Twitter | Search | |
The Good Psychology
181
Tweets
178
Following
49
Followers
Tweets
The Good Psychology Aug 12
Reply Retweet Like
The Good Psychology May 18
Reply Retweet Like
The Good Psychology Mar 19
MATI NË BOTËN E “LIVING”
Reply Retweet Like
The Good Psychology Jan 22
MAGJIA AFRIKANE (MIGRIMI EPIK I SERENGETIT)
Reply Retweet Like
The Good Psychology Jan 9
Replying to @JeffBezos
Happy divorce!
Reply Retweet Like
The Good Psychology Jan 9
Reply Retweet Like
The Good Psychology Jan 9
Replying to @DishnicaM
Reply Retweet Like
The Good Psychology Jan 9
Reply Retweet Like
The Good Psychology Jan 9
Reply Retweet Like
The Good Psychology Jan 7
Reply Retweet Like
The Good Psychology Dec 21
Reply Retweet Like
The Good Psychology Dec 18
Reply Retweet Like
The Good Psychology Nov 13
Reply Retweet Like
The Good Psychology Oct 10
Reply Retweet Like
The Good Psychology Oct 3
ARDI PULAJ, EKSPERIENCA NË KINË DHE PROJEKTET E AFËRTA
Reply Retweet Like
The Good Psychology Sep 25
Reply Retweet Like
The Good Psychology Sep 5
“SIGURIA” E FËMIJËVE DHE SHKELJA E LIRISË SË TYRE…
Reply Retweet Like
The Good Psychology Aug 29
KUR MBARON DASHURIA E VERBËR
Reply Retweet Like
The Good Psychology 21 Aug 18
Reply Retweet Like
The Good Psychology 21 Aug 18
TË ZHVILLOSH EMPATINË TEK FËMIJËT
Reply Retweet Like