Twitter | Search | |
Suhana Shohairi
Freelance accountant cum full time blogger who love to jalan-jalan and jalan-jalan cari makan and share her lifestyle story.
233
Tweets
185
Following
296
Followers
Tweets
Suhana Shohairi May 24
Replying to @iamfuzy
Jom shopping dekat Jakel.
Reply Retweet Like
Suhana Shohairi May 22
Replying to @PerduCinta
Banyak bahagia dari kecewa kita ni sebenarnya kan 😭
Reply Retweet Like
Suhana Shohairi May 22
Reply Retweet Like
Suhana Shohairi May 10
Replying to @wayneharraz
Rezeki orang WP 😀
Reply Retweet Like
Suhana Shohairi May 9
Selangor Terus Maju. . Regrann from - Alhamdulillah,…
Reply Retweet Like
Suhana Shohairi May 7
Khas untuk orang WP.
Reply Retweet Like
Suhana Shohairi May 7
Replying to @azlinda_alin
Untung orang KL kan
Reply Retweet Like
Suhana Shohairi May 6
Tak sangka masih ada lagi bas sekolah percuma hari ni.
Reply Retweet Like
Suhana Shohairi May 6
Replying to @eintan_nurfuzie
Wah ada ke bas perucma sekarang ni. Hebat dah ni
Reply Retweet Like
Suhana Shohairi May 6
dah ada sungai bertaraf dunia di KL - River of Life. Kalau dulu sungai ni punya lah kotor tapi sekarang menjadi ikon pelancongan Malaysia hasil inisiatif .
Reply Retweet Like
Suhana Shohairi May 4
Reply Retweet Like
Suhana Shohairi retweeted
 Siti Rohaida Yusof May 1
? Bila menganjurkan Program Permata Hati Wilayah bertujuan mendekati mereka terutama ibu dan golongan belia sekarang ini sangatlah berbaloi.
Reply Retweet Like
Suhana Shohairi May 3
Replying to @sitirohaida81
Alhamdulillah. Beruntung siapa yang dapat tu kan.
Reply Retweet Like
Suhana Shohairi May 2
Replying to @inaainaa92
Kan. Kak ana dah tak layak sebab dah ada rumah sendiri. Huhu
Reply Retweet Like
Suhana Shohairi May 2
Tadi terbaca yang rumah 3 bilik dengan keluasan 700 kaki persegi dijual pada harga serendah RM63k dengan di bawah projek RUMAWIP. Biar betul? Malaysia??
Reply Retweet Like
Suhana Shohairi Apr 29
Replying to @mamapipie
Tahniah
Reply Retweet Like
Suhana Shohairi Apr 29
Replying to @iamfuzy
Hebat sangat negara ku
Reply Retweet Like
Suhana Shohairi Apr 29
Replying to @EDarwena
Bagus kan ada program macam ni. Tahniah DBKL.
Reply Retweet Like
Suhana Shohairi Apr 28
📍Live dari Dewan Merdeka, PWTC. . Terrpegun tengok betapa confident nya adik-adik…
Reply Retweet Like
Suhana Shohairi Apr 28
Replying to @fiezasani2127
Alhamdulillah rezeki warga kota. Tahniah DBKL.
Reply Retweet Like