Bill Nicholov Jun 22
Ова е , Егејска , сликано во 1979 година, време кога грчкиот став се уште беше дека „Македонија не постои“. Тогаш им забрануваа на луѓето да го спомнат „зборот на М“, но моето семејство гордо го користеше. Ние сме горди и .