Twitter | Search | |
Peter Fox
25,995
Tweets
629
Following
529
Followers
Tweets
Peter Fox retweeted
Shahmat D. Fallasic 14h
Medical usage tak sama dengan recreational dik non. Guna compound extracted dari ganja tu tak sama dengan hisak ganja.
Reply Retweet Favorite
Peter Fox retweeted
Shahmat D. Fallasic 14h
Heroin guna dalam perubatan maknanya candu tu dibenarkan ke tak? Tak. Sama la dengan ganja dik non.
Reply Retweet Favorite
Peter Fox retweeted
Shahmat D. Fallasic 14h
Halalkan ganja sebab sebatian ganja guna dalam medic = halalkan candu sebab heroin diguna dalam medic.
Reply Retweet Favorite
Peter Fox 23h
alright babe
Reply Retweet Favorite
Peter Fox 23h
dah dua hari aku dalam hosp..doc yg confirm...
Reply Retweet Favorite
Peter Fox 23h
yes kencing tikus mmg bawak mati , tpi antibody aku kuat , lambat detect..baru pagi semalam masuk..
Reply Retweet Favorite
Peter Fox 24h
doa aku mati ke?
Reply Retweet Favorite
Peter Fox Dec 17
Tak berkesempatan nak tengok Ophilia harini sbb semalam lagi dah admit Hospital sbb denggi and kencing tikus
Reply Retweet Favorite
Peter Fox Dec 16
Today stats: One follower, No unfollowers via
Reply Retweet Favorite
Peter Fox retweeted
West Ham United FC Dec 16
PIC: Some of the squad getting creative on their visit to
Reply Retweet Favorite
Peter Fox Dec 16
Lahh tak sound pun hahaa
Reply Retweet Favorite
Peter Fox Dec 16
haha kot ye pun agak-ii arr dengar 10 saat je hahaha
Reply Retweet Favorite
Peter Fox Dec 16
Dapat jumpa kawan-ii , gather around , rindu semua hanya di Final sabtu ni..lepas ni hanya bergantung pada game negeri..
Reply Retweet Favorite
Peter Fox Dec 16
Cane si farra ni dengar lagu? Setiap 10saat dia tweet tajuk lagu hahaha
Reply Retweet Favorite
Peter Fox Dec 16
mesti ade bukak trip punya...tawakal ahh
Reply Retweet Favorite
Peter Fox Dec 16
awat? Kau tak turun ke??
Reply Retweet Favorite
Peter Fox Dec 16
hahaha , wajib turun broo
Reply Retweet Favorite
Peter Fox Dec 16
memang lapar ah kalau bedal banyak tu hahaha
Reply Retweet Favorite
Peter Fox Dec 16
waduuu game selangor turun , takkan game malaysia tak turun
Reply Retweet Favorite
Peter Fox Dec 16
lokasi bro? Bola final turun?
Reply Retweet Favorite