Twitter | Search | |
wawa zainal
Actress and bathroom singer:p I LOVE .instagram:WAW4_ZAINAL
3,544
Tweets
119
Following
374,275
Followers
Tweets
wawa zainal Jan 21
31 awa😊see you
Reply Retweet Favorite
wawa zainal Jan 15
PLS DONT SPAM!tq ************************** Hai assalamualaikum semua Kepada sesiapa yg suka bergaya,…
Reply Retweet Favorite
wawa zainal Jan 14
Jom layan astro 104 sekarang..
Reply Retweet Favorite
wawa zainal retweeted
idayuali Jan 12
Tak sabar nak tengok dgn
Reply Retweet Favorite
wawa zainal retweeted
Mangga Dec 30
Jom tonton video sweet Aeril bersama isterinya, Wawa Zainal hanya di Mangga Online!...
Reply Retweet Favorite
wawa zainal Dec 24
HB awk..moga panjang umo murah rezeki😘RT : xon twitter rasanya.. sbb tu xsempat wish birthday saya harini.. 😔
Reply Retweet Favorite
wawa zainal Dec 21
RT : Februari nak ke Bandung.Saper nak ikut??? Boleh shopping n ronda2 sama. More info ask
Reply Retweet Favorite
wawa zainal Dec 17
xsure nnt i bgtau balik ya
Reply Retweet Favorite
wawa zainal Dec 17
yeayyy see ya jgn x dtg pulak😘
Reply Retweet Favorite
wawa zainal Dec 14
tq dear😘
Reply Retweet Favorite
wawa zainal Dec 7
Dah lah 33sen/10min, 10 saat pertama PERCUMA pulak tu! Dah takde alasan untuk tidak berhubung!
Reply Retweet Favorite
wawa zainal Dec 7
Rapatkan silaturahim dengan . Call sama2 celcom pakai ni cuma 33sen/10 min! Sangat berbaloi!
Reply Retweet Favorite
wawa zainal Dec 7
Sekarang Wawa nak cabar semua peminat pulak pergi buat dan upload di IG. Jgn lupa hashtag! ;)
Reply Retweet Favorite
wawa zainal Dec 7
😘😘😘RT : Her beautiful is veryyy speechless. Ahhh
Reply Retweet Favorite
wawa zainal Dec 7
😘RT : taw xpa mmg ramai.. tpi lgi focus dkt awk ja.. hehe..
Reply Retweet Favorite
wawa zainal Dec 7
Nampak macam ramai selebriti yg turut serta buat ni. Semua pun best!
Reply Retweet Favorite
wawa zainal Dec 7
Korang mesti happy kejap lagi sebab dah tiba masanya Wawa buat yg seterusnya! ;)
Reply Retweet Favorite
wawa zainal retweeted
MB™ Dec 5
i'd like to invite to come lepak2 at ! kalau x dpt join pun RT lah sekali :D - info di
Reply Retweet Favorite
wawa zainal Dec 5
bila tu??hehe sory lambat rep
Reply Retweet Favorite
wawa zainal Dec 2
Tq awkRT Happy birthdayyy may Allah bless you... be a good daddy for cute boy Attar! Sy doakan kebahagian anda
Reply Retweet Favorite