Twitter | Search | |
Eira Syazira
follow ig email: syazirashuhaimi@gmail.com ❤️💚🌈
38,014
Tweets
145
Following
193,191
Followers
Tweets
Eira Syazira retweeted
rosdiana Dec 6
Azad Jazmin hensem dol
Reply Retweet Like
Eira Syazira retweeted
Nimitube Dec 14
Eira: "Bila Azad Jazmin Eira Syazira dan Anaknya Menari Dangdut Dalam Kereta"
Reply Retweet Like
Eira Syazira retweeted
~ Dec 13
Replying to @hud_den
Eira syazira punya lakonan dlm citer apa entah dgn normah damanhuri memang A ..
Reply Retweet Like
Eira Syazira retweeted
ynn Dec 4
Suka pulak tgk anak azad jazmin ni. Talkative nya! Bijak pulak tu!
Reply Retweet Like
Eira Syazira retweeted
Amalina Razali Dec 7
Actor: Actress: Fazura Vanida Imran Wished I could mention more.. 😉
Reply Retweet Like
Eira Syazira retweeted
Arishah Ariffin Nov 22
Paling best sebab ada Azad Jazmin 😂 harini kita tengok pula 😋
Reply Retweet Like
Eira Syazira retweeted
Aku Bangsa Johor Nov 11
sebuah naskah ringan , namun memberi impak besar kpd penonton , di lakon kan actor2 hebat Malaysia "
Reply Retweet Like
Eira Syazira retweeted
hlboxvde Nov 11
Replying to @nor_hasanah
eira syazira dah lah tengah mengandung lepastu orang maki watak dia hahahahha tak tenang dia watak jahat punya pasal
Reply Retweet Like
Eira Syazira retweeted
니사 Nov 11
lawanya eira syazira ni even dah ada anak
Reply Retweet Like
Eira Syazira retweeted
Vampire Intan Fiza❤ Nov 11
Tahniah lakonan masih mantap & hebat mcm dulu👍👍👍
Reply Retweet Like
Eira Syazira retweeted
JB Nov 11
nak nangis bila tengok berlakon.part ending bila anak anak peluk dengan dia😢😢
Reply Retweet Like
Eira Syazira retweeted
Lee Ee Ren Nov 11
Eira Syazira - Istana Cinta (Full HQ version).wmv via
Reply Retweet Like
Eira Syazira retweeted
Nicah Nov 12
Real betul lakonan Eira Syazira ni. Aku punya geram tengok dia berlakon jahat rasa macam nak baling laptop. Power nak mampus lakonan dia.
Reply Retweet Like
Eira Syazira retweeted
{Dilala} Nov 8
Nak try jamu yeng yg eira syazira jadi duta ni tapi mcm mahal pulak
Reply Retweet Like
Eira Syazira retweeted
Mimi. Nov 10
Suka tengok anak Azad dgn Eira Syazira tu 🤣🤣🤣
Reply Retweet Like
Eira Syazira retweeted
♚YUNI♚ Nov 11
Watak Eira Syazira ni mcam dh ludah jilat balik laa ni ,dulu kemain buang suami anak2 .. skrg dtg cari balik
Reply Retweet Like
Eira Syazira retweeted
m i r a a Nov 11
Eira syazira berlakon memang best doh
Reply Retweet Like
Eira Syazira retweeted
minaa. Nov 11
Panjang siaa rambut eira syazira 😭😭😭
Reply Retweet Like
Eira Syazira retweeted
AsmaNina Nov 11
Eira syazira ni set set raisha la. Geram betul😂
Reply Retweet Like