Twitter | Search | |
Bangi Community
Official twitter of Bangi community. #43650
13,130
Tweets
186
Following
9,642
Followers
Tweets
Bangi Community May 25
Replying to @BangiCommunity
KM 5. Finish Line. Korang still Q ke tu? Haha
Reply Retweet Like
Bangi Community May 25
Replying to @BangiCommunity
KM 4 Perpustakaan Awam Daerah Hulu Langat.
Reply Retweet Like
Bangi Community May 25
Replying to @BangiCommunity
Reply Retweet Like
Bangi Community May 25
Replying to @BangiCommunity
Reply Retweet Like
Bangi Community May 25
Reply Retweet Like
Bangi Community May 24
Masih beraya di Twitter ke tu?😂
Reply Retweet Like
Bangi Community May 24
Soo harini ada raya lagi ke?
Reply Retweet Like
Bangi Community retweeted
iffatul arifah May 24
Kat mana ada jual lemang kat bangi?
Reply Retweet Like
Bangi Community retweeted
Rafiqi May 24
Seronok ye kau abg polis buat gitu😃yela ade kuasa kan🤞
Reply Retweet Like
Bangi Community retweeted
𝒏𝒂𝒎𝒊 May 24
Penawar kena rush ke 😂 padahal kt jalan besar luar tu ada je game 125 2bijik semalam hahahahahaha
Reply Retweet Like
Bangi Community retweeted
zzzzzzzzzzz May 24
Tu lerrr..tkde pnyakit cari penyakit..udohh berayerr dlm lokap..ajeer gilerre komee
Reply Retweet Like
Bangi Community retweeted
ariff dzulfakar May 24
Hahahhahahaahahha
Reply Retweet Like
Bangi Community retweeted
Hasanah Johari May 24
Hadiah 200 ringgit dimenangi..tapi akhirnya beraya di lokap jua😂
Reply Retweet Like
Bangi Community retweeted
Danial May 24
Reply Retweet Like
Bangi Community retweeted
Inchessszirah 🦄 May 24
Tulah cari penyakit lagi depa ni 🤣 beraya dekat lokap lah nampaknya 😆
Reply Retweet Like
Bangi Community retweeted
aqilah tweet apa 🍟 May 24
Reply Retweet Like
Bangi Community retweeted
yume -ただの夢- May 24
Reply Retweet Like
Bangi Community retweeted
rizal May 24
Reply Retweet Like
Bangi Community retweeted
aania aifos May 24
hahahahhahahahaha
Reply Retweet Like
Bangi Community retweeted
Izzati May 24
“esok hari kita akan beraya di lokap” 🤣🤣🤣
Reply Retweet Like