Twitter | Search | |
BCN Gràcia
Tota la informació del districte de Gràcia al teu abast. Per a queixes, suggeriments i consultes adreceu-vos a o a través de la bústia ciutadana
38,750
Tweets
349
Following
12,189
Followers
Tweets
BCN Gràcia 4m
També es pot fer esport ! 🏃‍♀️ 🧘‍♀️🏠 T'oferim un ventall de recursos per facilitar la pràctica esportiva a casa, com programes d'activitats a , un concurs o una classe de fitnes multitudinària. 👉
Reply Retweet Like
BCN Gràcia 33m
📜 Il·lustríssimes veïnes i veïns de Barcelona, el futur dels barris és a les vostres mans. 👋🏽 Els primers pressupostos participatius ja són aquí. 🧑🏼‍💻 Entra a i presenta projectes per a . 🗓️ Fins el 22 de maig!
Reply Retweet Like
BCN Gràcia 1h
T'imagines pintar en un web i alhora veure què hi posen o escriuen els altres nens i nenes? és un full en blanc infinit i digital en què creem un relat col·lectiu d'aquests dies. 🌤️Per expressar-hi el que sents, vius i penses :
Reply Retweet Like
BCN Gràcia retweeted
Ajuntament de BCN 2h
🍎🥖 Els 38 alimentaris de la ciutat, juntament amb com a mercat majorista, continuen treballant des del primer dia de confinament i tenen obertes el 85% de les parades per garantir l’abastament alimentari a la ciutadania.
Reply Retweet Like
BCN Gràcia retweeted
Ajuntament de BCN 3h
El Consell Municipal d'Immigració de Barcelona demana mesures per pal·liar la vulnerabilitat afegida en l'actual context de crisi de les persones immigrades i refugiades. 📝 Reclama a l'Estat regularitzar totes les persones que havien iniciat els tràmits, ara suspesos.
Reply Retweet Like
BCN Gràcia 3h
Els nens i nenes són a casa, però també creen i s'expressen! 🌤️👧 Us oferim el web , un full en blanc digital i infinit per abocar-hi tot el que estan vivint, amb dibuixos, escrits i fotos.
Reply Retweet Like
BCN Gràcia 4h
Coneixes les diferents iniciatives que s'estan duent a terme durant aquests dies de confinament? 👉 Si tens iniciatives de suport mutu, culturals, educatives, esportives i de cures, apunta't a la plataforma !
Reply Retweet Like
BCN Gràcia retweeted
Barcelona 5h
✊🏽 Ara, més que mai, teixim xarxes de solidaritat amb els veïns i veïnes de la nostra escala. 💡 Us oferim algunes idees per tenir cura de les persones més vulnerables del teu edifici. 👇🏽
Reply Retweet Like
BCN Gràcia 5h
👵 Veí, veïna, vols ajudar la de la teva comunitat davant la ? ☎️ Intercanvieu els telèfons i truca'ls o parla-hi a la porta deixant ↔️ 2 m de distància. 🛍️ Aprofita els teus desplaçaments per fer-los encàrrecs. ➕ :
Reply Retweet Like
BCN Gràcia 5h
👉 Oficina de l'esport de Barcelona Davant aquesta situació d'excepcionalitat el servei es fa de forma telemàtica: 📞 672 21 34 09 💻 assessoramentesportiu@bcn.cat 📆 Dimarts i dijous, de 14.15 a 19.15h // Dimecres i divendres, de 9.00 a 14.00h ℹ️
Reply Retweet Like
BCN Gràcia 6h
🔛🖨️✊ Els ateneus de fabricació digital i la comunitat 'maker' necessiten material per a la producció d'equipament de protecció sanitària per evitar el contagi de la . Com ens pots ajudar❓👇
Reply Retweet Like
BCN Gràcia 18h
🧘💃🧑‍🍳 Ioga, dansa, fotografia, cuina i molt més . Mira aquí les propostes que t'ofereixen el Centre cívic i el a les xarxes socials! 💻📱 Connecta-t'hi!
Reply Retweet Like
BCN Gràcia retweeted
Ajuntament de BCN 19h
💪🏽 Seguim treballant per acompanyar les persones més vulnerables en el context de crisi sanitària de la . Presentem les últimes actualitzacions.👇🏽
Reply Retweet Like
BCN Gràcia 21h
✊🔛🖨️ L'Ateneu de Fabricació de està creant equips de protecció sanitària per evitar el contagi de la . ⚠️ Ara necessiten material. 📢 Vols ajudar? Mira com pots fer-ho 👀👇
Reply Retweet Like
BCN Gràcia retweeted
Torre Jussana Apr 3
Gràcies a totes les que esteu connectant, ajudant i solucionant necessitats a través xarxes suport!😍😍 La vostra acció comunitària als barris està sent decisiva per cobrir necessitats de molta gent Hem recopilat 10 idees per al bon funcionament xarxes:
Reply Retweet Like
BCN Gràcia 22h
🧘💃🧑‍🍳 Ioga, dansa, fotografia, cuina i molt més . La xarxa de centres cívics de Barcelona comparteix diferents propostes per a tothom a través de les xarxes socials. 💻📱 Connecta-t'hi!
Reply Retweet Like
BCN Gràcia 23h
📻 fa dos butlletins diaris (matí i tarda) sobre informació de servei de la al Districte? 🗓️ Cada dia al 107.7 FM! 🎙️ Si encara no l'has escoltat, mira aquí els podcasts d'ahir:
Reply Retweet Like
BCN Gràcia retweeted
Ajuntament de BCN 23h
✊🚍 Nou servei d'autobusos solidaris per transportar pacients afectats per la dels hospitals als espais de confinament. 🙋‍♂️🙋‍♀️ Més de 200 conductors i conductores de s'han ofert com a voluntaris per fer aquest servei.
Reply Retweet Like
BCN Gràcia 23h
🐶Recomanacions especials per passejar els gossos on s'estiguin fent tasques de desinfecció: 💦 Eviteu els perímetres hospitalaris en la mesura del possible, especialment quan encara estan humides. ❌ No deixeu que l'animal llepi les superfícies que han estat ruixades.
Reply Retweet Like
BCN Gràcia 24h
La plataforma Decidim Barcelona al servei dels ciutadans durant el confinament. En els espais d’iniciatives per districte, totes les entitats, persones i equipaments de la ciutat, podran compartir les seves propostes d’activitat física o esportiva. ℹ️
Reply Retweet Like