Twitter | Search | |
Aart Sterk Mar 1
⁩ ,⁦⁩ dit bedoel ik met mijn eerdere bericht. Afgelopen vrijdag zijn deze borden bij een woonerf geplaatst. Ik denk dat het tijd wordt om iemand met kennis van zaken borden te laten plaatsen. Kijk even in het RVV1990 en het BABW.
Reply Retweet Like
gemeente Veenendaal Mar 2
Je opmerking was terecht, we gaan de hele wijk nalopen om de bebording te checken ^JM
Reply Retweet Like
Aart Sterk
Beste gemeente. Is dit echt jullie oplossing, de borden omdraaien? Jullie moeten je schamen!! Ik denk dat het tijd wordt om iemand met kennis van zaken in te huren, denk aan . Die kan jullie precies vertellen waarom dit absoluut niet klopt.
Reply Retweet Like More
Bas Mar 3
1. Als eerste hangen erf uitgaand de borden in de verkeerde volgorde. Tevens mist uitgaand G06 (einde erf) Deze is wenselijk in combinatie met A0130zb (30 zone) Ook ben ik benieuwd naar ingaand. Want hier zal onder de G05 ( begin erf) een E01ze (parkeerverbod zone einde) moeten.
Reply Retweet Like
gemeente Veenendaal Mar 4
Dank je wel voor je uitleg hoe het wel moet . Ik zet je berichten door naar onze collega's. We zijn op dit moment bezig met het herstellen van onze fouten. De borden worden verplaatst. ^HS
Reply Retweet Like
Bas Mar 3
2. Want een combinatie van parkeerverbod zone en een G05 in het zelfde gebied is een no go voor het RVV. Hier kunnen namelijk handhaving problemen ontstaan. Wellicht is het handig als ik uw borden bestand in de toekomst is ga toetsen.😉
Reply Retweet Like