Twitter | Search | |
Akeem
dm for business
118,130
Tweets
72,802
Following
240,986
Followers
Tweets
Akeem 2m
Replying to @amaliabertweet
Salam takziah amel
Reply Retweet Like
Akeem retweeted
Hadi Nor Jan 19
Tidak saudara, anda tidak keseorangan. Fries harus dihabiskan dulu, sebab masa panas je sedap. Kalau dah sejuk baik kunyah selipar je.
Reply Retweet Like
Akeem retweeted
jad 2h
Replying to @AkeemSharyzal
cerita dia asal nampak hensem je mestilah suka. tu je cerita dia.
Reply Retweet Like
Akeem 2h
Replying to @fatindiva_
Kumis tu macam kita nak masuk bawang sebelum memasak tu kan?
Reply Retweet Like
Akeem 2h
Pekerja yang baik adalah pekerja yang datang office awal dan awal jugaklah pekerja itu keluar office bila nak balik
Reply Retweet Like
Akeem 2h
Replying to @Moi_Syazara
Kalau takda. Jambu sangat 😭
Reply Retweet Like
Akeem 2h
Replying to @niedaothman
Nieda berani tak pukul anep
Reply Retweet Like
Akeem 2h
Replying to @hanifjamals
Misai bawah yang mana bro. Ada gambar tak
Reply Retweet Like
Akeem 2h
Jadi kalau panjat dinding tu di kira style la. Kan?
Reply Retweet Like
Akeem 2h
Replying to @ketengahketepi
Lelaki suka duit je bina, tak suka sape2
Reply Retweet Like
Akeem retweeted
Shabina 2h
Tak sebenarnya lelaki suka tak perempuan ada misai. Perempuan ni kadang kadang tak masuk akal lelaki serabai pun dia suka.
Reply Retweet Like
Akeem 2h
Replying to @bangjad7
Nasib aku hensem. So tak risau sgt
Reply Retweet Like
Akeem 2h
Replying to @Nrafiqhh
Ee tau la hehe 😛
Reply Retweet Like
Akeem 2h
Perempuan sebenarnya suka tak lelaki ada misai? Cuba korang jujur kejap.
Reply Retweet Like
Akeem 2h
Done habiskan duit kerajaan rm30 😫🤟🏻
Reply Retweet Like
Akeem 2h
Mulakan pagi anda dengan minum milo, lepastu kita rasa macam sakit perut, pastu rasa macam nak terberak.
Reply Retweet Like
Akeem 3h
Selamat pagi, reply tweet ni buktikan kepada netizen yang korang ni seorang morning person. Bagi sume orang tau yang korang rajin.
Reply Retweet Like
Akeem retweeted
Akeem Jan 16
Pernah terfikir tak korang nak backpacker pastu nak tidur dekat mana. Pastu dala nak cari tempat tinggal mahal, padahal nak tidur kejap je. Ni ha korang sewa dekat sini, satu malam RM1 hahaha.
Reply Retweet Like
Akeem retweeted
Ryan the kid Jan 19
We met up irl and she didn’t have butterflies on her cheeks
Reply Retweet Like
Akeem retweeted
ⁱ ᵃᵐ ᵃᶠⁱᶠᵃ [ᵍᵒᵗᶜʰᵘʳᵉ] 16h
Will you be mine? Yes I do!💍 Surprise your loved ones with the best of the best! Propose your loved ones with a wedding planner by Gotchure & she’s ready to tie the knot with ease!😍
Reply Retweet Like