Twitter | Search | |
Enna
I'm a huge fan of space; both outer and personal.
245,312
Tweets
520
Following
2,374
Followers
Tweets
Enna retweeted
Sham Hardy 1h
Kita mungkin bergaji lagi, hidup seperti biasa, simpanan kat KWSP tu boleh tunggu sampai ke tua. Tapi ada ramai di luar sana yang baru lepas diberhentikan kerja, cuba mencari kerja tapi tak dapat. Terfikir nak berniaga tapi tak cukup duit modal.
Reply Retweet Like
Enna 1h
emosi pulak sebab da masuk Nov. tinggal sebulan jela lagi tahun 2020 ni
Reply Retweet Like
Enna 1h
tau tau dah November hmmm😔 cepat sangat rasanya masa berlalu
Reply Retweet Like
Enna 2h
Replying to @pittssuda
setelkan hutang kecik. lebih tu tabung
Reply Retweet Like
Enna 3h
slumber je wipe and hilang kesan marker. wehooooo.
Reply Retweet Like
Enna 4h
tambah komitmen
Reply Retweet Like
Enna 4h
Replying to @fanazzz
bagi i okay. watchable hahaha
Reply Retweet Like
Enna 4h
Replying to @nuyune @fanazzz
best la cite tu. hahah suka riza tu. heee best kot klu sapa suka love story gitu
Reply Retweet Like
Enna retweeted
🕊 10h
tadi pi lah giant batu caves nak beli groceries. lepastu time nak masukkan barang dalam kereta tetiba makcik ni macam sesak nafas tapi bang** yang dok susun trolley ni dok marah marah makcik ni. bila aku pergi dekat makcik ni tanya lah makcik sakit ke.
Reply Retweet Like
Enna 8h
bagi contoh yg merepek dlm article. hmmmmm
Reply Retweet Like
Enna 8h
comforter sejuk kalau da bukak aircond
Reply Retweet Like
Enna 8h
Replying to @nblznn
mmg sesuai sgt utk nap. hahahha jom! 😴😴
Reply Retweet Like
Enna 8h
sabtu cuaca mcm ni. hujan lebat. 👻🛌
Reply Retweet Like
Enna 10h
senang gile pakai 1 kain nak bersihkan semua ni. takyah pening nak beli kitchen tissue banyak2
Reply Retweet Like
Enna 12h
Replying to @QhulsMuhammad
utk ayam ke qhuls?
Reply Retweet Like
Enna 12h
Replying to @QhulsMuhammad
bole je kannnn
Reply Retweet Like
Enna 14h
Replying to @NiniNell
semoga kanini diberi kerajinan utk bake cookies so nnti dptlah merasa. amin🤲🏻 okay done doa hahaha
Reply Retweet Like
Enna 14h
Replying to @NiniNell
nak sikit cookies😝
Reply Retweet Like
Enna 14h
Replying to @zullicious
zull da nak lunch dah hmmm brunch terusss
Reply Retweet Like
Enna 14h
Replying to @meorhaqimy
hahahahaha!!! pls ehhhh jgn. amboiiii
Reply Retweet Like