Twitter | Search | |
Suhana Shohairi
Freelance accountant cum full time blogger who love to jalan-jalan and jalan-jalan cari makan and share her lifestyle story.
261
Tweets
217
Following
399
Followers
Tweets
Suhana Shohairi Nov 16
Replying to @arzmoha
Kentut pun wangi..
Reply Retweet Like
Suhana Shohairi Nov 16
Kenapa ketua juri kali ni macam tak best. Ke aku je sorang yang rasa cmtu
Reply Retweet Like
Suhana Shohairi Oct 18
🍽️ Breakfast with Dutch Lady - Day 4 (Easy Feast). . . Salam Jumaat and morning gais. Dah breakfast ke? Apa menu hari ni? . . Hari ni menu breakfast Ana bertemakan healthy & easy food…
Reply Retweet Like
Suhana Shohairi Oct 18
🎗️Breast Cancer Awareness Campaign 👇. . . Teruja nya bila dapat suprise flower delivery ni kan. Rasa dihargai dan disayangi sangat. . . Tapi lagi best dan seronok bila bunga yang dibeli…
Reply Retweet Like
Suhana Shohairi Oct 5
💃 Bye bye gastrik dengan Susu Kambing Nufael. Apa keistimewaan Susu Nufael ni berbanding susu kambing yang lain?? 🔻 🔻 🔻 Susu Nufael merupakan susu kambing pertama dengan gabungan 7 bahan…
Reply Retweet Like
Suhana Shohairi Oct 4
Ehem ehem... Dah tunaikan kewajipan zakat ke tu??? Jangan buat-buat lupa pulak ye. Berzakat salah satu untuk kita sucikan harta-harta kita tau. . . Cakap tentang zakat, bulan ni merupakan…
Reply Retweet Like
Suhana Shohairi Oct 3
Haaa ni lah by , founder amalina_mohd_daud. . . Snek buah-buahan daripada 100% buah-buahan sebenar yang di pek menggunakan Vacuum Freez Dried Technology untuk…
Reply Retweet Like
Suhana Shohairi Oct 1
🍽️ My Favorite Goes To... . . Dalam banyak-banyak menu yang ada dekat sini, yang paling Ana suka ialah Indomie Salted Egg Chicken. Sedap beb. No wonder menu tu antara menu popular dekat…
Reply Retweet Like
Suhana Shohairi Sep 24
Rezeki jangan ditolak, Musuh jangan dicari, Hidup jangan berlagak, Kelak akan di benci.
Reply Retweet Like
Suhana Shohairi Sep 23
🍽️ Breakfast Dengan Ayam Brand Sardines & Ayam Brand Chili Tuna. . Assalamualaikum. Breakfast apa tadi? Ana sekeluarga breakfast dengan Ayam Brand Sardines dan Ayam Brand Chili Tuna.…
Reply Retweet Like
Suhana Shohairi Sep 22
💄 The Velvet Lipstick Limited Ed- Juliet Red . . Holla girls. I'm so excited to introduce to all of you the new launched lipstick from the hottest brand in korea today -…
Reply Retweet Like
Suhana Shohairi Sep 20
🧒 Tengok lah tu bukan main happy dia dapat berus gigi sendiri. Tu kalau tak di pantau mau habis ubat gigi tu dia kerjakan sebab ada rasa strawberi. Kalau tak bukan main liat nak suruh…
Reply Retweet Like
Suhana Shohairi Sep 14
Reply Retweet Like
Suhana Shohairi Aug 28
Spread loves not hatred. Welcome positivity and discard any negativity.
Reply Retweet Like
Suhana Shohairi Aug 13
In case of emergency, Panic Button MMSOS 365 Care Support is ready to help you.
Reply Retweet Like
Suhana Shohairi Aug 7
Jangan tanya kenapa suka shopping dekat Althea - murah dan berkualiti.
Reply Retweet Like
Suhana Shohairi Jul 26
Photo captured from Neffos X9 - new launched series under 2018 Neffos Summer -designed for elegance, performance and power. It brings the capabilities of the smartphone – full circle, for all your needs.
Reply Retweet Like
Suhana Shohairi Jul 12
Replying to @PerduCinta
Salam Jumaat PC. Semoga sihat dan ceria selalu. InsyaAllah.
Reply Retweet Like
Suhana Shohairi Jul 12
Reply Retweet Like
Suhana Shohairi Jul 12
Replying to @azlinda_alin
Kena cari durian lagi nampaknya.
Reply Retweet Like