Twitter | Search | |
Suhana Shohairi
Freelance accountant cum full time blogger who love to jalan-jalan and jalan-jalan cari makan.
157
Tweets
128
Following
174
Followers
Tweets
Suhana Shohairi Nov 21
Replying to @NourAdieb
Hahaha. Suka sgt tu. 😁
Reply Retweet Like
Suhana Shohairi Nov 21
Nabi bila marah dia akan berpaling dari org tu. Dan bila gembira Nabi akan senyum bukan ketawa. Kita?? Ketawa kalau boleh nak terbahak2. 😑
Reply Retweet Like
Suhana Shohairi Nov 18
Menyelusuri 21 sirah Nabi Muhammad s.a.w. di Galeri Utama, Kompleks Seni Islam Antarabangsa Selangor, Shah Alam Untuk info layari atau tel 03-55119001 / 019-3893788
Reply Retweet Like
Suhana Shohairi Nov 18
Dapat dari group whatsApp. Menarik pameran ni. Menyulusuri 21 sirah Nabi Muhammad s.a.w. Di buka…
Reply Retweet Like
Suhana Shohairi Nov 17
Pencuci serba guna yang wajib ada dekat rumah. Tak perlu nak beli pencuci berasingan. . Dengan…
Reply Retweet Like
Suhana Shohairi Nov 17
Adit ni dah lupa dekat aira ke? Sis emo. Haha
Reply Retweet Like
Suhana Shohairi Nov 16
4 balm istimewa dari tasneemnaturel yang wajib ada di rumah. Dihasilkan dari pati minyak…
Reply Retweet Like
Suhana Shohairi Nov 15
Kenapa aku rasa best sangat Firman nyanyi lagu Zalikha ni. Berkali-kali dok dengar dalam sehari.
Reply Retweet Like
Suhana Shohairi retweeted
Perdu Cinta Nov 14
Berbangga dengan sedikit amal yang dilakukan?..jangan dilupa berapa banyak nikmat yang telah dinikmati..pasti tidak mampu untuk buatnya setara.
Reply Retweet Like
Suhana Shohairi Nov 13
Lega rasanya sekarang ni bila dah jumpa natural balm dari tasneemnaturel ni. . Bila-bila Syafi…
Reply Retweet Like
Suhana Shohairi Nov 9
Reply Retweet Like
Suhana Shohairi Nov 9
Replying to @koolfmmy
🙆🙆🙆🙆
Reply Retweet Like
Suhana Shohairi Nov 9
Bila kita gembira tengok seseorang tu jatuh atau di timpa musibah, itu tandanya hati kita dah kena suntikan syaitan.
Reply Retweet Like
Suhana Shohairi Nov 8
Reply Retweet Like
Suhana Shohairi Nov 6
Kadang-kadang BFF, kadang-kadang seteru. Kadang-kadang sweet but most of the time so annoyed…
Reply Retweet Like
Suhana Shohairi Nov 5
Buat kudapan di petang hari. Makan dengan seisi keluarga.
Reply Retweet Like
Suhana Shohairi retweeted
Perdu Cinta Nov 4
Biar perasan tua jangan perasan muda supaya sentiasa ingat mati daripada tak sedar diri😅
Reply Retweet Like
Suhana Shohairi Nov 4
Ayamas Kitchen telah melancarkan 3 jenis produk sedia-dimakan (ready-to-eat) iaitu: 1. Nasi…
Reply Retweet Like
Suhana Shohairi Nov 2
Replying to @shamieraosment
I need it tooooo. 😎😎
Reply Retweet Like
Suhana Shohairi Nov 2
Saranghae. . Di Puteri Harbour, selain dari mini theme park seperti Thomas Town dan Hello Kittt…
Reply Retweet Like