Twitter | Search | |
Aart Sterk
⁩ ,⁦⁩ dit bedoel ik met mijn eerdere bericht. Afgelopen vrijdag zijn deze borden bij een woonerf geplaatst. Ik denk dat het tijd wordt om iemand met kennis van zaken borden te laten plaatsen. Kijk even in het RVV1990 en het BABW.
Reply Retweet Like More
gemeente Veenendaal Mar 2
Je opmerking was terecht, we gaan de hele wijk nalopen om de bebording te checken ^JM
Reply Retweet Like
Aart Sterk Mar 3
Beste gemeente. Is dit echt jullie oplossing, de borden omdraaien? Jullie moeten je schamen!! Ik denk dat het tijd wordt om iemand met kennis van zaken in te huren, denk aan . Die kan jullie precies vertellen waarom dit absoluut niet klopt.
Reply Retweet Like
Bas Mar 1
Hoi ik bied mijn diensten graag aan. Hier is een specialistische kijk wel nodig idd.🙈
Reply Retweet Like
Aart Sterk Mar 1
Lijkt mij een prima klus voor jou Bas!
Reply Retweet Like
J immy Crash Mar 1
Zonde van de belastingcenten ! Heeft hier een ambtelijke verkeerscommissie naar gekeken met een vertegenwoordiger van de politie?
Reply Retweet Like
Aart Sterk Mar 1
Er zal waarschijnlijk, net als bij plaatsing van overige borden in strijd met de regelgeving in de Componistenbuurt, geen verkeersbesluit zijn genomen. Politie is dan niet betrokken. Deze borden leveren zelfs een gevaarlijke situatie op 30 km en een woonerf hoe bedenk je het.
Reply Retweet Like
marco Lem⚫🔵⚫ Mar 1
Snelheid en parkeerverbodzone zijn beide overbodig. Zijn er ook vakken aangebracht? Want in een woonerf mag je alleen in de daarvoor bestemde parkeervakken parkeren.
Reply Retweet Like
Aart Sterk Mar 1
Ja i.d.d. Marco er zijn vakken aangebracht, overbodig dit bord net als 30 km borden die op fietspaden zijn geplaatst. Art. 2 BABW verbod borden die het verkeer in verwarring kunnen brengen op, langs wegen aan te brengen. Hoop dat zij dit nu wel serieus nemen.
Reply Retweet Like
Joene Mar 1
Op de snelweg moeten we langzamer maar verdubbelt de snelheid op een woonerf?! 🙊
Reply Retweet Like
gemeente Veenendaal Mar 1
Goedemorgen Aart, ik heb je opmerking doorgegeven. ^JM
Reply Retweet Like