Twitter | Search | |
Suhana Shohairi
Freelance accountant cum full time blogger who love to jalan-jalan and jalan-jalan cari makan and share her lifestyle story.
279
Tweets
232
Following
437
Followers
Tweets
Suhana Shohairi 3h
Good thing to ponder
Reply Retweet Like
Suhana Shohairi Mar 15
5 minit je setiap hari ❤
Reply Retweet Like
Suhana Shohairi Mar 9
Giveaway Time. Jemput join. Senang je syarat dia.
Reply Retweet Like
Suhana Shohairi Feb 8
Guys dengar citer Dominos nak keluarkan !! Mesti sedap rasa dia kan. Dah bookmark siap2 kalendar 11 Feb ni.
Reply Retweet Like
Suhana Shohairi Feb 7
Iman boleh rosak melalui : 1. Perbuatan 2.Perkataan 3. Iktikad
Reply Retweet Like
Suhana Shohairi retweeted
mimi_azirah Feb 7
Hah ni lagi satu dish telur masin yang Mimi suka, Kerabu Telur Masin. Korang pula suka dish yang berasaskan telur masin apa?
Reply Retweet Like
Suhana Shohairi Feb 7
Replying to @mimiazirah
Boleh try ni mimi. Nampak sedap tu.
Reply Retweet Like
Suhana Shohairi Feb 7
Replying to @zazaiiman
Tu yang dok teringat2 tu. Hehe
Reply Retweet Like
Suhana Shohairi Feb 7
Godaan apakah ini
Reply Retweet Like
Suhana Shohairi Feb 7
Replying to @zahirahdzahir
Fish and chip salted egg yg selalu ana buat
Reply Retweet Like
Suhana Shohairi Feb 7
Replying to @zahirahdzahir
Kan sis. Best combination gitu
Reply Retweet Like
Suhana Shohairi Feb 7
Replying to @goldfigger
Huisshhh sedap tu
Reply Retweet Like
Suhana Shohairi Feb 7
Replying to @goldfigger
Sedap kak. Macam nak cari je malam ni. Hehe
Reply Retweet Like
Suhana Shohairi Feb 7
Replying to @ana_jingga @DominosMY
Ana kalau makan nasi campur kat luar wajib amik telur masin kak.
Reply Retweet Like
Suhana Shohairi Feb 7
Replying to @ana_jingga
Sedap sgt kak. Tu yang dok teringat2.
Reply Retweet Like
Suhana Shohairi Feb 7
Kenapa tetiba teringat nasi ulam dengan salted egg pulak ni. Aishhh dah lah tengah hujan. Bikin perut bergendang gendut makin kuat.
Reply Retweet Like
Suhana Shohairi Jan 10
Sign up free account at JAG to earn FREE vouchers. Use me as your referrer. My username is: [AnaSuhana85]
Reply Retweet Like
Suhana Shohairi Dec 21
Adib dalam kenangan. Al-Fatihah.
Reply Retweet Like
Suhana Shohairi Nov 16
Replying to @arzmoha
Kentut pun wangi..
Reply Retweet Like
Suhana Shohairi Nov 16
Kenapa ketua juri kali ni macam tak best. Ke aku je sorang yang rasa cmtu
Reply Retweet Like