power dalam segala sudut, hal yg baik dan bermanfaat.. ❤💕🎉🎉
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Dec 31
*Selamat tahun baru 2019 semuaaa aaaa aaaa 🎵🎶 aaa🎵aaaaaaaa🎶* Sekian lagu dri saya -Erra Kyra 🤪
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Dec 30
Dapat berjuta followers, subscribers. Bangga. Dpat brjuta pahala, Allah,Rasulullah seluruh isi langit,bumi tumpng gmbira & bngga..
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Dec 30
Kalau Allah sayang.. Saat berbuat buruk pun,diberi rasa berdosa bagai begunung di kepala.Tanda msih ada hrapn bertahta dimataNya..
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Dec 30
Nikmat terbesar.. Nikmat iman dan islam.. Hargailah.. Jaga dan setia connected dengan Pencipta.. Tak kisah masa.
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ retweeted
Ikar Dec 28
Aku kesian tengok kucing yg pakai rantai loceng kat tengkuk, telinga diorang sensitif, setiap kali jalan kena dengar bunyi loceng, cuba manusia setiap kali jalan kena dengar bunyi loceng, boleh gila tekanan. Korang tak pernah fikir benda ni.
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ retweeted
Food Viral Malaysia 🇲🇾 Dec 25
Replying to @FoodViralMY
Kalau nak jimat buat ayam goreng spicy yang Best, pakai je tepung goreng ayam Bestari pedas. Bancuh tepung dengan air bagi pekat sikit, marinate ayam dalam 30 minit, goreng api sederhana. Memang ranggup tak payah KFC or MCD. Selamat mencuba 😍
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Dec 28
Mungkin ada yg memerlukan.. 😄
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Dec 28
Dalam kumpulan gengs mana pun.. Kalau diajak banyak diam. Bila dah pergi.. Bnyk bunyi, sakithati, cemburu, menyesal.. Realiti.😂😅
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Dec 28
Reply Retweet Like