Twitter | Search | |
Έφη Αχτσιόγλου
Βουλευτής Επικρατείας, ΣΥΡΙΖΑ. Πρώην Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης
284
Tweets
147
Following
4,833
Followers
Tweets
Έφη Αχτσιόγλου Aug 8
Με τροπολογία της τελευταιας στιγμής,εκτός διαδικασίας ο κ Βρούτσης επιχειρησε να καταργήσει 2 κορυφαίας σημασίας ρυθμίσεις για τα εργασιακά που έκανε η κυβέρνηση για το αιτιολογημένο των απολύσεων & για την προστασία των εργαζομένων σε εργολαβίες.
Reply Retweet Like
Έφη Αχτσιόγλου Aug 6
Συνέντευξη στο ραδιόφωνο του : "Το πιο προβληματικό είναι η κατάργηση του γενικού επιθεωρητή δημόσιας διοίκησης". ➥
Reply Retweet Like
Έφη Αχτσιόγλου Aug 4
Άρθρο μου στην : "Οι πρώτες πράξεις μιας θλιβερής παράστασης"
Reply Retweet Like
Έφη Αχτσιόγλου Jul 29
Ο κ. Βρούτσης αδυνατεί να αναμετρηθεί με το έργο της κυβέρνησης Δήλωση ➥
Reply Retweet Like
Έφη Αχτσιόγλου Jul 14
Συνέντευξη στο . "Θα προστατέψουμε τις κατακτήσεις και θα στηρίξουμε τις διεκδικήσεις του κόσμου της εργασίας."
Reply Retweet Like
Έφη Αχτσιόγλου Jul 11
Τον Απρίλιο 2019 η ανεργία έπεσε στο 17,6%, μειωμένη περίπου 8,5 μονάδες επί και στο χαμηλότερο επίπεδο από το 2011. Η αύξηση του κατώτατου μισθού και η επαναφορά των ΣΣΕ συνοδεύτηκαν με νέες δουλειές. Συνεχίζουμε στο πλευρό των εργαζομένων, από κάθε θέση.
Reply Retweet Like
Έφη Αχτσιόγλου Jul 3
Πιστοληπτική γραμμή στήριξης σημαίνει συγκεκριμένα μέτρα μνημονιακού χαρακτήρα. Ιρλανδία & Πορτογαλία δεν μπήκαν σε πιστοληπτική γραμμή. Η χρήση των αποθεματικών του κράτους για ενίσχυση των τραπεζών σημαίνει μη επίτευξη δημοσιονομικών στόχων με άμεσες συνέπειες για τους πολίτες
Reply Retweet Like
Έφη Αχτσιόγλου Jun 24
Είμαι περίεργη να δω αν σήμερα τα δελτία θα επιδείξουν την ίδια ευαισθησία όπως στο παρελθόν και θα αφιερώσουν τον αντίστοιχο χρόνο (3ήμερο...) στην υπόθεση της κ. Μοροπούλου. Η ίδια εξάλλου επανήλθε λέγοντας ότι η ΝΔ ήταν ενήμερη για τα πάντα όταν την επέλεγε.
Reply Retweet Like
Έφη Αχτσιόγλου Jun 21
Όλα αυτά σε συνδυασμό με ένα ισχυρό κοινωνικό κράτος. Έχουμε ένα μείγμα στοχευμένων μειώσεων φόρων, αλλά και αύξησης κοινωνικών δαπανών, για να έχουμε καλύτερη υγεία, παιδεία & καλές υπηρεσίες προς τους πολίτες. [3]
Reply Retweet Like
Έφη Αχτσιόγλου Jun 21
Στο πρόγραμμα του οι στοχευμένες φοροελαφρύνσεις για χαμηλά & μεσαία εισοδήματα: η μείωση της προκαταβολής φόρου κατά 50%,η μείωση του πρώτου φορολογικού συντελεστή στη φορολογία εισοδήματος από το 22% στο 20%, η περαιτέρω μείωση του ΕΝΦΙΑ. [2]
Reply Retweet Like
Έφη Αχτσιόγλου Jun 21
Στο πρόγραμμα του οι νέες θέσεις εργασίας με αυξημένους μισθούς & δικαιώματα.Συγκεκριμένη στόχευσή μας οι 500.000 νέες θέσεις εργασίας εντός 4ετίας, οι αυξήσεις μισθού κατά 7,5% το 2020 & 7,5% το 2021 & η μείωση της ανεργίας των γυναικών. [1]
Reply Retweet Like
Έφη Αχτσιόγλου Jun 20
Το δικό μας μείγμα οικονομικής πολιτικής περιλαμβάνει μείωση φόρων-εισφορών και αντίστοιχη αύξηση κοινωνικών δαπανών, δηλαδή ισχυρό κοινωνικό κράτος.
Reply Retweet Like
Έφη Αχτσιόγλου Jun 19
Το πρώτο 5μηνο του 2019 έκλεισε με τη δημιουργία 265.059 νέων θέσεων εργασίας,επίδοση ρεκόρ από το 2001.Η θετική αυτή εξέλιξη εγγυάται τη ρεαλιστικότητα του σχεδίου του για 500.000 νέες θέσεις εργασίας την επόμενη 4ετία,με αυξημένους μισθούς & διασφαλισμένα δικαιώματα.
Reply Retweet Like
Έφη Αχτσιόγλου Jun 17
Απόψε στις 22:45 στον , στην εκπομπή με τον .
Reply Retweet Like
Έφη Αχτσιόγλου Jun 16
Πριν 2 μήνες θέσαμε σε εφαρμογή την πλατφόρμα για αναδοχή & υιοθεσία.Σήμερα,ήδη 739 υποψήφιοι γονείς έχουν υποβάλει αιτήσεις με διαφανείς & σύντομες διαδικασίες.Έτσι συμβάλλουμε ώστε κάθε παιδί που είναι σε ίδρυμα να αποκτήσει σύντομα μια οικογένεια. ➡.
Reply Retweet Like
Έφη Αχτσιόγλου retweeted
ΣΥΡΙΖΑ Jun 14
.: Κανόνες για όλους, απέναντι στις ασυλίες των λίγων [Δήλωση της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία]
Reply Retweet Like
Έφη Αχτσιόγλου Jun 11
Τώρα αποφασίζουμε για τη ζωή μας.
Reply Retweet Like
Έφη Αχτσιόγλου Jun 9
Συνέντευξη στο . Στόχος μας η μείωση της ανεργίας, η αύξηση των μισθών, μέτρα ενίσχυσης της πλήρους εργασίας, στοχευμένες φοροελαφρύνσεις για τα μεσαία εισοδήματα, & ενίσχυση των δαπανών & των δομών του κοινωνικού κράτους.
Reply Retweet Like
Έφη Αχτσιόγλου Jun 6
Νέα μείωση της ανεργίας σε 18,1% τον Μάρτιο, από 20,2% τον Μάρτιο του 2018. Η συνολική μείωση κατά 8 μονάδες από το 2015 καταδεικνύει ότι οι προσπάθειές μας για την ενίσχυση της κοινωνικής πλειοψηφίας αποδίδουν καρπούς.
Reply Retweet Like
Έφη Αχτσιόγλου Jun 5
Σήμερα το απόγευμα στις 7:00, ζωντανά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του με τον .
Reply Retweet Like