beritasolo.id May 24
Jik apal dalan idum iki slur? . Biasana jajan opo neng daerah kene slur? Nyoto opo gur tenguk-tenguk tuku es teh? Nduwe kenangan karo konco, mantan opo bribikanmu neng kene? . mlampahsolo .