Twitter | Search | |
Υφυπουργείο Τουρισμού - Κυπριακή Δημοκρατία
Επίσημος Λογαριασμός Υφυπουργείου Τουρισμού, Κυπριακή Δημοκρατία ΙΙ Official Business Account of the Deputy Ministry of Tourism, Republic of Cyprus
73
Tweets
103
Following
388
Followers
Tweets
Υφυπουργείο Τουρισμού - Κυπριακή Δημοκρατία Jul 9
Ο Υφυπουργός Τουρισμού κ. Σάββας Περδίος επισκέφθηκε την περασμένη εβδομάδα το Λίβανο και την Ιορδανία για επαφές με αεροπορικές εταιρείες και τουριστικά γραφεία, με στόχο την κατάληξη του θέματος δημιουργίας κοινών τουριστικών πακέτων με τις γειτονικές χώρες.
Reply Retweet Like
Υφυπουργείο Τουρισμού - Κυπριακή Δημοκρατία May 24
The 1st stage of the "Competition for the provision of brand development and creative advertising services - Pre-qualification Stage: Requests to Participate" is now online. All interested parties can download the documents from the e-procurement portal:
Reply Retweet Like
Υφυπουργείο Τουρισμού - Κυπριακή Δημοκρατία May 24
Το Υφυπουργείο Τουρισμού και η Κυπριακή Εταιρεία Αγροτουρισμού επιθυμούν να ενημερώσουν το κοινό, ότι έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα οι επίσημοι λογαριασμοί τους στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Πληροφορίες στον σύνδεσμο :
Reply Retweet Like
Υφυπουργείο Τουρισμού - Κυπριακή Δημοκρατία May 17
Επαφές Υφυπουργού Τουρισμού με αντιπροσωπεία της Αμερικάνικης Ένωσης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων ( ASTA) στη Ρόδο.
Reply Retweet Like
Υφυπουργείο Τουρισμού - Κυπριακή Δημοκρατία May 14
Ανακοίνωση Υφυπουργείου Τουρισμού 14/5/2019 "Ευχές και Eπαφές Υφυπουργού Τουρισμού"
Reply Retweet Like
Υφυπουργείο Τουρισμού - Κυπριακή Δημοκρατία May 7
Το Υφυπουργείο Τουρισμού και η Κυπριακή Εταιρεία Αγροτουρισμού ανακοινώνουν ότι, ουδεμία σχέση έχουν με ανάρτηση σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης για τη λίμνη Μιτσερού, και κακίζουν την εν λόγω ενέργεια τη δεδομένη χρονική στιγμή.
Reply Retweet Like
Υφυπουργείο Τουρισμού - Κυπριακή Δημοκρατία May 7
Στο πλαίσιο ενημερωτικής εκδήλωσης στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία» ο Υφυπουργός Τουρισμού ανακοίνωσε την έναρξη της εβδομάδας Κυπριακού Προγεύματος και Κυπριακού Βrunch που θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 12/5/19.
Reply Retweet Like
Υφυπουργείο Τουρισμού - Κυπριακή Δημοκρατία May 2
Ο Υφυπουργός Τουρισμού σε συνάντηση με τον Γενικό Διευθυντή Dubai Tourism Helal S.K. Almarri, σε μια εποικοδομητική συνάντηση κατά την διάρκεια της 2019 , στην οποία το Υφυπουργείο συμμετείχε με περίπτερο.
Reply Retweet Like
Υφυπουργείο Τουρισμού - Κυπριακή Δημοκρατία Apr 25
To Υφυπουργείο Τουρισμού και ο Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου διοργανώνουν από τις 6 μέχρι τις 12 Μαϊου 2019 εβδομάδα Κυπριακού Προγεύματος και Κυπριακού Brunch (Cyprus Breakfast and Brunch Week). Για περισσότερες πληροφορίες:
Reply Retweet Like
Υφυπουργείο Τουρισμού - Κυπριακή Δημοκρατία Apr 18
Ο Υφυπουργός Τουρισμού Σάββας Περδίος ομιλητής στην εκδήλωση με τίτλο «Επιπτώσεις του Brexit στην Κύπρο» που πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο Uclan την Τετάρτη 17/4/19 . Παρουσίασε τις πιθανές επιπτώσεις στονΤουρισμό.
