Twitter | Search | |
DPU, Aarhus Universitet
Danmarks største forskningsmiljø inden for pædagogik og uddannelse Pressekontakt: 60382607
252
Tweets
525
Following
483
Followers
Tweets
DPU, Aarhus Universitet Nov 13
har været en tur forbi professor og robotforsker Cathrine Hasses kontor
Reply Retweet Like
DPU, Aarhus Universitet Nov 12
Open seminar by The Danish National Centre for School Research. Meet Professor from Portsmouth University and Professor Lars Qvortrup from Aarhus University. Participation is free but registration is required.
Reply Retweet Like
DPU, Aarhus Universitet Nov 9
er ikke kun for sjov - og spil handler ikke kun om konkurrence. Mød på konferencen om fremtidens leg den 29. november 2018 i København. Læs mere om konferencen og tilmeld dig her:
Reply Retweet Like
DPU, Aarhus Universitet Nov 5
Lektor Anne Morin fra efterlyser en bredere og mere tværprofessionel problemafdækning i . Psykologiske bliver nogle steder tillagt for stor betydning.
Reply Retweet Like
DPU, Aarhus Universitet retweeted
Claus Holm Nov 2
DPU-leder: Falsk alarm om danske skoleelevers læsefærdigheder
Reply Retweet Like
DPU, Aarhus Universitet Nov 1
Hvem er ansvarlig for at sikre et meningsfuldt arbejdsliv med ? Kom til debatmøde 27. november på og deltag i debatten med forskere, politikere og folk fra industrien.
Reply Retweet Like
DPU, Aarhus Universitet Oct 31
DPU holder konference om 29/11. Mød bl.a. og Ditte Winther-Lindqvist. Frist 23/11
Reply Retweet Like
DPU, Aarhus Universitet retweeted
Mirjana Saabye Oct 29
Til lykke til ⁦⁩ fra ⁦⁩ der modtager Kirsten Avlund prisen 2018 på dansk gerontologisk selskabs konference for sin forskning om usædvanlige ældre menneskers hverdagsliv. ⁦
Reply Retweet Like
DPU, Aarhus Universitet Oct 22
Nyt forskningsprojekt: Læse- og skrivevanskeligheder skal opdages tidligere, og lærere skal have bedre redskaber til at kunne rette undervisningens fokus mod de forskellige elevers behov.
Reply Retweet Like
DPU, Aarhus Universitet Oct 19
Replying to @DPUAarhusUni
Rettelse: Det er d. 23. november Tilmelding her:
Reply Retweet Like
DPU, Aarhus Universitet Oct 19
Interview med nyudnævnt DPU-professor Ning de Coninck-Smith i . Hør mere om hendes kommende forskning i uddannelseshistorie ved hendes tiltrædelsesforelæsning d. 29. november på (i Kbh)
Reply Retweet Like
DPU, Aarhus Universitet retweeted
𝙰𝚗𝚍𝚛𝚎𝚊𝚜 𝙻𝚒𝚎𝚋𝚎𝚛𝚘𝚝𝚑 Oct 19
Jeg søger forældre sammen med ! Er du bekymret over den tid dit barn på 12-17 år bruger på spil? Og har du lyst til at være med i et videnskabeligt eksperiment sammen med ham/hende? Det hele foregår online, og bliver anonyme. Del og skriv til mig på andreas@edu.au.dk
Reply Retweet Like
DPU, Aarhus Universitet Oct 9
Nyt forskningsprojekt skal undersøge forebyggelsesindsatsen over for unges bevægelser ind i og . Projektet gennemføres i klubber og væresteder i tre udsatte boligområder.
Reply Retweet Like
DPU, Aarhus Universitet Oct 4
DPU-lektor Søren Langager om : "Det har været en måde at lægge låg på det ubehagelige og besværlige faktum, at der bør ske forandringer i skolen, så den bliver gearet til at rumme børn med faglige og sociale problemer."
Reply Retweet Like
DPU, Aarhus Universitet Oct 1
Leg skal være lærerig, trivselsfremmende, dannende og udviklende. Kan legen leve op til de forventninger? Hvor sjov bliver fremtidens leg egentlig? og inviterer til legekonference i København 29. nov 2018
Reply Retweet Like
DPU, Aarhus Universitet Sep 27
Nyt forskningsprojekt konkluderer, at det lokale spiller en meget lille rolle i pædagogikken i provinsen. Det får konsekvenser for de unge, der i stigende grad søger mod byerne for at uddanne sig.
Reply Retweet Like
DPU, Aarhus Universitet Sep 25
Den hjemlige uddannelsespolitik styres i stigende grad af europæiske standarder. Og det sker bag om ryggen på os, fordi vi ikke ved nok om uddannelsesforvaltningens finmekanik, siger Katja Brøgger fra
Reply Retweet Like
DPU, Aarhus Universitet Sep 24
Prof. Per Fibæk Laursen fra om internationale standarder i skolen: ”Som sådan er der ikke fra OECD og EU pålagt et pres. Presset opstår, fordi de internationale strømninger bliver favnet af danske politikere og medierne."
Reply Retweet Like
DPU, Aarhus Universitet Sep 20
"Standardiserede målinger kan hjælpe med at prioritere og fokusere indsatser. Men der er altid den risiko ved , at de får lov til at dominere pædagogikken for meget," siger Helene Ratner fra
Reply Retweet Like
DPU, Aarhus Universitet Sep 19
"Skolereformer skal ikke ændres for tit og kun med omhu," siger professor Lars Qvortrup fra i
Reply Retweet Like