Twitter | Search | |
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡
Insan biAsa..yang punya hati dub dab dub dab..*setia dgn 2pasang mata..*gile dunia y berkaitan dgn seni..*gile pink&hitam *benci lipas *rindu kematian..
7,996
Tweets
523
Following
1,045
Followers
Tweets
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Aug 20
Orang jenis suka senyum n ketawa ni.. dia pantang tengok orang lain bermasam muka. Xboleh.mesti rasa geram. Mesti nak tegur. Awak kenapa?ok?
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Aug 20
Klo tgh geram dgn pekerja aku diam.. tp kalau start bersuara.. aku x maki2. Aku suruh dia pegi tenangkan diri dlu. Aku fhm iman turun naik..
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Aug 20
Tak bolehlah buat kerja asal asalan..kalau tak buat dari hati tu rasa dan umphh dia tu lain sikit haha *can feel it pleasee..istighfar!
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ retweeted
LIFE QUOTES Jul 16
If you still talk about it, you still care about it.
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ retweeted
LIFE QUOTES Jul 15
So many girls fall in love with the "wrong" guys because the wrong guys say the "right" things.
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Aug 20
Replying to @therylisa
Rindu lisa jugaa😜
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Aug 20
Taksalah nak SHARING di instastory ker twittwr ke.. asalkan slpas itu muhasabah dirilah kenapa ujian itu hadir.. kdg kita yg kurang dgn DIA.
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Aug 20
Terlalu banyak founder/owner.. Saya tidak akan pm personal. melainkan orang nya mesej dulu.. tanda dia rela hati dan SETUJU..:*
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Aug 20
Assalam semua..😉😘 siapa disini founder atau owner butik? Ada orang dari Jakarta nak turun malaysia cari uolls . Pm ya.
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Aug 19
Allahh..
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Aug 16
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Aug 16
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Aug 15
Ampunkan aku ya Allahh😂😂 adoii ainetron banget ini anak😅
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Aug 14
Jemput momie dari airport baru Jakarta..InsyaAllah passport qaisara siap kita pula ke Malaysiaa😍😍😘 -zavier
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Aug 12
I posted a new video to Facebook
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Aug 11
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Aug 7
Cube dibuatnye sebaliknya.. mungkin aku y tak tahan😂 baran pula karang huhu.. yaAllah.. kadg malu..kdg cemass risau ujianku apa.. mampu ke..
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Aug 7
Selalu bersangka baik.. mungkin aku teruk sangat kot sampai anak2 Allah kasi xmeragam. Jarang skit..bila malam straight tido sampai ke pagi.
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Aug 7
Alhamdulillah walaupun bnyak y kata anak kedua gini2 gitu2.. so far dia ikut rentak abang dia masa kecil. Xtau nak kate. Mmg xnyusahkan mak😂
Reply Retweet Like
♡♥오늘즐ERapunzel거웠어요♥♡ Aug 7
Orang suka tanye ttg hal anak di group. Bila jawab karang kata riak. Bila xjawab risau kata sombong xnak sharing huhu.. serba salah saya.
Reply Retweet Like