Reply Retweet Like
Υφυπουργείο Τουρισμού - Κυπριακή Δημοκρατία Apr 16
O Υφυπουργός Τουρισμού εκπροσώπησε την Κυπριακή Δημοκρατία στο τριμερές συνέδριο (Ελλάδα, Κύπρος, Αίγυπτος) με θέμα «Μεσόγειος η δική μας θάλασσα η δική μας Πατρίδα», το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το Σάββατο 13/4/2019.
Reply Retweet Like
Υφυπουργείο Τουρισμού - Κυπριακή Δημοκρατία Apr 10
Reply Retweet Like
Υφυπουργείο Τουρισμού - Κυπριακή Δημοκρατία retweeted
Έλενα Κουντουρά Apr 10
Στη Βηρυτό για την τριμερή συνεργασία Ελλάδας-Κύπρου-Λιβάνου με τους ομόλογους μου Υπουργούς του Λιβάνου, Αvedis , και Κύπρου, Σαββα Περδίο. Ενισχύουμε τη μεταξύ μας συνεργασίας με στόχο την ανάπτυξη νέων τουριστικών προϊόντων και την προσέλκυση νέων τουριστικών ροών.
Reply Retweet Like
Υφυπουργείο Τουρισμού - Κυπριακή Δημοκρατία retweeted
Yiannis Karousos Mar 27
Το υφυπουργείο τουρισμού αντάξιο των προσδοκιών μας. Μέσα σε λίγες μόνο μέρες επεξεργάστηκε και ενέκρινε μέσω του υπουργικόυ σχέδιο αντιμετώπισης προβλημάτων της Γερμανικής αγοράς. Απόδειξη οτι η δημιουργία του ηταν πολύ σωστή. Συγχαρητήρια
Reply Retweet Like
Υφυπουργείο Τουρισμού - Κυπριακή Δημοκρατία Mar 20
Το Υφυπουργείο Τουρισμού και ο Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου προγραμματίζουν τη διοργάνωση εβδομάδας Κυπριακού Προγεύματος και Κυπριακού Brunch από τις 6 μέχρι τις 12 Μαΐου 2019. Για πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις και τα σεμινάρια:
Reply Retweet Like
Υφυπουργείο Τουρισμού - Κυπριακή Δημοκρατία Mar 13
Με σημαντικούς Οργανωτές Ταξιδίων της Ρωσίας συναντήθηκε το διήμερο 12 και 13 Μαρτίου 2019 ο Υφυπουργός Τουρισμού , ο οποίος ηγείται της επίσημης Κυπριακής αντιπροσωπείας που βρίσκεται στη Μόσχα, στο πλαίσιο της μεγάλης τουριστικής έκθεσης MITT. Δ.Τ:
Reply Retweet Like
Υφυπουργείο Τουρισμού - Κυπριακή Δημοκρατία Mar 8
Τριμερής Συνάντηση Υπουργών Τουρισμού Κύπρου, Ελλάδας, Αιγύπτου στην Πρεσβεία της Αίγυπτου στο Βερολίνο, στο περιθώριο της συμμετοχής των τριών Υπουργών στην . Συζήτησαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος και συνεργασίας στον τομέα του τουρισμού.
Reply Retweet Like
Υφυπουργείο Τουρισμού - Κυπριακή Δημοκρατία Mar 8
Στο πλαίσιο της διάσκεψης τύπου για Γερμανούς δημοσιογράφους ο Υφυπουργός Τουρισμού αναφέρθηκε στη σημασία της Γερμανικής αγοράς για τον Κυπριακό Τουρισμό, αλλά και στους παράγοντες που καθιστούν την Κύπρο ως μια εξαιρετική επιλογή για διακοπές. Δ.Τ :
Reply Retweet Like
Υφυπουργείο Τουρισμού - Κυπριακή Δημοκρατία Mar 7
Επαφές με ηγετικά στελέχη σημαντικών Γερμανικών τουριστικών οργανισμών είχε χθες 6/3/19 ο Υφυπουργός Τουρισμού Σ. Περδίος, ο οποίος ηγείται της επίσημης Κυπριακής αντιπροσωπείας που βρίσκεται στο Βερολίνο, στo πλαίσιο της . Δελτίου τύπου :
Reply Retweet Like
Υφυπουργείο Τουρισμού - Κυπριακή Δημοκρατία Mar 6
Στο πλαίσιο του ο Υφυπουργός Τουρισμού συμμετέχει σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης που διοργανώνει το στις 6 μ.μ. ώρα Κύπρου. Στη συζήτηση, θα λάβουν μέρος Υπουργοί Τουρισμού από διάφορες χώρες του κόσμου. Live streaming:
Reply Retweet Like