Twitter | Search | |
Suhana Shohairi
Freelance accountant cum full time blogger who love to jalan-jalan and jalan-jalan cari makan and share her lifestyle story.
342
Tweets
250
Following
527
Followers
Tweets
Suhana Shohairi Sep 8
Aisshhh senangnya makan duit orang. Ingat duit yang orang modalkan tu jatuh dari langit ke.
Reply Retweet Like
Suhana Shohairi Sep 5
Masjlis pelancaran MFAR oleh YB Dato’ Sri Hajah Nancy Shukri.
Reply Retweet Like
Suhana Shohairi Sep 1
Replying to @Mellya_M
Kann..nampak sedap 😋
Reply Retweet Like
Suhana Shohairi Sep 1
Replying to @feyliez
Kan. Kalau beli hari ni rm5 je wak :)
Reply Retweet Like
Suhana Shohairi Aug 31
Introducing 3 special brews - the Mango Matcha Latte, Mango Latte & Mango Marble in the celebration of Shopee 9.9 Super Shopping Day. You guys can enjoy these drinks at an introductory price of RM7 from now to 13 September. More deets klik link below :
Reply Retweet Like
Suhana Shohairi Jun 8
Replying to @FizaAbdRahman
Ana rasa dorang ok je kak. Dah berbulan terperap dlm rumah, apa lah sangat berbelas jam duk dalam kereta kan. Hehe. Janji sampai kg halaman.
Reply Retweet Like
Suhana Shohairi Jun 8
Tepat pukul 12 malam ni confirm highway start padat dengan kereta. Lagu balik kampung is on ✔️
Reply Retweet Like
Suhana Shohairi Jun 7
Dahsyat woo 😯😯😯
Reply Retweet Like
Suhana Shohairi Jun 7
Lagu raya masih releven walau dah lepas 15 Syawal tahun ni. Sinar fm siap mungkir janji dengan putar lagu Balik Kampung lagi. Lagi bersemangat lah semua lah ye nk kelik kampung 😍.
Reply Retweet Like
Suhana Shohairi retweeted
Nadia Johari #stayathome May 17
Smlm buat spek mata baru dekat Eye Pro Vision, siap haritu juga, 1 jam je. Banyak design, pilihan, harga murah, servis tiptop. Promosi bingkai+ cermin multicoated RM65, tambah alpha blue 420 sebab i ada masalah silau RM60 je.. Korang nak buat spek baru atau backup pergi sini
Reply Retweet Like
Suhana Shohairi May 19
Replying to @ShuhaidaKabdy
Boleh cuba nnti
Reply Retweet Like
Suhana Shohairi May 10
Replying to @ariyahairi
Motif..... Azfar Badrul sgt😂
Reply Retweet Like
Suhana Shohairi May 7
Jom shopping raya dan enjoy penjimatan berganda di sepanjang Kempen MyRaya PG Mall berlangsung. Details klik link di bawah.
Reply Retweet Like
Suhana Shohairi Apr 16
Cantik, Ringan, MudAh Bentuk. TudUng raya paling praktikal untuk wanita2 TaHun 2020 Ni.
Reply Retweet Like
Suhana Shohairi Mar 25
Kot takde idea nak masak apa kan. Boleh lah cuba menu ni. Simple je
Reply Retweet Like
Suhana Shohairi retweeted
KKMalaysia🇲🇾 Mar 21
Pada jangkaan KKM, kes akan meningkat pd minggu depan. KKM mohon ahli-ahli tabligh untuk tampil ke depan bagi tujuan saringan kesihatan Dalam perkembangan lain, KKM tidak boleh mendedahkan maklumat seseorang pesakit kepada orang ramai tanpa mendapatkan persetujuan daripadanya.
Reply Retweet Like
Suhana Shohairi retweeted
KKMalaysia🇲🇾 Mar 21
Dukacita dimaklumkan, sepanjang tempoh 24 jam lalu, dua (2) kematian kes COVID19 dilaporkan. Kes kematian ketiga telah dimaklumkan malam tadi di Twitter KKMPutrajaya. Kes kematian keempat melibatkan kes ke-238, seorang lelaki warganegara Malaysia berumur 50 tahun.
Reply Retweet Like
Suhana Shohairi Jan 23
Sebulan dengan EPHYRA SKIN CARE SERIES - kulit bebas jerawat, bintik hitam dan berminyak. Full review dekat link di bawah :
Reply Retweet Like
Suhana Shohairi retweeted
Dr. Bilal Philips Jan 5
Allah loves you. No matter where you have been. No matter what you have done. No matter how far you have fallen. Forgiveness is always there if you seek it.
Reply Retweet Like
Suhana Shohairi Jan 1
Kan. Tapi sabun dia mmg best. Rasa bersih sgt kulit lps guna.
Reply Retweet Like