Twitter | Search | |
This is the legacy version of twitter.com. We will be shutting it down on 15 December 2020. Please switch to a supported browser or device. You can see a list of supported browsers in our Help Center.
Anis
🕊| University Malaya
26,366
Tweets
622
Following
819
Followers
Tweets
Anis 2h
Baru tak jumpa azi seminggu tetibe nampak dia kurus🤭
Reply Retweet Like
Anis 2h
Replying to @njlhamdi
Sama kakkkk samaa. Asyik dapat emel ada orang log in spotify🤭
Reply Retweet Like
Anis 7h
Someone is screaming. Lets meet tomorrow 😂
Reply Retweet Like
Anis Nov 23
Hmm. Sampai sekarang saye cuba nak makan sawi. Tapi saye takleh go. Housemate try masak peria . Dengan girang saya nak rasa dan ambil banyak sebab cam boleh sekali masha Allah juga pahit. Jadi bayam, kailan dan kangkung jelah fevet bebila
Reply Retweet Like
Anis Nov 23
Replying to @zatyannur @mrs_blink
Hahahahahhahaha sama dengan kak piqah😂 aku belum join the club layan tik tok lagi hahaa duk habis kt yt je 😂
Reply Retweet Like
Anis Nov 23
Replying to @zatyannur @mrs_blink
Kannn. Aku agak gitu gak. Faktor usia. Yeee weh ahhaha nak 100 tak sampai dah😂 pastu cam bosan kalau tengok story orang. Semua cepatkan hahhaha apa aku nak ntah😂
Reply Retweet Like
Anis Nov 23
Replying to @zatyannur @mrs_blink
Hahhahahahahahah faktor usia ke atau faktor ape ntah😂
Reply Retweet Like
Anis Nov 23
Replying to @mrs_blink
Kann. Tahu takpe. Samalah. Bila buka ig rasa cam eh nak gi mana. Story sape ahahha pastu bye terus ke twitter dengan yt je😂
Reply Retweet Like
Anis Nov 23
Instagram like nothing je sekarang ni i guess. Banyak ke twitter dengan yt. So ape cite. Kene uninstall ke kalau cam tak guna je ni😂
Reply Retweet Like
Anis Nov 21
Replying to @zatyannur @dardrws
Ehhh i seee okeyy boleh try ah pasni😂
Reply Retweet Like
Anis Nov 21
Replying to @dardrws
Kahkahhh siyes ahhh. Pape roger je sis😂
Reply Retweet Like
Anis Nov 21
Replying to @zatyannur @dardrws
Ooo penah makan ke tyyyy dap nyaa tengokk gamboo😂
Reply Retweet Like
Anis Nov 21
Replying to @dardrws
Wahhh mesti! Sebab tu aku fav kan juga kat tweet kahkah. Apo layi habis pkpb maiii sini😂😂
Reply Retweet Like
Anis retweeted
🇲🇾 Dr. Zulkifli Mohamad Al-Bakri Nov 21
Klik untuk muat turun. Selamat membaca! YB Senator Datuk Dr. Zulkifli Mohamad al-Bakri
Reply Retweet Like
Anis retweeted
Mirae 🇲🇾 Nov 20
Dah lama teringin nak makan kunafa, finally today dapat! RM15 per piece. Rasa manis madu, fruity hint and cheese dia sedap! 📍AlDar Lounge, Cyberjaya.
Reply Retweet Like
Anis Nov 18
Reply Retweet Like
Anis retweeted
🇲🇾 Dr. Zulkifli Mohamad Al-Bakri Nov 17
Replying to @rajazaheed
Saya telah ulas tahun lalu semasa masih menjadi Mufti. Boleh rujuk artikel saya
Reply Retweet Like
Anis retweeted
Xavier Naxa 🇲🇾 Nov 17
Kenyataan rasmi daripada Muslim Pro. Sebelum anda keluarkan sebarang kenyataan tuntas, bertenang dan baca setiap kandungan yang ditulis terutama pada perenggan akhir. Anda akan faham apa yang ingin saya sampaikan secara tersirat dan bukan tersurat.
Reply Retweet Like
Anis Nov 17
Macam mana nak avoid overthinking? Mestilah kena fikir yang baik baik dan doa yang baik baik kan? Selain tu ada lagi cara?
Reply Retweet Like
Anis retweeted
Muhammad Fahmi Nov 16
Reply Retweet Like