Twitter | Search | |
TAS
🀣 | πŸ’•
25,758
Tweets
1,469
Following
1,143
Followers
Tweets
TAS retweeted
pawa Oct 17
dont open this video , the f its not therapeutic. its ahh ahh ahh girl sound!!!!!!!!!
Reply Retweet Like
TAS retweeted
Ali Babad Express Oct 17
Account maybank adik aku kena hack. Life saving dia sejak dari 2009 lebur 40k. Dah report polis dgn freeze account tu. Bank deny about the hacking, they continously deny and push the responsibilty kat adik aku.
Reply Retweet Like
TAS retweeted
999 Malaysia πŸ‡²πŸ‡Ύ 9h
Kesian pakcik tu...kurang ajarnya...😑😑😑..harap polis kesan Dan tangkap ..nak sangat makan percuma boleh letak dekat penjara..
Reply Retweet Like
TAS retweeted
Hafiz Nordin 21h
Kisah sedih/happy malam ini: tgh hujan lebat motor mati kat mex highway. Restart, jalan, mati lagi. Masa tu dah nazak betul pergi tak kembali dah ni..
Reply Retweet Like
TAS retweeted
lysa june Oct 17
Ya Allah sakitnya hati. Sumpah macam nak ludah balik muka laki baju merah. Tolong lah ambik tindkan. Kalau betul pun org tu salah, bukan mcm ni caranya. Tadi pun sy hampir dilanggar oleh orang . Ni dah kurang ajar sgt. Takut jadi sardin je orang buat tepi jalan.
Reply Retweet Like
TAS retweeted
lysa june Oct 17
Replying to @june_lyssaa
Ni kes full. Sebabkan 5 ringgit uee perangai kakitangan jadi macam celaka gini.
Reply Retweet Like
TAS retweeted
@Zakie_ Oct 16
Assalamualaikum *DERMA KILAT KEPADA MANGSA KEMALANGAN* Pihak PASTI Kawasan Kampar dengan ini melancarkan tabung derma kilat bagi membantu keluarga mangsa yang sedang mendapat rawatan.
Reply Retweet Like
TAS retweeted
𝔰π”ͺ𝔬𝔩𝔩 π”«π”žπ”Ÿ Oct 15
i hope u are doing just fine even when life brings u down
Reply Retweet Like
TAS retweeted
ammmmdddd 24h
Reply Retweet Like
TAS retweeted
Ψ²ΩŠΩ†Ψ¨ ΨΉΨ¨Ψ―Ψ§Ω„Ψ¬Ω…ΩŠΩ„ Oct 15
Masa balik dari kerja singgah ATM di stesen minyak. Dh selesai ambik duit msa dlm p'jalanan ke kereta aku tsrempak paklong ni yg park moto betul2 sbelah keta aku. Aku tgk raut wajahnya macam hampa. Aku trus betegur sapa:- A: Assalamualaikum paklong!!! P: Waalaikumusalam ya nak.
Reply Retweet Like
TAS Oct 17
Replying to @piyaaaaa__ @hadinzf
ajok lalu gi genting festivalπŸ˜‚
Reply Retweet Like
TAS retweeted
Acnologia Oct 16
Epic fail konvo yang aku dah compile di story ig aku.. layan...
Reply Retweet Like
TAS retweeted
i am rasicn't Oct 16
Tbh, aku sedih everytime aku dengar pasal sisa sisa last hidup dia. Dia membawa muzik dan irama melayu ke dalam wayang, menggunakan keaslian dari melayu itu sendiri sebab bangga dengannya sampai terkenal satu asia tenggara. Guess who broke his heart? The malays themseleves.
Reply Retweet Like
TAS retweeted
Afiqrstuvwxyz Oct 16
Ok guys. Setelah difikir masak2, this bike is for sale. Duit nak guna untuk kawin. tolong rt 😭😭😭
Reply Retweet Like
TAS retweeted
firaabaik Oct 13
Idk why, 10 kali aku tengok orang repost 10 kali aku baca ... aku rasa kesian sangat kat anak dia betul pucat weh muka dia ') kawan kawan yang tak mampu nak tolong takpa, tolong rt je and doakan anak makcik ni sihat πŸ₯°πŸ™πŸ½
Reply Retweet Like
TAS retweeted
πŸ•Έ 𝔫𝔬𝔑𝔯𝔬π”₯ πŸ’€ Oct 15
If my partner thinks our relationship is boring, then I will find someone else who thinks im fun to be with. If my partner tawar hati with me, I will find someone else who would never get tired of me. Life's too short to be with the wrong person.
Reply Retweet Like
TAS retweeted
Common Arab Girl Oct 14
Lebanon doesn't have adequate resources to fight forest fires. International help is needed. Please share.
Reply Retweet Like
TAS Oct 16
Reply Retweet Like
TAS retweeted
PU Nabil Oct 15
RT tak semestinya agreeing. RT could also mean "hey everybody look at this dumbfuck".
Reply Retweet Like
TAS retweeted
jaazudin Oct 15
Hebat aksi kambing ni, monyet pun belum tentu boleh buat...
Reply Retweet Like