Twitter | Search | |
Benthem Crouwel Architects
Benthem Crouwel Architects: we design museums, universities, offices, concert halls, metro lines, malls, urban studies, houses and high speed train stations
1,197
Tweets
315
Following
3,136
Followers
Tweets
Benthem Crouwel Architects Aug 23
Een leuk artikel over hoe het ontwerpen van het Goede Doelen Loterijen kantoorgebouw in samenspraak ging met de toekomstige pandgewoners (Duits). Ein Wohnzimmer für 600 Individualisten
Reply Retweet Like
Benthem Crouwel Architects Aug 8
Stem op ons project bij Dezeen! We zijn genomineerd in twee categorieën: "Architect van het jaar" en "Rebirth project" met de Goede Doelen Loterijen. We stellen jouw stem zeer op prijs. Op de Dezeen website kan je op ons en op het project stemmen:
Reply Retweet Like
Benthem Crouwel Architects Aug 5
Afgelopen jaar heeft de Noord/Zuidlijn de ARC 18 award gewonnen. We zijn trots dat Jan Benthem dit jaar juryvoorzitter is van de ARC19 architectuur award! Je kan je project nog inzenden tot eind augustus:
Reply Retweet Like
Benthem Crouwel Architects Aug 2
Reply Retweet Like
Benthem Crouwel Architects Aug 2
Reply Retweet Like
Benthem Crouwel Architects retweeted
Gemeente Den Haag Jul 26
De golvende nieuwe overkapping op het busplatform wordt steeds meer zichtbaar. Inmiddels staan de stalen steunpilaren en het geraamte van de overkapping. Deze week zijn in de ‘dome’ van de kap, circa 140 glasplaten gelegd. 📸 Rindert van den Toren
Reply Retweet Like
Benthem Crouwel Architects Jul 24
De Noord/Zuidlijn is jarig! We zijn trots dat de Amsterdammers de nieuwe metro omarmd hebben: sinds de opening in juli 2018 gebruikten zo’n 35 miljoen reizigers onze Noord/Zuidlijn stations. Klik hier voor een impressie van de stations en hun gebruikers:
Reply Retweet Like
Benthem Crouwel Architects Jul 23
Het is alweer een jaar geleden dat de de Noord/Zuidlijn in gebruik werd genomen. Dat moeten we vieren en de viert met ons mee: .
Reply Retweet Like
Benthem Crouwel Architects Jul 22
krijgt een nieuw gezicht: hal 5, grenzend aan de Europahal, wordt vergroot en gerenoveerd. De bouw van de door Benthem Crouwel Architects ontworpen uitbreiding is inmiddels begonnen en begin 2020 zal de nieuwe hal klaar zijn!
Reply Retweet Like
Benthem Crouwel Architects Jul 22
Deze week bestaat de Noord/Zuidlijn alweer 1 jaar! Met Jan Benthem kijken we terug op hoe het allemaal begon:
Reply Retweet Like
Benthem Crouwel Architects Jul 17
Replying to @architectmag
👍👏🏻
Reply Retweet Like
Benthem Crouwel Architects Jul 16
Directeur Hendrik Driessen verlaat . Dit afscheid betekent ook een samenwerking van 30 jaar tussen het museum, de stichting de Pont en Benthem Crouwel Architects. Mels Crouwel en Peter Kropp in gesprek met Hendrik Driessen over hun samenwerking:
Reply Retweet Like
Benthem Crouwel Architects Jul 12
Internationale erkenning voor onze studio! Benthem Crouwel Architects is in de running voor de titel Architect van het jaar 2019. We staan op de longlist van de Dezeen Awards!
Reply Retweet Like
Benthem Crouwel Architects Jul 11
Thanks for your support😄
Reply Retweet Like
Benthem Crouwel Architects Jul 10
Het Goede Doelen Loterijen kantoor staat op de architectuur longlist van de Dezeen Awards 2019! Het project is een van de 25 architectuurprojecten in de categorie "Rebirth".
Reply Retweet Like
Benthem Crouwel Architects Jul 9
Museum Arnhem kan eindelijk verbouwt en uitgebreid worden. In het museumgebouw komt een nieuwe vleugel van waaruit u straks kunt genieten van een prachtig uitzicht op Arnhem en het uiterwaardenlandschap. Lees meer over het ontwerp en de gunning:
Reply Retweet Like
Benthem Crouwel Architects Jul 5
Toparchitecten: ‘De binnenstad kan wel weer wat opschudding gebruiken’ via
Reply Retweet Like
Benthem Crouwel Architects Jul 4
Gisteren was het zover, de loopbrug over de Rotterdamse baan is klaar. Bezoekers van Drievliet wandelden over de nieuwe voetgangersbrug naar de entree van het familiepark Drievliet. Bekijk hier de timelapse van de bouw:
Reply Retweet Like
Benthem Crouwel Architects Jul 3
Mels Crouwel is spreker op het Moscow Urban Forum, het grootste internationale congres dat zich inzet voor de uitdagingen van de ontwikkeling van wereldwijde megasteden. Mels neemt deel aan twee paneldiscussies op 5 juli. Ben je in Moskou? Lees meer:
Reply Retweet Like
Benthem Crouwel Architects Jul 3
Het definitieve ontwerp voor de nieuwe UVA FNWI is afgerond. Joost Vos, architect/partner: "De wensen en dromen van gebruikers vormen de basis van het ontwerp: een transparant gebouw, waar ruimte is voor ontmoeting en concentratie." Meer info:
Reply Retweet Like