Twitter | Search | |
ConsellComarcalTarragonès
El Consell Comarcal del Tarragonès és un ens supramunicipal encarregat de l'administració de la comarca del Tarragonès.
136
Tweets
41
Following
36
Followers
Tweets
ConsellComarcalTarragonès Jan 15
Volem expressar el nostre condol als familiars i amics de les dues persones mortes per l’explosió a l’empresa IQOXE. Traslladem també la nostra solidaritat als ferits als quals els hi desitgem una ràpida recuperació. Per últim, agrair també la seva feina als serveis d'emergència.
Reply Retweet Like
ConsellComarcalTarragonès Jan 15
El Consell Comarcal del Tarragonès ha posat en marxa un projecte per lluitar contra la violència masclista mitjançant el proveïment de punts violetes a diferents municipis de la comarca.
Reply Retweet Like
ConsellComarcalTarragonès Jan 13
El projecte 'Xerrem Junts', una iniciativa de foment de l’ús social del català duta a terme per persones voluntàries, s'ha posat en marxa a La Nou de Gaià després que s'hagi implantat amb gran èxit en d'altres municipis del Tarragonès.
Reply Retweet Like
ConsellComarcalTarragonès Jan 10
El Departament de Benestar Social i Família del Consell, conjuntament amb els ajuntaments de la comarca, està realitzant les revisions de les persones dependents del territori que són beneficiaris de la prestació econòmica per cuidador.
Reply Retweet Like
ConsellComarcalTarragonès Jan 8
Durant els mesos d’octubre, novembre i desembre, des del Servei d’Atenció Integral (SAI) per a les persones LGTBI del Tarragonès, s’han celebrat unes xerrades a diferents municipis per a donar a conèixer el nou servei i sensibilitzar en aquesta matèria.
Reply Retweet Like
ConsellComarcalTarragonès Dec 20
Inici del curs de monitor esportiu intensiu de Nadal de la zona TRAC. És iniciativa dels Ajuntaments de Torredembarra, Roda de Berà, La Riera de Gaià, Altafulla i Creixell, i del Consell, en el marc del projecte de dinamització compartit “Propera Parada'.
Reply Retweet Like
ConsellComarcalTarragonès Dec 19
Lliurats els diplomes acreditatius als 16 alumnes de Vila-seca que han superat el Mòdul C: Coneixement de la Societat Catalana i el seu marc jurídic, dins l'itinerari formatiu del Servei de Primera Acollida del municipi.
Reply Retweet Like
ConsellComarcalTarragonès Dec 18
El Mira'm 2019 tanca satisfactòriament amb la participació de 227 joves. El professorat dels centres participants van valorar molt positivament l’activitat, de la mateixa manera que la resta de persones implicades. Fotos: Jaime Rojas
Reply Retweet Like
ConsellComarcalTarragonès Dec 17
El Consell aprova un pressupost de gairebé 17 milions d'euros. La corporació constata la seva vocació social i de servei a les persones, a més de la seva voluntat de mantenir la línia continuista i d’estabilitat iniciada en exercicis anteriors.
Reply Retweet Like
ConsellComarcalTarragonès Dec 15
Prop de 200 cantaires van participar a la Trobada de Corals d'Associacions de Gent Gran del Tarragonès. La trobada va tenir per primer cop un vessant solidari. Els 405 euros recaptats van ser destinats a la Marató de TV3. Fotos:
Reply Retweet Like
ConsellComarcalTarragonès Dec 15
El Consell Comarcal del Tarragonès va visitar l’Escola Ventura i Gassol del Morell per conèixer de primera mà i de forma directa un dels serveis que ofereix el Consell als centres educatius de la nostra comarca: Gestió integral del servei del menjador.
Reply Retweet Like
ConsellComarcalTarragonès Dec 12
Treballadors i treballadores del Consell van participar el passat dimarts 10 de desembre en una sessió formativa per tal d’incorporar o millorar la mirada amb perspectiva de gènere, de manera transversal, des de tots els departaments de la corporació.
Reply Retweet Like
ConsellComarcalTarragonès Dec 11
Divendres teniu una cita a La Pobla de Mafumet. Sis corals participaran a la Trobada de Corals d'Associacions de Gent Gran del Tarragonès, que enguany se celebrarà al Casal Cultural d'aquest municipi. Enguany la trobada agafa un caire solidari en benefici de La Marató.
Reply Retweet Like
ConsellComarcalTarragonès Dec 5
Jordi Llort, Alfred Arola i Neus Baena, Premis Tarragonès 2019. El Centre Jujol dels Pallaresos ha acollit aquest vespre l’acte de lliurament que cada any se celebra en un municipi diferent de la comarca. Els Premis compten amb el patrocini de Repsol.
Reply Retweet Like
ConsellComarcalTarragonès Dec 4
El Paranimf del Rectorat de la URV va acollir ahir al vespre l’acte de lliurament de la 19à edició del Premi d’Investigació de Batxillerat ‘Fundació Catalunya La Pedrera’ i del Premi d’Investigació de Cicles Formatius de Grau Superior ‘Repsol’.
Reply Retweet Like
ConsellComarcalTarragonès Dec 1
El Centre Jujol dels Pallaresos acollirà el dia 5 de desembre, a les 20h, el lliurament dels Premis Tarragonès 2019. El Consell, seguint la seva línia de promoció de la cultura i servei als municipis, celebrarà una nova edició d'aquests premis.
Reply Retweet Like
ConsellComarcalTarragonès Nov 29
Sis corals de la comarca participaran el 13 de desembre a la Trobada de Corals d'Associacions de Gent Gran del Tarragonès que se celebrarà al Casal Cultural de La Pobla de Mafumet. Enguany la trobada agafa un caire solidari en benefici La Marató de TV3.
Reply Retweet Like
ConsellComarcalTarragonès Nov 28
Dimarts 3 de desembre tindrà lloc el lliurament de la 19a edició del Premi d’Investigació de Batxillerat Fundació Catalunya La Pedrera i del Premi d’investigació de Cicles Formatius de Grau Superior Repsol, a les 19h, al Paranimf del Rectorat de la URV.
Reply Retweet Like
ConsellComarcalTarragonès Nov 28
El 31 d’octubre van incorporar-se al Consell quatre joves més a través del Programa de Contractació de Joves en Pràctiques cofinançat per la Iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu 2014-2020 i el Servei d’Ocupació de Catalunya.
Reply Retweet Like
ConsellComarcalTarragonès Nov 26
En motiu del Dia Internacional contra la Violència envers les Dones, el Consell avui ha celebrat l’Acte Institucional per posar de manifest un cop més la seva implicació per sensibilitzar i donar a conèixer el seu rebuig a la violència masclista.
Reply Retweet Like