Twitter | Search | |
wawa zainal
Actress and bathroom singer:p I LOVE .instagram:WAW4_ZAINAL
3,539
Tweets
119
Following
363,757
Followers
Tweets
wawa zainal 23h
RT : Februari nak ke Bandung.Saper nak ikut??? Boleh shopping n ronda2 sama. More info ask
Reply Retweet Favorite
wawa zainal Dec 17
xsure nnt i bgtau balik ya
Reply Retweet Favorite
wawa zainal Dec 17
yeayyy see ya jgn x dtg pulak๐Ÿ˜˜
Reply Retweet Favorite
wawa zainal Dec 14
tq dear๐Ÿ˜˜
Reply Retweet Favorite
wawa zainal Dec 7
Dah lah 33sen/10min, 10 saat pertama PERCUMA pulak tu! Dah takde alasan untuk tidak berhubung!
Reply Retweet Favorite
wawa zainal Dec 7
Rapatkan silaturahim dengan . Call sama2 celcom pakai ni cuma 33sen/10 min! Sangat berbaloi!
Reply Retweet Favorite
wawa zainal Dec 7
Sekarang Wawa nak cabar semua peminat pulak pergi buat dan upload di IG. Jgn lupa hashtag! ;)
Reply Retweet Favorite
wawa zainal Dec 7
๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜RT : Her beautiful is veryyy speechless. Ahhh
Reply Retweet Favorite
wawa zainal Dec 7
๐Ÿ˜˜RT : taw xpa mmg ramai.. tpi lgi focus dkt awk ja.. hehe..
Reply Retweet Favorite
wawa zainal Dec 7
Nampak macam ramai selebriti yg turut serta buat ni. Semua pun best!
Reply Retweet Favorite
wawa zainal Dec 7
Korang mesti happy kejap lagi sebab dah tiba masanya Wawa buat yg seterusnya! ;)
Reply Retweet Favorite
wawa zainal retweeted
MBโ„ข Dec 5
i'd like to invite to come lepak2 at ! kalau x dpt join pun RT lah sekali :D - info di
Reply Retweet Favorite
wawa zainal Dec 5
bila tu??hehe sory lambat rep
Reply Retweet Favorite
wawa zainal Dec 2
Tq awkRT Happy birthdayyy may Allah bless you... be a good daddy for cute boy Attar! Sy doakan kebahagian anda
Reply Retweet Favorite
wawa zainal Dec 2
๐Ÿ˜›๐Ÿ˜›๐Ÿ˜›๐Ÿ˜›RT waa cepat sikit upload๐Ÿ˜
Reply Retweet Favorite
wawa zainal Dec 2
hehehe tq dik
Reply Retweet Favorite
wawa zainal Dec 2
Ajak semua kwn2 gunakan plan baru yg awesome ni. Nak info lanjut ttg boleh klik kat
Reply Retweet Favorite
wawa zainal Dec 2
bahahahhahahahhaa
Reply Retweet Favorite
wawa zainal Dec 2
Sementara bosan menunggu Wawa upload video tu, jom main game FREE dari ! Mmg seronok.
Reply Retweet Favorite
wawa zainal Dec 2
Upload video di IG dengan gunakan 10 minit internet percuma 3x sehari dari . Benda free kita kena manfaatkannya
Reply Retweet Favorite