Twitter | Search | |
EARCATCH
Audiodescriptie voor film en tv. Earcatch vertelt wat je niet ziet!
235
Tweets
182
Following
235
Followers
Tweets
EARCATCH Jul 8
Audiodescriptie voor de documentaire The Good Terrorist is beschikbaar in Earcatch. In deze film onderzoekt regisseur Robert Oey, bekend van documentaires als De Missie en De Leugen, de wereld van het moslimterrorisme.
Reply Retweet Like
EARCATCH Jul 4
In de mooie jeugdfilm Mijn bijzonder rare week met Tess worden zware thema's op een luchtige manier gebracht en worden de gevoelens van kinderen serieus genomen. Leuk voor zowel kinderen als volwassenen! is nu beschikbaar in .
Reply Retweet Like
EARCATCH Jul 1
Er staat weer nieuwe Engelstalige in voor een filmklassieker van Universal Pictures! Dit keer is het de beurt aan de fijne familiefilm E.T. The Extra-Terrestrial. Beleef het spannende avontuur van het jongetje Elliot en de aandoenlijke alien E.T.
Reply Retweet Like
EARCATCH Jun 27
100% Coco is terug! In 100% Coco New York vertrekt Coco naar Amerika voor een zomer vol fashion avonturen op de New York Fashion School. Natuurlijk is er ook voor dit vervolg weer beschikbaar via . #100%Coco
Reply Retweet Like
EARCATCH Jun 27
'De documentaire Freek biedt een verrassend veelzijdig portret van de grote cabaretier', zegt het NRC. De film over Freek de Jonge is te zien met audiodescriptie via .
Reply Retweet Like
EARCATCH Jun 26
In de muzikale komedie Yesterday weet niemand meer dat The Beatles ooit bestaan hebben, behalve de onbeduidende muzikant Jack. Dit is voor hem het begin van een onverwachte en grootse carrière. Engelstalige is nu beschikbaar in .
Reply Retweet Like
EARCATCH Jun 20
Altijd al willen weten wat jouw huisdier precies doet als je niet thuis bent? Ga dan nu naar de animatiefilm Life Of Pets 2 en kom daar achter! De Engelstalige voor de originele versie van de film is nu te downloaden in .
Reply Retweet Like
EARCATCH May 24
Goed nieuws: de komende tijd plaatsen we elke maand audiodescriptie voor een filmklassieker van Universal Pictures! We beginnen met de sciencefiction film Back to the Future. De Engelstalige is nu te downloaden in Earcatch.
Reply Retweet Like
EARCATCH May 24
Reply Retweet Like
EARCATCH May 21
De serie Zeven kleine criminelen is nog terug te zien via !
Reply Retweet Like
EARCATCH May 21
Ga met de Nederlandse tiener Alma mee op reis door Bosnië: de roadmovie Take Me Somewhere Nice gaat deze week in première. De film won de Special Jury Award tijdens het International Film Festival Rotterdam. is nu te downloaden in .
Reply Retweet Like
EARCATCH retweeted
Eye Filmmuseum May 17
. maakt films en series toegankelijk voor mensen die slechtziend of blind zijn. Zo ook Zomer zonder mama, een aangrijpende Telefilm over de 10-jarige meisjes Suzan en Rana. Volgende week bij ons te zien!
Reply Retweet Like
EARCATCH retweeted
Audiodescriptie May 10
TVtip Maandag 13 mei zendt de documentaire Buddy uit. Een docu over hulp- en blindengeleidehonden. Via te zien met Maandag, om 20.25 uur.
Reply Retweet Like
EARCATCH May 9
De feelgoodfilm 39 met Waldemar Torenstra en Lies Visschedijk in de hoofdrollen is een 'ongewoon liefdesverhaal', aldus de regisseur. Wat er zo ongewoon aan is? Download de in en ga het ontdekken in de bioscoop!
Reply Retweet Like
EARCATCH May 6
Een leuk artikel van CTalents over EARCATCH! @CtalentsAmsterd
Reply Retweet Like
EARCATCH Apr 30
Replying to @moviegeekDutch2
Vanaf vandaag is de audiodescriptie voor Baantjer beschikbaar.
Reply Retweet Like
EARCATCH Apr 30
Baantjer het begin is vanaf vandaag ook voorzien van via en werd ingesproken door ! ‘Amsterdam moest goor worden, alsof er een frituurlaag over de binnenstad zit’ aldus regisseur Arne Toonen in de Volkskrant:
Reply Retweet Like
EARCATCH Apr 25
De Engelstalige voor de film God van Sacha Polak is nu beschikbaar in Earcatch. De indrukwekkende openingsfilm van het International Film Festival Rotterdam 2019 is vanaf vandaag door het hele land te zien.
Reply Retweet Like
EARCATCH Apr 18
Ga nu naar de onvergelijkbare animatiefilm over de dikke rode kater , gebaseerd op de strips van Windig en De Jong. Humor met een staart! is ingesproken door Cees Geel. Bekijk en beluister hier alvast een voorproefje.
Reply Retweet Like
EARCATCH Apr 17
Na de televisieserie is er nu de bioscoopfilm: Noël! De magische familiefilm draait vanaf nu in de bioscopen en is ook toegankelijk voor blinden en slechtzienden met via . Komt dat zien!
Reply Retweet Like