Twitter | Search | |
ARTTRA
ARTTRA is specialist in culturele programma’s op maat voor bedrijven, instellingen en particulieren.Tevens maakt zij tentoonstellingen van hedendaagse kunst.
182
Tweets
115
Following
95
Followers
Tweets
ARTTRA Jul 29
Beelden zijn overtuigender dan woorden.
Reply Retweet Like
ARTTRA Jul 24
Tentoonstelling 'Scaled Up' van Peter van der Heijden bij ARTTRA. Van 25 juli t/m 30 augustus. Bezichtigen op afspraak: info@arttra.com
Reply Retweet Like
ARTTRA Jul 1
De Amsterdamse Jordaan is al sinds de 17e eeuw de plek waar vele kunstenaars en verkoopateliers-galeries zich bevinden. Laat u inspireren en bezoek alleen of met een ARTTRA gids de galeries en andere bijzondere plekken in de Noord Jordaan.
Reply Retweet Like
ARTTRA May 28
Wat doet cultuur+onderneming nou echt voor kunstenaars? Een onderzoek zou op zijn plaats zijn.
Reply Retweet Like
ARTTRA May 28
De roep is om meer Amsterdamse kunstenaars te tonen in het Stedelijk Museum. Zo zou ook het werk van Joost Hoekstra aldaar voor een verrassing zorgen. Vanaf 6 juni is dit bijzondere werk van hem te zien bij ARTTRA. Meer info:
Reply Retweet Like
ARTTRA May 13
Vanaf 1 juni gaan we weer rondleiden in kleine groepjes geheel volgens de RIVM richtlijnen. Laat je inspireren door onze website . Zeker nu het er naar uitziet dat we deze zomer niet ver van huis gaan. Familie-tours nu extra leuk en veilig.
Reply Retweet Like
ARTTRA Apr 21
Tentoonstelling bij ARTTRA galerie van nieuw werk van de kunstenares Sandra Derks is verlengd tot 31 mei. Open op afspraak. Afbeelding een detail uit het schilderij 'Oneindigheid' 2020, 100 x 185 cm, olieverf op doek.
Reply Retweet Like
ARTTRA Apr 21
Absoluut mee eens, maar de musea kunnen toch wel veel eerder open? Idioot als ook de kleinere musea tot 1 juni moeten wachten.
Reply Retweet Like
ARTTRA Mar 23
Rondleiding Bloemen en Planten in het Rijksmuseum. Niets is troostrijker dan bloemen. In de fantasie van de kunstenaars bloeien de bloemen het hele jaar door! Geef een ‘Bloemen en planten' rondleiding cadeau voor een later tijdstip. Ga naar
Reply Retweet Like
ARTTRA Nov 11
20 november speciale SEC dag, gratis voor iedereen! Zie voor info:
Reply Retweet Like
ARTTRA Nov 11
Tentoonstelling 'Voltooid Verleden Tijd' van Fotografe Mirjam de Zeeuw tot en met 28 december bij ARTTRA
Reply Retweet Like
ARTTRA Sep 24
Hallo! Hebben jullie al gehoord dat Joseph Semah op 36 locaties zijn Joodse Babylonische cultuur nieuw leven inblaast! ARTTRA galerie is nr 8 in de serie, er is een huis op schaalgrootte te zien en bijzondere tekeningen van zijn hand. Tentoonstelling bij ARTTRA 5 t/m 30 okt 2019
Reply Retweet Like
ARTTRA Sep 18
Finissage 28 september van 16.00 tot 19.00 uur van tentoonstelling 'Resonance of colors' van Jac Bisschops bij ARTTRA.
Reply Retweet Like
ARTTRA Aug 30
Vanaf morgen in ARTTRA galerie: 'Resonance of Colors' Jac Bisschops is een meester in het sensibiliseren van de ruimte. Tot 2 oktober. https:
Reply Retweet Like
ARTTRA Aug 26
Zaterdag 31 augustus van 16.00 tot 19.00 uur opening bij ARTTRA: Resonance of Colors van Jac Bisschops.
Reply Retweet Like
ARTTRA 29 Jul 19
Toch fijn om mensen tevreden te stellen met het verzorgen van goede kunsthistorische rondleidingen in de betere musea met kaarten op het allerlaatste moment. Bedankt en dank voor het organiseren van de rondleidingen... heel goed en leuk! Best regards, Wouter van Kempen
Reply Retweet Like
ARTTRA 2 Jul 19
Dit schilderij is nu te zien bij ARTTRA in de Amsterdamse jordaan. 'Connection' van de Russische schilder Igor Ganikovksy.
Reply Retweet Like
ARTTRA 19 Jun 19
Ganikovsky's eerbetoon aan de Russische dichter Parshchikov. Tot en met 31 augustus te zien bij ARTTRA.
Reply Retweet Like
ARTTRA 13 Jun 19
Tzim Zum, dit werk van Igor Ganikovsky is nu te zien bij ARTTRA. Meer info bij
Reply Retweet Like
ARTTRA 9 Apr 19
ARTTRA gidsen gaan voor de echte verdieping! Nu ook rondleidingen te boeken van 2 of 3 uur. Slow tours? Zie
Reply Retweet Like