Twitter | Search | |
Eira Syazira
follow ig email: syazirashuhaimi@gmail.com ❤️💚🌈
38,377
Tweets
138
Following
193,916
Followers
Tweets
Eira Syazira retweeted
HanSeSe May 16
Aku je ke rasa yang ni kalau berlakon drama yang berkaitan ramadhan syawal ni sangat berkesan. Contoh drama syurgamu ramadhan, ramadhan yang hilang..
Reply Retweet Like
Eira Syazira retweeted
♡ May 3
eira and azad punya fam ni so happy..... 😭❤️
Reply Retweet Like
Eira Syazira retweeted
HHMK May 5
Suka tgk azad and eira syaziera ni, dari amarra tu umur setahun. sbb dorang so funny! and eira tu mudah terhibur dgn husband dia.
Reply Retweet Like
Eira Syazira retweeted
fira💫 May 14
seronoknya hidup eira ni gelak je sebab azad punya lawak 😂😂😂
Reply Retweet Like
Eira Syazira retweeted
エイティー 🦄 May 14
Jujurnya lah eira ni gelak bila laki dia , pak azad tu buat lawakk . MasyaAllah 😍
Reply Retweet Like
Eira Syazira retweeted
dyan 🦄 May 4
Comel pulak azad jazmin dgn bini dia hahaha
Reply Retweet Like
Eira Syazira retweeted
π May 9
weh asal lawak sangat azad jazmin ni hahavababbabb
Reply Retweet Like
Eira Syazira retweeted
dayah May 9
happy betul isteri azad jazmin ni dapat laki centu yg penting kelakau hawau
Reply Retweet Like
Eira Syazira retweeted
aisyah May 11
Sampai hati kak dibah tag aku dkt ig eira syazira suruh lawan gelak :")
Reply Retweet Like
Eira Syazira retweeted
Alisha Farhah May 14
Bahagia doh eira syazira ni dapat husband kelakar hahaha dia punya gelak lagi buat orang terhibur
Reply Retweet Like
Eira Syazira retweeted
phöenix May 14
aku nk suami mcm azad jazmin sebab aku nk gelak mcm eira syazira ya allah dengar gelak dia je aku tau dia happy sgt
Reply Retweet Like
Eira Syazira retweeted
abc May 14
Siot aku gelak macam eira syazira ke? Hahaahhahahahaha
Reply Retweet Like
Eira Syazira retweeted
Sabrina May 15
eira syazira is so happy w his husband 😂😍
Reply Retweet Like
Eira Syazira retweeted
mira May 15
aku admit bila tengok vid eira syazira dengan pak azad, aku akan gelak sebab dengar eira gelak lepastu baru aku digest lawak pak azad😂😂
Reply Retweet Like
Eira Syazira retweeted
iraa. May 16
Aku nak laki mcm azad ni sbb aku nak gelak mcm eira syazira. Hahahaha dgr eira gelak aku dah boleh tahu dia happy sgt hahahahahaha bestnyaaaa 😂😂
Reply Retweet Like
Eira Syazira retweeted
Lindsey May 16
Kenapa aku gelak dah mcm eira syazira ni mcm terhibur sgt bebetul kelakar😂😂🏊‍♂️
Reply Retweet Like
Eira Syazira retweeted
EDtv May 12
Reply Retweet Like
Eira Syazira retweeted
BERNAMA May 9
Tun Dr Mahathir akan angkat sumpah sebagai perdana menteri hari ini
Reply Retweet Like
Eira Syazira retweeted
ดีดี May 6
Tak boleh blah betul la dengar eira syazira ni punya gelak. Mesti rasa nak gelak sekali
Reply Retweet Like
Eira Syazira retweeted
irdina May 4
Especially anak eira syazira , amarra sofea so cuteeeee❤😍
Reply Retweet Like