Twitter | Search | |
Fürjes Balázs
A kormány állja a szavát,a BKV megkapja a 3,2 milliárdos támogatást új buszokra.És a 3-as metró felújítására vállalt 80 milliárd pluszpénzt ellenkező állítás kamu.Mintha valaki mindenáron konfliktust akarna,pedig jó az együttműködés.
Reply Retweet Like More
tamas Feb 10
Replying to @BalazsFurjes
Csak éppen az állítás az, hogy nem kapta meg a határidőig (tényszerűen belátható), ez a tweet meg jövő időben fogalmaz. Ez klasszik szalmabáb-érvelés. Persze tök jó, ha mégis lesz, de ne tegyünk már úgy, mintha ez egy kamu hír lenne.
Reply Retweet Like
Fürjes Balázs Feb 10
Replying to @szeleitamas
Tamás, kamu hír.Még kamúbb, mint látszik.A kormányhatározat alapján a Fővárosnak be kellene nyújtania egy ún. támogatási kérelmet és szakmai programot.Egyiket sem tette, várjuk.Ez alapján kötünk egy támogatási szerződést,aláírás után megy a pénz.Valaki balhét akar,nem megoldást😢
Reply Retweet Like
laszlo Feb 10
Replying to @BalazsFurjes
Sajnos mi nem tudjuk eldonteni kinek van igaza. Kerem intezzek el egymas kozott amennyire csak lehet. "Mintha valaki [..] konfliktust akarna" peldaul nem segit a megoldasban. A cikk meg azt is allitja, hogy volt egy januar vegi hatarido. Ha volt ilyen, akkor megerkezett a penz?
Reply Retweet Like
Metatron Feb 10
Replying to @BalazsFurjes
Akkor kapja is meg, ne szívvózzatok csak azért hogy meglegyen a napi kormánypropaganda hesteg
Reply Retweet Like
Péter Molnár Feb 12
Már megint úriember a szélsőbalról
Reply Retweet Like