Twitter | Search | |
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡
Insan biAsa..yang punya hati dub dab dub dab..*setia dgn 2pasang mata..*gile dunia y berkaitan dgn seni..*gile pink&hitam *benci lipas *rindu kematian..
8,300
Tweets
522
Following
1,048
Followers
Tweets
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ retweeted
Shahir Rifqie Dec 9
Malaysia ni bila nak boikot focus pada McD je. Nestle, coca cola, L'Oreal, Johnson produk semua tak nak pula boikot. Coca cola siap terima anugerah tertinggi dari kerajaan israel sebab dah menyokong depa lebih 30tahun. Tak nak pula boikot secara besar besaran.
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Dec 10
Replying to @aju_ijam
Kenapa kak?
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ retweeted
Mohd Najib Tun Razak Dec 9
3 hari lepas Presiden Erdogan telefon minta saya hadir Persidangan Khas OIC kerana suara Malaysia penting. Saya batalkan rundingan tahunan dengan Singapura dan terangkan kepada Perdana Menteri Lee Hsien Loong, isu Baitulmaqdis ini cukup penting kepada umat Islam seluruh dunia.
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Dec 10
Target 2018 kalau panjang umur.. Akan ada sesuatuyg lebih fresh. Idea baru. Tempat baru dan harapan baru. Dan x pink sgt dah😂 lari konsep sikit.
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Dec 7
Ada je ni.. Tengah buat tudung untuk anak dara💓💕 (saje kasitahu walaupun xde yg tanya😂) *mak2 harini..twit sambil memotong kain..
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Dec 4
Kalau anak cerdik mak kene dua kali lebih cerdik. Memang tak lut dah nak ugut dan pujuk.Mak kene tenang,fikir nak saiko balik😅
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Dec 4
👍👌
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Dec 4
Suami yang terbaik selalu mengingatkan isteri ketika ada yang terlupa dan terleka. Support kerjaya dan cita2.(dia...
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Dec 4
Terkesan dengan perbualan dengan seorang sahabat saya semalam.. Masa kita sedang gembira jangan kita berjanji2...
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Dec 4
Kecuali kalau ketawa yang benar2 gurauan sesama2. Sama2 ikhlas diketawakan dan mengketawakan haha itu beza😂
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Dec 4
Jangan suka ketawakan orang.. Kalau kita tak suka diketawakan orang lain.. Hidup ini simple. Tapi disulitkan. Apa yg kita tak suka orang buat pada kita jangan kita cuba buat. Kalau terbuat. Istighfar lah. Kita tersedar, tanda Allah masih sayang..
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Dec 4
Erra suka cakap . Erra mampu walaupun kdg tahu tak mampu. Sebab tu cakap camtu dgn harapan satu hari nanti benar2 mampu. Selalu nya begitu. Allah buat sesuai sangkaan hambanya. ❤
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Dec 4
Abag zav bekerja tengah2 malam😂
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Dec 3
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Dec 3
ambil pengajaran semua..
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Dec 3
Tgk budak ni..
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Dec 3
Semoga kita semua jadi orang senang bahagia yang bertaqwa.. ❤💕
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Dec 2
Anakku dah tak baby lagi.. 😂😅😅 tengah sedang ketawa2 kite sebut je nak "susu" ? terus tarik2 bju merengek. Oi faham dah oitt.. Xpdan kecik😂
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Dec 2
Siapa perasan.. Allah akan menguji mengikut kesukaan seseorang hamba nya. Andai kata dia suka berkawan. Dia...
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Dec 2
"Kalau tak kenal maka tak sayang" Kenali Tuhan dahulu.. InsyaAllah baru kita mudah mentaati kemahuan Nya..❤💪💕
Reply Retweet Like